کاهش ۷۰ درصدی تصادفات در پی ساخت بزرگراه
کاهش ۷۰ درصدی تصادفات در پی ساخت بزرگراه

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور از بهره‌برداری از ۳۹ پروژه ساخت راه تا پایان شهریورماه و کاهش ۷۰ درصدی تصادفات در پی ساخت بزرگراه خبر داد. خیراله خادمی، مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، گفت: در بخش توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور هم در بخش […]

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور از بهره‌برداری از ۳۹ پروژه ساخت راه تا پایان شهریورماه و کاهش ۷۰ درصدی تصادفات در پی ساخت بزرگراه خبر داد.
خیراله خادمی، مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، گفت: در بخش توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور هم در بخش ریلی و هم در بخش‌های آزادراهی و بزرگراهی طی یکسال گذشته اقدامات خوبی را شاهد بودیم که بخش‌هایی از آن‌ها در طول سال به بهره‌برداری رسید و مورد استفاده مردم قرار گرفت و بخش‌هایی نیز تا پایان شهریورماه آماده بهره‌برداری می‌شود.
وی با بیان اینکه طی یکسال گذشته در بخش آزادراهی ۱۲۹ کیلومتر آزادراه احداث شد، عنوان کرد: این میزان همچنان زیر ترافیک نرفته است و امیدواریم تا پایان سال بخش‌هایی از آن زیر ترافیک قرار بگیرد؛‌ همچنین نسبت به متوسط سالانه که ۸۶ کیلومتر آزادراه ساخته شده، این میزان مطلوب است.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور با اشاره به اینکه در بخش بزرگراه نیز احداث حدود ۵۵۱ کیلومتر بزرگراه و ۱۸۴ کیلومتر راه اصلی کشور را در دستور کار داشتیم، اظهار کرد: بالغ بر ۲۳۷ کیلومتر از این میزان در ۱۶ استان کشور تا پایان شهریور مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.
خادمی مبلغی که برای ۲۳۷ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی سرمایه‌گذاری شده است را چهار هزار و ۹۵۲ میلیارد تومان خواند و گفت: در استان‌های مازندران، کرمان، خراسان رضوی، خوزستان، اردبیل،‌ زنجان، فارس، همدان، سیستان و بلوچستان، ایلام، گیلان، تهران و خراسان جنوبی بهره‌برداری بزرگراهی و راه اصلی را در قالب ۳۹ پروژه شاهد خواهیم بود و در استان ایلام نیز طی چند روز گذشته بهره‌برداری صورت گرفت و تا پیش از اربعین نیز بخش‌های دیگری به بهره‌برداری می‌رسد.
وی استفاده و تقاضای مردم در بخش بزرگراهی را گسترده‌تر خواند و تصریح کرد: این امر و ساخت بزرگراه‌ها تاثیر به‌سزایی در توسعه مناطق، خصوصا مناطق محروم خواهد داشت.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور با بیان اینکه امیدواریم با بهره‌برداری از این پروژه‌ها بخشی از نیاز مردم و کنترل تصادفات جاده‌ای را شاهد باشیم،‌ خاطرنشان کرد:‌ براساس بررسی و برآوردها در مناطقی که بزرگراه ساخته می‌شود و مسیر را از دو خطه به چهارخطه و از یک باند به دو بانده تبدیل می‌کنیم، ۷۰ درصد کاهش تصادفات جاده‌ای را خواهیم داشت؛ چراکه بسیاری از عوامل تصادف را در چهار خطه کردن از بین می‌بریم.

 

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی:
۲۸۵ هزار مسکن شهری و روستایی در سطح کشور در دست‌ ساخت است

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: در حال حاضر ۱۸۵ هزار واحد مسکن روستایی و ۱۰۰ هزار واحد مسکن شهری در دست‌ ساخت است که با پرداخت وام ۲۰۰ میلیون تومانی به متقاضیان شتاب بهسازی واحدهای مسکن روستایی بیشتر خواهد شد.
اکبر نیکزاد در حاشیه افتتاح یک واحد مسکن روستایی و بهسازی یک معبر در روستای علی‌آباد شهرستان قوچان با اشاره به زلزله شهریور ماه سال گذشته و تخریب تعدادی از واحدهای مسکن روستایی در این شهرستان در جمع خبرنگاران عنوان کرد: پس از وقوع زلزله بازسازی مناطق زلزله‌زده قوچان توسط مسئولان به‌ فوریت شد و با حضور معاون بازسازی بنیاد مسکن کشور در شهرستان روند بازسازی‌ها دنبال شد.   وی ادامه داد: دولت و هیات وزیران برای بازسازی واحدهای تخریب شده مصوبات لازم جهت اعطای تسهیلات و کمک‌های بلاعوض را صادر کرده و نهایتا با همراهی مسئولان استان و شهرستان، بنیاد مستضعفان و کمیته امداد یک واحد مسکن روستایی در قوچان به بهره‌برداری رسید. رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با اشاره به واریز تمام اعتبار اختصاص‌یافته برای اعطای کمک‌های بلاعوض به واحدهای زلزله‌زده شهرستان قوچان و تسریع در عملیات بازسازی گفت: در حال حاضر در ۱۷ نقطه کشور بازسازی‌ها دنبال می‌شود و اگر کوچک‌ترین دست‌اندازی در روند ساخت واحدها صورت گیرد، دولت به‌ سرعت و خارج از نوبت آن را رفع می‌کند تا مردم در بازسازی واحدها به مشکل روبه‌رو نشوند. وی در ادامه از تخصیص و ابلاغ قیر رایگان برای سال ۱۴۰۱ جهت بهسازی معابر روستایی و اجرای طرح‌های هادی خبر داد و اظهار کرد: عملیات تحویل این قیرها از هفته آینده انجام می‌شود و در اختیار بنیاد مسکن استان‌ها قرار خواهد گرفت. نیکزاد تصریح کرد: در مجموع ۳۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار، به ازای هر استان ۱۰۰ میلیارد تومان، در اختیار شورای برنامه‌ریزی استان‌ها قرار گرفته که این مبالغ باید برای اجرای طرح هادی هزینه شود. وی با بیان اینکه هر ماه دولت برای تامین یارانه‌ها بار سنگینی را متقبل می‌شود، گفت: علی‌رغم تحمل این فشار مالی بر دولت رئیس‌جمهور بر پرداخت وام ۲۰۰ میلیون تومانی مسکن روستایی تاکید دارد و به همین دلیل طی هفته گذشته در جلسه هیات‌ وزیران پرداخت این وام تصویب شد و در دستور پرداخت بانک‌ها قرار گرفت. رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی درباره علت عدم قرارگیری شهر قوچان در طرح مسکن مشارکتی گفت: این موضوع توسط رئیس شورای شهر قوچان هم مطرح و مقرر شد همان‌گونه که ۱۰۰ هزار واحد مسکن شهری در نقاط مختلف کشور ساخته می‌شود، برای شهر قوچان هم به‌ فوریت مسکن مورد نیاز مردم به هر تعدادی که به بنیاد مسکن ماموریت ساخت آن محول گردد، ساخته و به متقاضیان تحویل شود.

 

 

مدیرعامل راه‌آهن اعلام کرد؛
رشد ۲ برابری قطارهای تهران به خرمشهر و‌ کرمانشاه

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه‌آهن گفت: در راستای تسهیل زیارت اربعین، قطارهای تهران به خرمشهر و کرمانشاه ۲ برابر شد.
سید میعاد صالحی در صفحه شخصی خود نوشت: در راستای تسهیل زیارت اربعین علاوه بر افزایش دو برابری قطارهای تهران به خرمشهر و کرمانشاه، تلاش شد با وجود محدودیت شدید ظرفیت‌ خط و ناوگان، قطار‌های فوق العاده دیگری نیز از مبادی مختلف به خرمشهر اعزام شوند.
صالحی پیش از این همچنین درباره قطار تهران-کربلا گفته بود: ‌‌قطار تهران- کربلا صبح روز ۱۲ شهریور حرکت خود را آغاز کرد، ‌پس از پیگیری‌های متعدد وزیر راه و شهرسازی و مذاکرات مدیران راه‌آهن با همتایان عراقی و سفری که در مسیر قطار تهران- کربلا داشتیم، اولین قطار از تهران به مقصد کربلا راه‌اندازی شد.
به گفته مدیر عامل شرکت راه‌آهن ‌‌این قطار پس از حرکت از تهران وارد ایستگاه شلمچه می‌شود مسافران پس از طی یک مسیر ۳۰ کیلومتری با اتوبوس به بصره رفته و مجددا از طریق قطار وارد کربلا می‌شوند، ایستگاه راه‌آهن کربلا تنها ۵ دقیقه تا حرم حضرت ابوالفضل(ع) فاصله دارد.
صالحی گفته بود: حرکت این قطار فعلا به مدت سه ماه به صورت آزمایشی بوده و در این مدت هفته‌ای یک رام قطار از تهران تا کربلا و بالعکس خواهیم داشت، طی این سه ماه مشکلات و چالش‌های مسیر به منظور مدیریت بهتر احصا خواهد شد و پس اتمام این مدت آزمایشی، برای افزایش تعداد حرکت قطارها تصمیم‌گیری خواهیم کرد.
صالحی ‌از ادامه فعالیت قطار مسافری ترکیبی تهران-کربلا تا پایان امسال و در ماه‌های پس از ایام اربعین خبر داده بود.

 

 

وزیر کشور خبر داد؛
به‌کارگیری بیش از هزار ون و اتوبوس جدید برای تردد زوار اربعین
وزیر کشور گفت: نزدیک ۴۵۰ اتوبوس و ۵۰۰ ون امروز رونمایی شد وتعدادی دیگر هم به آن اضافه خواهد شد، بیش از هزار ون و اتوبوس تحویل گرفته می‌شود و امیدواریم‌ بتوانیم این ها را در مسیر اربعین استفاده کنیم.
احمد وحیدی، وزیر کشور در آیین رونمایی واگذاری ناوگان حمل و نقل عمومی شهری، ماشین‌ آلات و تجهیزات عمرانی و خدمات شهری گفت: نزدیک ۴۵۰ اتوبوس و ۵۰۰ ون امروز رونمایی شد وتعدادی دیگر هم به آن اضافه خواهد شد، بیش از هزار ون و اتوبوس تحویل گرفته می‌شود و امیدواریم‌ بتوانیم این‌ ماشین آلات را در مسیر اربعین استفاده کنیم و پس از آن تحویل داده خواهد شد.
وی ادامه داد: در مراسم امروز علاوه بر ون و اتوبوس، ماشین آلات و تجهیزات دیگری هم‌ رونمایی شد. آتش نشان بوم بلند از جمله آن است که حدود ۳۵ متر برد دارد و حدود ۱۰۰ متر پرتاب آب را خواهد داشت و تعدادی تاکسی هم رونمایی شد. وحیدی با بیان این‌جمله که امیدواریم ون‌ها تمام ساخت، داخلی شود گفت: تعداد قابل توجهی نیسان و ماشین آتش نشانی و ماشین آلات سنگین مثل لودر که بسیار مورد استفاده است، با کمک تولید کنندگان داخلی، تحویل می‌شود. امیدوارم نوسازی خوبی ایجاد شود. درحوزه قطار شهری هم باید این نوسازی اتفاق بیفتد.

اضافه شدن ۵۵ دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل و نقل شهری تهران
مراسم رونمایی مرحله نخست واگذاری ناوگان حمل و نقل شهری، ماشین آلات و تجهیزات عمرانی و خدمات شهری با حضور مسئولان کشوری برگزار شد.
مهدی جمالی‌نژاد معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور و رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور گفت: پارسال ۸ هزار میلیارد تومان اوراق مشارکت برای ناوگان حمل و نقلی به شهرداری‌ها اعطا شد و تلاش می‌شود که امسال این عدد به ۱۲ هزار میلیارد تومان افزایش یابد. وی افزود: سهم شهرداری تهران در این قرارداد ۹۰۰ دستگاه اتوبوس است که در مرحله نخست ۵۵ دستگاه اتوبوس را وزارت کشور به شهرداری تهران تحویل داد. رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در بخش دیگری از سخنان خود گفت: نوسازی ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه تاکسی از ابتدای امسال انجام شده و تا پایان سال هزار و ۵۰۰ دستگاه دیگر نوسازی خواهد شد.