مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت اطلاعات اعلام کرد که با رصد اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج)، محل دپوی قاچاق کولرگازی در کردستان شناسایی و مورد ضربه قرار گرفت. در اطلاعیه مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت اطلاعات آمده است:با رصد اطلاعاتی، تحرکات قاچاقچیان عمده در داخل و خارج کشور توسط سربازان […]
مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت اطلاعات اعلام کرد که با رصد اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج)، محل دپوی قاچاق کولرگازی در کردستان شناسایی و مورد ضربه قرار گرفت. در اطلاعیه مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت اطلاعات آمده است:با رصد اطلاعاتی، تحرکات قاچاقچیان عمده در داخل و خارج کشور توسط سربازان گمنام امام زمان (عجلاللهتعالیفرجهالشریف) در استان کردستان، دو انبار کالای قاچاق که برخلاف ضوابط قانونی ثبت در سامانه جامع انبارها، اقدام به دپوی کالای قاچاق نمودند؛ شناسایی و مورد ضربه قرار گرفت. از انبارهای مذکور در شهرستانهای سقز و مریوان تعداد ۴۸۴۳ دستگاه کولر گازی (کمپرسور و پنل) قاچاق، کشف و پس از اخذ حکم قضایی توقیف گردید.
دیپلمات ارشد غربی: هیچ نهاد وجود ندارد که بر موضوع تحریمها نظارت کند
نشریه پولیتکو در بخشی از یک گزارش به موضوع لغو تحریمها و اقدامات هستهای در جریان مذاکرات احیای توافق هستهای در وین پرداخته و نظر دیپلماتهای غربی را در این باره مطرح کرد.
نشریه پولیتیکو در گزارشی درباره مذاکرات احیای توافق هستهای در وین و مسائل مربوط به لغو تحریمها و اقدامات هستهای نوشت: در حالی که راستی آزمایی امور بخش هستهای توافق توسط آژانس بینالمللی انرژی اتمی انجام میشود، هیچ نهاد مشابهی وجود ندارد که بر موضوع تحریمها نظارت کند. بنابراین، مذاکره کنندگان باید بر سر این که چگونه این کار باید انجام شود، به توافق برسند. این یکی از موانعی است که باید فورا برطرف شود. دیپلماتهای غربی گفتهاند منتظر ایرانند تا این هفته پیشنهادهایش را در وین مطرح کند. پولیتیکو ادامه داد: یکی از گزینهها این خواهد بود که دفتر کنترل دارییهای آمریکا، یک توصیهنامه درباره چگونگی تجارت با ایران منتشر کرده و فرمانهای اجرایی مرتبط را لغو کند. ابزار دیگری که میتوان به کار گرفت، عقد قراردادهایی در زمینه صادرات نفتی یا باز کردن حسابهای بانکی خارجی است.
عضو کنست: هرگونه اقدام علیه ایران برای منطقه فاجعه بار است
یک عضو پارلمان رژیم صهیونیستی در مصاحبه ای تاکید کرد که هر گونه اقدام این رژیم علیه ایران برای خاورمیانه فاجعه بار خواهد بود.
احمد الطیبی یک عضو کنست در گفت وگو با خبرگزاری آناتولی درباره برخی تهدیدها برای اقدام علیه ایران از سوی رژیم صهیونیستی هشدار داد و گفت که در اسرائیل اتفاق نظر برای چنین حمله ای وجود ندارد.
وی اظهار داشت: درخصوص ایده حمله به ایران در اسرائیل اتفاق نظر وجود ندارد. افرادی هستند که با هر گونه اقدام علیه ایران مخالفند و ترجیح می دهند که این کشور به توافق هسته ای ٢٠١٥ پایبند باشد.
الطیبی در ادامه تاکید کرد که اقدام نظامی علیه ایران پیامدهایی فاجعه بار برای منطقه خاورمیانه به همراه خواهد داشت. وی همچنین گفت که خروج آمریکا از توافق هسته ای با ایران یک اشتباه بزرگ بود و بعید می داند که واشنگتن به ”ماجراجویان اسرائیلی” اجازه دهد که منطقه را درگیر یک جنگ ویران کننده، کنند.
علت درگیریهای اخیر مرزی بین نیروهای افغان با نیروهای ایران، پاکستان و ترکمنستان
مدیر کل غرب آسیا وزارت امور خارجه از غیرحرفهای بودن مرزبانان افغان و عدم شناخت مرز و مسایل مرزی توسط نیروهای طالبان مستقر در مرز انتقاد کرد.
سید رسول موسوی در صفحه توییتر خود نوشت: «بر اساس اخبار منتشر شده در یک ماه گذشته برخوردهای مرزی بین نیروهای مرزبانی ایران، پاکستان و دیروز با ترکمنستان در جوزجان رخ داده است. ریشه این درگیریها در غیرحرفه ای بودن مرزبانان افغان و عدم شناخت مرز و مسایل مرزی توسط نیروهای طالبان مستقر در مرز است.»
سفر مقام کرهای به اتریش برای رایزنی با اعضای برجام
مقام کرهای برای رایزنی با اعضای برجام راهی اتریش شد. به گزارش یونهاپ، «چوی جونگ کان» معاون اول وزیر امور خارجه کره جنوبی، چوی جونگ کان، وارد فرودگاه بینالمللی اینچئون در غرب سئول شد تا عازم وین پایتخت اتریش، برای دیدار با نمایندگان کشورهای عضو برجام و آمریکا شود.
محورهای احتمالی سفر رئیسی به روسیه
تیآرتی در تحلیلی به محورهای احتمالی سفر رئیسجمهور ایران به روسیه پرداخت.
به گزارش تیآرتی، ابراهیم رئیسی، رئیسجمهور ایران در اواخر این ماه از روسیه بازدید میکند، انتظار میرود که علاوه بر شکل دادن به توافق دفاعی مورد انتظار بین تهران و مسکو، روابط دوجانبه بین متحدان طبیعی را تعمیق بخشد.
رئیسی قرار است قرارداد همکاری امنیتی و دفاعی ۲۰ ساله به ارزش ۱۰ میلیارد دلار را امضا کند که به طور بالقوه شامل خرید ماهواره خواهد بود. ان انتظار دارد حداقل ۲۴ جت جنگنده سوخو ۳۵ چند منظوره فوق مانورپذیر خریداری کند. نیروی هوایی ایران تاکنون ۳۲ خلبان را انتخاب کرده است که پرواز با سوخو ۳۵ را یاد میگیرند. کارشناسان میگویند اگر مسکو و تهران در ژانویه به توافق برسند، کار مقدماتی تقریباً بلافاصله آغاز خواهد شد. موضوع جداگانه، تعمیر و نوسازی دوجین هواپیمای میگ ۲۹ و ۲۵ سوخو-۲۴ ام کی است که در نیروی هوایی جمهوری اسلامی در خدمت هستند. در عین حال، این فرض وجود دارد که ایرانیها ممکن است سامانههای پدافند هوایی اس-۴۰۰ روسیه را خریداری کنند.