فرمانده انتظامی استان گلستان از کشف ۳۳۷ کیلوگرم تریاک در عملیات مشترک با پلیس کرمان خبر داد. سرهنگ محمدسعید فاضل دادگر اظهارکرد: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر گلستان پس از یک سری اقدامات اطلاعاتی موفق به شناسایی یکی از سوداگران مرگ شدند. وی تصریح کرد: طی بررسیهای تخصصی ماموران مشخص شد، متهم قصد […]
فرمانده انتظامی استان گلستان از کشف ۳۳۷ کیلوگرم تریاک در عملیات مشترک با پلیس کرمان خبر داد.
سرهنگ محمدسعید فاضل دادگر اظهارکرد: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر گلستان پس از یک سری اقدامات اطلاعاتی موفق به شناسایی یکی از سوداگران مرگ شدند.
وی تصریح کرد: طی بررسیهای تخصصی ماموران مشخص شد، متهم قصد جابه جایی مقدار زیادی مواد افیونی با یک دستگاه اتوبوس از شرق کشور به تهران را دارد که بلافاصله مراتب به پلیس کرمان اطلاع داده شد.
فرمانده انتظامی گلستان ادامه داد: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر کرمان با رصد دقیق محورهای مواصلاتی و تلاش بی وقفه موفق شدند خودرو مورد نظر را شناسایی و طی عملیاتی در ایست و بازرسی مرصاد آن را متوقف کنند.
فاضل دادگر گفت: در بازرسی از این اتوبوس، ۳۳۷ کیلوگرم تریاک که به طرز ماهرانهای جاساز شده بود، کشف و دو قاچاقچی هم دستگیر شدند.
وی با اشاره به معرفی متهمان به مراجع قضائی، تصریح کرد: پلیس قاطعانه با سوداگران مرگ برخورد کرده و اجازه جولان به آنها نخواهد داد.
آغاز عملیات اجرایی یک حلقه چاه آب شرب در روستای کفشگیری
مدیر امور آب و فاضلاب گرگان از آغاز عملیات اجرایی یک حلقه چاه آب شرب در راستای جبران بخشی از کمبود آب شرب در روستای کفشگیری این شهرستان خبر داد.
قربان غلامی بیان داشت: با حضور مهندس سنگدوینی نماینده مردم شریف گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی مهندس حمیدی فرماندار شهرستان گرگان، مهندس هرمزی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب ، بخشدار مرکزی گرگان و جمعی از مسوولان شهرستانی و خانوادههای معظم شهدا عملیات اجرایی حفر و تجهیز یک حلقه چاه آب شرب در روستایی کفشگیری آغاز گردید .
وی تصریح کرد : این عملیات با اعتباری بالغ بر ۷۵۰۰ میلیون ریال و از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی اجرایی و پیش بینی میگردد ۱۵ لیتر بر ثانیه به منابع تامین این روستا اضافه شود .
مدیر امور آب و فاضلاب گرگان در پایان یادآور شد با اجرای این عملیات ۷۲۷خانوار با جمعیتی بالغ بر ۴۵۰۰نفر از آب شرب پایدار، سالم و بهداشتی بهرهمند میگردند .
دریای محمودآباد در تابستان سال جاری
جان ۱۳ نفر را گرفت
۱۳ نفر، تابستان امسال در آبهای ساحلی شهرستان محمودآباد قربانی امواج سهمگین خزر شدند.
محتاطی دبیر ستاد ساماندهی سواحل شهرستان محموآباد گفت: متاسفانه شنای نابهنگام ( شب ) و کاهش تعداد ناجیان غریق در سواحل به دلیل شیوع ویروس کرونا و شنا در مناطق آزاد و ممنوعه از مهمترین دلایل جان باختن هموطنانمان در ساحل بود.
محمد محتاطی دبیر ستاد ساماندهی سواحل در تشریح گزارش اقدامات صورت گرفته این ستاد در تابستان سالجاری گفت: از ابتدای خرداد ماه ۱۶۷ ناجی غریق در ساحل شهرستان اعم از بخش و شهر سرخ رود و بخش مرکزی و شهر محمودآباد در طول ۳۰ کیلومتر نوار ساحلی استقرار داده شد و تا پایان تیرماه در سایه تلاش ناجیان غریق و اعضای ستاد، تعداد غریق در محمودآباد صفر بوده ولی شیوع ویروس کرونا و کاهش ظرفیت ناجیان غریق در مرداد ماه موجب افزایش آمار غریق در ساحل شهرستان شد.
وی گفت: محمودآباد به عنوان اولین شهر ساحلی از مسیر پایتخت کشورمان به استان مازندران خواسته یا ناخواسته در ایام تعطیلات میزبان مسافران زیادی از اقصی نقاط ایران بالاخص تهران است ولی شیوع کرونا هم نتوانست علیرغم تاکیدات صورت گرفته مبنی بر عدم مسافرت به شهرهای شمالی و ضرورت رعایت پروتکلهای بهداشتی به منظور قطع زنجیره انتقال ویروس کووید ۱۹ باز شاهد حضور گسترده مسافران در ساحل بودیم.
وی افزود: با توجه به افزایش دما و تغییر سلیقهی خانوادهها ، متاسفانه بیشترین حجم حضور مسافران در ساحل را در اوقات شب شاهد بودیم و عدم توجه به هشدار ناجیان غریق و گشتهای نیروی انتظامی و شنا در ساعاتی که ناجی در ساحل حضور نداشت مهمترین تهدید برای فعالیتهای ستاد ساماندهی سواحل محسوب میشد که حتی راه اندازی گشت شبانه ناجیان غریق با موتور چهارچرخ هم افاقه نداشته و مسافران هیچ همکاری و تمکینی از تذاکرات و هشدارها عوامل مستقر در ساحل نداشتند.
محمد محتاطی ساحل شهرستان محمودآباد را متفاوت با سایر شهرهای ساحلی استان دانست و افزود: فارغ از اینکه محمودآباد اولین شهر ساحلی استان از مسیر تهران محسوب میشود، این شهرستان از ۹۷ راه دسترسی به ساحل برای عموم بهرهمند است که عقب نشینی دریا و آزاد شدن مناطق سنگچین ۲۰ نقطه آزاد و ممنوعه را به دیگر دسترسیهای مسافران اضافه کرد که باید با چالشهای پیشرو گفت: ناجیان در ساحل علیرغم همهی بیمهریها در خصوص پرداخت بموقع حق الزحمه خود سنگ تمام گذاشتند و معجره آفریدند.
دبیر ستاد ساماندهی سواحل محمودآباد تصریح کرد : به همت ناجیان غریق شهرستان ۱۵۹ مسافر از مرگ حتمی نجات یافته که از این تعداد ۱۵ نفر بیمار بد حال به بیمارستان منتقل شدند و ۶۰% غریق نجات یافته نیز مرد بودند.
محمد محتاطی شاخصترین اقدام ستاد ساماندهی سواحل در تابستان سالجاری را شناسایی ۶ روستای ساحلی در بخش مرکزی و سرخ رود و معرفی به اداره میراث فرهنگی و گردشگری به منظور اخذ مجوز احداث تاسیسات گردشگری و طرح دریا و واگذاری ساحل به صورت ده ساله به بخش خصوصی عنوان کرد و افزود: مدیریت سواحل باید از رویکرد دولتی خارج شده و در سایه سرمایهگذاری و مشارکت بخش خصوصی شاهد ارائه خدمات هر چه مطلوب تر به عموم شهروندان و مسافران باشیم.