کمک ۶ میلیارد تومانی خیران  به مناطق سیل زده
کمک ۶ میلیارد تومانی خیران  به مناطق سیل زده

سرپرست سازمان داوطلبان جمعیت هلال‌احمر از جمع آوری بیش از ۶ میلیارد تومان برای کمک به مناطق سیل‌زده خبر داد. وحید سلیمی در خصوص کمک های مردمی این سازمان به استان‌های متأثر از سیل گفت: سازمان داوطلبان جمعیت هلال‌احمر با اتکا به داوطلبان و خیران، پشتیبان سازمان امداد و نجات در بحران‌ها است. وی ادامه […]

سرپرست سازمان داوطلبان جمعیت هلال‌احمر از جمع آوری بیش از ۶ میلیارد تومان برای کمک به مناطق سیل‌زده خبر داد.
وحید سلیمی در خصوص کمک های مردمی این سازمان به استان‌های متأثر از سیل گفت: سازمان داوطلبان جمعیت هلال‌احمر با اتکا به داوطلبان و خیران، پشتیبان سازمان امداد و نجات در بحران‌ها است.
وی ادامه داد: با توجه وسعت سیل در چهار استان جنوبی کشور، این سازمان با اعلام شماره حساب در فراخوانی از مردم نوع‌دوست و خیرین خواست تا به یاری مردم متأثر از سیل و آبگرفتگی بشتابند. سرپرست سازمان داوطلبان جمعیت هلال‌احمر ادامه داد: جمع کمک های نقدی و غیر نقدی خیران و داوطلبان ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان است.
سلیمی ادامه داد: عمده کمک های خیرین بسته های غذایی، بهداشتی، موکت و نایلون بود که به مناطق متأثر از سیل ارسال شد. وی گفت: شرکت گلرنگ، مجموعه هاسب و موسسه نیک‌گامان جمشید این سازمان را در امر امدادرسانی به این مناطق یاری کردند. سازمان داوطلبان جمعیت هلال‌احمر پیش‌تر شماره حساب ۱۵۰۰۰۰۰۱۴۹ نزد بانک ملت را برای کمک به مردم سیل زده اعلام کرده بود.

آیا صادرات پرندگان زینتی و پرورشی
منع قانونی دارد؟
مدیرکل دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست گفت: صادرات پرندگان پرورشی و زینتی منع قانونی ندارد و سازمان محیط زیست می تواند مجوز صادرات آن را صادر کند.
آیا می توانید دنیا را بدون پرندگان تصور کنید؟ گوش دادن به صدای پرندگان آرامش خاصی به انسان می دهد و می تواند برای ساعاتی انسان را از سر و صدای زندگی شهرنشینی دور کند، بر این اساس چند سالی است که نگهداری از پرندگان زینتی در منازل رواج و بر این اساس صادرات این گونه ها نیز افزایش یافته و از آنجا که ایران مهد گونه های متنوعی از انواع پرندگان است از این رو توجه کشورهای زیادی به این مساله معطوف شده است.
البته کارشناسان معتقدند که پرورش پرندگان زینتی می تواند یکی از سودآورترین کسب و کارهای امروزی باشد، چون امروزه کمتر کسی است که در خانه خود پرنده زینتی نداشته باشد، برخی کارشناسان و پرورش دهندگان پرندگان زینتی بر این عقیده اند که می توان از این ظرفیت استفاده کرد و با ایجاد کسب و کارهای کوچک و خانگی این پرندگان را به خارج از کشور نیز صادر کرد، بر اساس گزارش های به دست آمده کشورهای بلژیک، هلند، دانمارک، پرتغال، امارات، ایران، آفریقای جنوبی، مالزی و آمریکا کشورهای برتر صادر کننده پرندگان زینتی هستند.
این موجودات زیبا و دوست داشتنی در کشورهای همسایه ایران نیز طرفداران بسیاری دارد به طوری که صادرات پرندگان زینتی از ایران به این کشورها انجام می‌گیرد که چندی پیش یکی از این اقدامات خبرساز شد و شهاب الدین منتظمی مدیرکل دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست در این باره به خبرنگار محیط زیست ایرنا گفت: صادرات پرندگان پرورشی منع قانونی ندارد و سازمان محیط زیست می تواند مجوز صادرات آن را صادر کند.
اخیرا مجوز صادرات ۸۵۰ قطعه پرنده زینتی به کویت با امضای رئیس اداره کل محیط زیست استان خوزستان صادر شده بود، در این مجوز صحبت از انتقال هوایی ۳۰۰ قطعه قناری، ۱۰۰ قطعه بلبل خرما، ۱۰۰ مرغ مینای پرورشی، ۱۵۰ قطعه فنچ و ۲۰۰ قطعه جوجه مرغ بوده است.
منتظمی در این باره افزود: از نظر قانونی، تجارت گونه‌های وحشی، صادرات و واردات پرندگان وحشی، زینتی و پرورشی در چارچوب دستورالعمل‌های جاری سازمان حفاظت محیط زیست امکان پذیر است و از نظر «کنوانسیون سایتیس» (تجارت بین‌المللی گونه‌های جانوری و گیاهی) نیز منعی ندارد.

گفت وگوی چهره به چهره رئیس
حفاظت و اطلاعات دستگاه قضا با مردم
رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات دستگاه قضا در راستای صیانت از حقوق عامه و تاکید رئیس قوه قضاییه برای دیدارهای مردمی و گفت‌وگوی چهره به چهره مسئولان عالی قضایی با مردم، برای بررسی و رفع مشکلات حقوقی و قضایی آنان، صبح شنبه از مرکز ارتباطات مردمی قوه قضاییه بازدید کرد.
در این دیدار که بیش از سه ساعت به طول انجامید، حجت الاسلام والمسلمین علی عبدالهی با تعدادی از مراجعان مرکز ارتباطات مردمی دیدار کرد و در جریان روند پرونده آنها قرار گرفت.
درخواست جلوگیری از صدور و اجرای احکام، ادعای اعمال نفوذ در برخی پرونده‌های مورد ادعای مراجعه کنندگان بود.
در جریان این ملاقات، یکی از مراجعه‌کنندگان مدعی شد در پرونده این فرد تخلفاتی را مرتکب شده‌اند و به دنبال درخواست این مراجعه‌کننده، عبدالهی دستور پیگیری این پرونده را صادر کرد و بنا شد، پرونده توسط کارشناسان بررسی و نتیجه ظرف مدت ۲۰ روز اعلام شود.
همچنین، فردی به مرکز ارتباطات قوه قضاییه مراجعه کرده بود که پرونده‌ وی از سال ۸۶ در یکی از دادگستری‌ها مفقود شده بود و تاکنون تعیین تکلیف نشده بود. در همین راستا رئیس حفاظت اطلاعات قوه‌قضاییه دستور فوری برای رسیدگی به موضوع صادر کرد.