وزارت راه و شهرسازی در جمع‌بندی گزارش‌ها و اطلاعات مربوط به خانواده دولت در بخش شاخص‌های عمومی توانست در جشنواره شهید رجایی نمره بالاتری نسبت به سال ۹۶ کسب کند. نتایج ارزیابی عملکرد ۱۳۹۷ مجموعه خانواده دولت طی ۲ ماه آخر سال گذشته آغاز و جمع‌بندی گزارش‌ها و اطلاعات مربوط به آن توسط سازمان […]

 

وزارت راه و شهرسازی در جمع‌بندی گزارش‌ها و اطلاعات مربوط به خانواده دولت در بخش شاخص‌های عمومی توانست در جشنواره شهید رجایی نمره بالاتری نسبت به سال ۹۶ کسب کند.

نتایج ارزیابی عملکرد ۱۳۹۷ مجموعه خانواده دولت طی ۲ ماه آخر سال گذشته آغاز و جمع‌بندی گزارش‌ها و اطلاعات مربوط به آن توسط سازمان اداری و استخدامی کشور حدوداً تا اواخر خرداد سال ۹۲ طول کشید.

نتایج ارزیابی‌ها در اواسط یا اواخر خردادماه مشخص‌شده و در قالب جشنواره شهید رجایی اعلام می‌شود. البته پیش از جشنواره به‌نوعی نتیجه بررسی‌ها معین و در این مراسم رسماً اعلام و توسط رئیس‌جمهوری از دستگاه‌هایی که حائز رتبه‌های بهتری شده تقدیر به عمل می‌آید.

در این خصوص بعد از اتمام جشنواره در اواخر شهریور یا اوایل مهرماه نتایج عملکرد دستگاه‌ها یعنی آنچه که جمع‌بندی گزارش‌ها و بررسی آن‌ها توسط سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه بودجه است، طی مکاتباتی به دستگاه‌ها ابلاغ می‌شود.

در راستای این اتفاق نتایج ارزیابی عملکرد مجموعه خانواده وزارت راه و شهرسازی اعم از ستاد و ۱۵ شرکت و سازمان‌های تابعه که قطعاً ادارات کل تابعه هم ذی نقش هستند، در خروجی عملکردها در اواخر شهریور رسماً طی یک نامه‌ای از سوی معاون محترم رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری استخدامی کشور آقای دکتر انصاری، برای مقام عالی وزارت ارسال شد.

علی بخش رستمی، مدیرکل دفتر بازرسی، مدیریت، عملكرد و حقوق شهروندان وزارت راه و شهرسازی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری در خصوص عملکرد این وزارتخانه در جشنواره شهید رجایی و امتیازات کسب‌شده نسبت به سال قبل اظهار داشت: دستگاه‌های دولتی و بالطبع وزارت راه و شهرسازی در این جشنواره در ۲ بخش عمومی و اختصاصی مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: در بخش محورهای عمومی دستگاه‌های دولتی در ۷ محور با ۵۰ شاخص که این شاخص‌ها ۱۵۹ زیر شاخص دارند، مورد ارزیابی قرار می‌گیرند. طبق اعلام صورت گرفته اهم ۷ محور در بحث شاخص‌های عمومی، اصلاح ساختار سازمانی (با ۶ زیر شاخص)، توسعه دولت الکترونیک (با ۱۱ زیر شاخص)، مدیریت سرمایه انسانی (با ۱۳ شاخص)، شفافیت و مدیریت مالی (با ۴ شاخص)، بهبود فضای کسب‌وکار و ارتقای بهره‌وری (با ۴ شاخص)، ارتقای سلامت اداری، مسئولیت‌پذیری و پاسخگویی (با ۷ شاخص) و هفتمین استقرار نظام مدیریت عملکرد (با ۵ شاخص) مشخص‌شده‌اند.   رستمی تصریح کرد: به این ترتیب ۱۳ شرکت و سازمان به همراه ستاد که ۲ شرکت هما و شهر جدید فرودگاهی امام خمینی (ره) هستند، در مجموع امتیازی که در بخش عمومی و در ۷ محور مربوط به آن کسب کردند رتبه وزارت راه و شهرسازی  متوسط و به بالا شد. با این شرایط و امتیازات به‌دست‌آمده تمامی شرکت‌ها و سازمان‌ها به همراه ستاد وزارت راه و شهرسازی نمره عمومی بالاتر از سال ۹۶ به دست آوردند.

مدیرکل دفتر بازرسی، مدیریت، عملكرد و حقوق شهروندان وزارت راه و شهرسازی در خصوص وضعیت این وزارتخانه در بخش شاخص‌های اختصاصی جشنواره شهید رجایی اظهار داشت: در بخش اختصاصی ستاد وزارت راه و شهرسازی به همراه دو شرکت نام برده شده و ۱۳ شرکت تابعه که درمجموع ستاد و ۱۵ شرکت تابعه می‌شوند، در ۱۶۲ شاخص مورد ارزیابی قرار گرفتند.

وی ادامه داد: درمجموع در این بخش تمامی شرکت‌های ما به همراه ستاد نمره متوسط را کسب کردند. بااین‌حال در بخش امتیازهای جداگانه سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه وزارت راه و شهرسازی تنها سازمان بنادر و دریانوردی بود که بیشترین امتیاز را در بین دیگر زیرمجموعه‌های وزارتخانه کسب و رتبه خوب را در این جشنواره به دست آورد.

وی گفت: سازمان بنادر و دریانوردی از ۲۰۰۰ نمره اختصاصی و عمومی توانست ۱۶۲۵ امتیاز یعنی ۸۱.۲ درصد امتیازات را به دست آورد و توانست وضعیت بهتری در بین دیگر دستگاه‌ها داشته باشد.

 

 

وام به افراد خارج از محدوده‌های هدف بازآفرینی پرداخت نمی‌شود

 

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران از پرداخت تسهیلات ودیعه اسکان موقت در کلانشهرها تا سقف ۳۰ میلیون تومان و در سایر شهرها تا سقف ۲۲.۵ میلیون تومان خبر داد.

سیدمحمد پژمان در خصوص جزئیات دریافت تسهیلات موقت ودیعه مسکن گفت: این تسهیلات در راستای اجرایی شدن برنامه ملی بازآفرینی شهری در خصوص نوسازی و بهسازی واحدهای مسکونی فرسوده در محلات هدف در دستور کار قرار گرفت. شیوه‌ نامه‌ای با عنوان معرفی و پرداخت تسهیلات مشارکت مدنی ساخت و ودیعه اسکان موقت هم برای آن تهیه شد که ۲۰ درصد اعتبارات تبصره (۱۸) قانون بودجه سال ۱۳۹۷ به آن تخصیص داده می‌شود.

پژمان با اشاره به اینکه مالکان واحدهای مسکونی در محلات هدف بازآفرینی به منظور تهیه مسکن موقت در طول زمان نوسازی و بهسازی واحدهای مسکونی خویش می‌توانند به دریافت تسهیلات ودیعه اسکان موقت (وام ودیعه مسکن) اقدام کنند، افزود: مبلغ این وام برای هر واحد مسکونی در کلانشهرها حداکثر۳۰ میلیون تومان و در سایر شهرها حداکثر ۲۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است که دوره بازپرداخت آن براساس مقررات داخلی بانک مسکن تا ۳۰ ماه در نظر گرفته شده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه این وام بخشی از هزینه ودیعه اسکان موقت را پوشش می‌دهد، بیان کرد: این تسهیلات در کلانشهرها تا سقف ۲۰ میلیون تومان و در سایر شهرها تا سقف ۱۵ میلیون تومان است که نرخ سود آن ۹ درصد محاسبه می‌شود. در صورتی که افراد تا سقف در نظر گرفته شده(در کلانشهرها حداکثر۳۰ میلیون تومان و در سایر شهرها ۲۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان) متقاضی تسهیلات اسکان موقت باشند، مابقی آن با سود ۱۸ درصد محاسبه می‌شود و سود تسهیلات (۹ و ۱۸ درصد) به صورت میانگین ۱۲ درصد محاسبه خواهد شد.

به گفته پژمان، متقاضیان برای دریافت تسهیلات ودیعه اسکان موقت می توانند با مراجعه به سایت سامانه ثبت نام تسهیلات بازآفرینی به آدرس Facility.udrc.ir با بارگذاری مدارک مورد نیاز نظیر سند منزل مسکونی و پروانه ساخت و همچنین انتخاب گزینه «متقاضی ودیعه مسکن موقت هستم» نسبت به ارائه درخواست این تسهیلات اقدام کنند.