مدیرکل آموزشوپرورش گلستان گفت: هر چقدر هم اگر تجهیزات بروز و کافی برای آموزش مجازی در اختیار دانشآموزان قرار دهیم اما کلاس حضوری با هیچ سیستم و سامانهای قابلجایگزینی نیست. احسان گوهری راد در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱، حدود ۳۸۵ هزار دانشآموز در سطح استان خواهیم داشت که این تعداد […]
مدیرکل آموزشوپرورش گلستان گفت: هر چقدر هم اگر تجهیزات بروز و کافی برای آموزش مجازی در اختیار دانشآموزان قرار دهیم اما کلاس حضوری با هیچ سیستم و سامانهای قابلجایگزینی نیست.
احسان گوهری راد در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱، حدود ۳۸۵ هزار دانشآموز در سطح استان خواهیم داشت که این تعداد ۱۱ هزار نفر بیشتر از سال قبل از آن است.
وی افزود: از اول مهرماه شروع سال تحصیلی جدید را خواهیم داشت اما این موضوع به معنای این نیست که از همان روز اول سال تحصیلی، همه کلاسها را بهصورت حضوری داشته باشیم.
وی با بیان اینکه فرایند آموزشی را از اول مهرماه شروع خواهیم کرد، گفت: اینکه آموزش بهصورت کاملاً مجازی یا ترکیب مجازی و حضوری و یا در برخی مدارس کوچک بهصورت حضوری و در برخی مدارس دیگر مجازی باشد، در این هفته مشخص میشود.
مدیرکل آموزشوپرورش گلستان با اشاره به اینکه از اول مهرماه فرایند تدریجی برای حضوری شدن همه کلاسها اتفاق خواهد افتاد، خاطرنشان کرد: امیدواریم با آماده شدن شاخصههای بهداشتی مورد تأکید ستاد ملی مقابله با کرونا، رفتهرفته همه مدارس را بهصورت حضوری داشته باشیم.
گوهری راد با تأکید بر اینکه اولین دغدغه ما سلامت دانشآموزان است، گفت: تا زمانی که نسبت به سلامت دانشآموزان در مدرسه اطمینان نداشته باشیم، اجازه برگزاری کلاسهای حضور را نخواهیم داد.
وی در ادامه با اشاره به واکسیناسیون فرهنگیان، گفت: تمامی کسانی که به دانشآموز ارتباط دارند اعم از خدمتکار تا مدیر مدرسه، رانندگان سرویس مدارس و حتی کسانی که امسال فارغالتحصیل و در مدارس حضور مییابند، مشمول واکسیناسیون هستند.
مدیرکل آموزشوپرورش گلستان بیان کرد: طی این مدت ۱۰ مرکز تجمیعی واکسیناسیون در سطح استان برای تزریق واکسن به فرهنگیان در نظر گفته شده بود. تاکنون ۸۵ درصد فرهنگیان نوبت اول واکسن را دریافت کردند و برخیها به دلیل مشکلاتی نظیر ابتلا به بیماری کرونا نتوانستند واکسن دریافت کنند. تا زمان باقیمانده افرادی که واکسن دریافت نکردهاند، نوبت اول را دریافت خواهند کرد.
گوهری راد تصریح کرد: تزریق نوبت دوم واکسن از دو هفته قبل آغاز شده و در هفته جاری تمامی افرادی که دوز اول را دریافت کردند، دوز دوم را نیز تزریق خواهند کرد.
مدیرکل شیلات و آبزیان آذربایجان غربی:
۷۰۰۰ تن آبزی امسال از منابع آبی آذربایجان غربی برداشت میشود
مدیرکل شیلات و آبزیان آذربایجان غربی از برداشت بیش از ۷ هزار تن آبزی از منابع آبی استان طی سالجاری خبر داد.
محمدباقر قریشی با اشاره به آغاز فصل صید و صیادی از منابع آبی آذربایجان غربی اظهار کرد: با شروع فصل سرما و اتمام تخم ریزی آبزیان در منابع آبی استان آذربایجان غربی فصل صید و صیادی آبزیان شروع و پیش بینی میشود امسال بیش از ۷ هزار تن آبزی از منابع آبی استان برداشت شود.
وی با بیان اینکه در استان ۱۰ دریاچه پشت سد و تعدادی از آب بندها و آبگیرها مورد بهره برداری شیلاتی قرار میگیرد و در این راستا هزار خانوار صیاد در این منابع آبی به صید مشغول هستند، افزود: سالانه بیش از ۷ هزار تن انواع آبزیان پرورشی و بومی در این منابع آبی تولید و به بازار عرضه میشود.
قریشی با بیان اینکه آذربایجان غربی در بین استانهای ساحلی مقام اول و در کل کشور مقام دوم را به خود اختصاص داده است، افزود: علاوه بر منابع آبی سالانه ۱۰ هزار تن نیز انواع ماهیان گرم آبی و سردآبی را مزارع پرورش ماهیان تولید میکنند که پیش بینی میشود امسال بیش از ۱۷ هزار تن انواع ماهیان در منابع آبی، رودخانهها، دریاچه پشت سدها و مزارع پرورش صید میکنند.
مدیر شیلات و آبزیان آذربایجان غربی با اشاره به تولید سالانه بیش از ۵۰ میلیون قطعه بچه ماهی در مراکز تکثیر آذربایجانغربی اضافه کرد: هماکنون ۵ مرکز تکثیر بچهماهی سرد آبی و یک مرکز تکثیر بچهماهی گرمابی در استان فعال است و نیاز مزارع پرورش به بچهماهی را تأمین میکند.
قریشی گفت: هم اکنون سرانه مصرف ماهی در استان ۷.۲ کیلوگرم است در حالی که این سرانه در کشور بالای ۱۱ کیلوگرم است، تلاش داریم با برگزاری برنامههای آموزش پخت آبزیان، توزیع بروشور، دورههای ترویجی این سرانه را در استان افزایش دهیم.
وی با بیان اینکه در آذربایجانغربی ۲۶۰ مزرعه پرورش ماهی سرد آبی و ۸۰ مزرعه پرورش ماهیان گرمابی فعال است افزود: در آذربایجانغربی انواع آبزیان از جمله شاهمیگو و آرتمیا، ماهیان گرمابی شامل انواع ماهی کپور، فیتوفاک، بیگهد و آمور و در ماهیان سردآبی شامل قزلآلا و نیز زینتی پرورش داده میشود.
مدیرکل استاندارد ایلام خبر داد؛
انجام ۱۰ هزار مورد بازرسی از جایگاههای سوخت استان ایلام
مدیرکل استاندارد ایلام از انجام ۱۰ هزار مورد بازرسی از جایگاه های عرضه سوخت استان ایلام توسط استاندارد خبر داد.
مهناز همتی اظهار کرد: بازرسی از نازلهای عرضه سوخت مایع در سطح استان توسط بازرسان این اداره کل انجام میشود.
وی افزود: این اقدام بازرسان استاندارد ایلام در راستای کالیبره کردن و آزمون وسایل سنجش، که از وظایف مهم سازمان استاندارد میباشد، انجام شد. مدیرکل استاندارد یادآور شد: در همین راستا به منظور حمایت از حقوق مردم با همکاری شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه ایلام، در طی این مدت، ۱۰ هزار و ۲۸۸ فقره نازل عرضه سوخت مایع بنزین و نفت گاز مورد آزمون و همچنین ۹۶ فقره استانداردسازی جایگاه عرضه سوخت سی ان جی، در استان انجام شده است.
آزمون بیش از ۶ هزار فقره وسیله سنجش سبک
همتی گفت: در راستای اجرای تکالیف ذاتی و قانونی سازمان استاندارد و به منظور نظارت و کالیبره وسایل سنجش، ترازوها و باسکولهای بازار ایلام مورد بازرسی و کنترل بازرسان استاندارد قرار گرفت. وی افزود: در چهار سال گذشته ۳۰۸ فقره باسکول ثابت همکف جادهای و۶ هزار و ۶۷۱ وسیله سنجش سبک شامل ترازوهای مرغی و دیجیتالی و باسکولهای متحرک که در مراکز عرضه و توزیع از جمله میادین میوه وتره بار، طلافروشیها، تاسیسات سیلندر پرکنی، قنادیها، نانواییها و … استفاده میشود، در تمامی شهرستانهای استان ایلام مورد آزمون قرار گرفته است.