معاون مالی بانک آینده با اشاره به تلاش بانک آینده در جهت شفافیت و همچنین رشد سود آوری بانک و کاهش هزینه ها در خصوص برنامه های آتی این بانک گفت: همانطور که در این خصوص شفاف سازی های زیادی هم انجام شده، زیان تمام شده، هزینه ها و نرخ های سود بانک […]
معاون مالی بانک آینده با اشاره به تلاش بانک آینده در جهت شفافیت و همچنین رشد سود آوری بانک و کاهش هزینه ها در خصوص برنامه های آتی این بانک گفت: همانطور که در این خصوص شفاف سازی های زیادی هم انجام شده، زیان تمام شده، هزینه ها و نرخ های سود بانک آینده، به شدت کاهش یافته است. استحکام مالی بانک آینده، به پشتوانه دارایی های ارزشمند خود و با ورود سهام این شرکت پروژه ها از جمله ایران مال به بازار سرمایه است.
محمد باقرمحمد زاده مقدم گفت: گزارشدهی بر اساس استانداردهای حسابداری یک الزام برای شبکه بانکی است که بر همین اساس، بانک آینده نیز به منظور شفاف سازی و تنویر افکار عمومی و اطلاع ذی نفعان، سهامداران، سپرده گزاران و مشتریان، صورت های مالی خود را بر روی سامانه کدال قرار داده است.
محمد زاده افزود: استحکام مالی بانک آینده، متکی به ارزش بسیار مازاد دارایی های بانک نسبت به بدهی هاست که براین اساس افزایش سرمایه در برنامه اجرایی بانک قراردارد و وضعیت مطلوب ومستحکم بانک در صورت مالی کاملا مشهود است. وی در ادامه افزود: یکی از دارایی های ارزشمند این بانک، ایران مال است که سهام آن صد در صد متعلق به بانک آینده است که از همین رو ریسک عدم پرداخت تسهیلات متوجه این بانک نیست و اقدامات لازم برای ارائه سهام آن به بازار سرمایه به عنوان شرکت سهامی عام، در حال انجام است. معاون مالی بانک آینده با اشاره به صورت های مالی ۱۳۹۸ ، ابراز امیدواری نمود بانک آینده بتواند در ارائه خدمات و توسعه سرمایه و افزایش داراییهای بانک، در شبکه بانکی کشور و با نظارت بانک مرکزی پیشگام باشد.
نرخ های جدید سود سپرده های بانک ایران زمین
بر اساس مصوبه بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران با هدف حفظ ارزش پول ملی و حصول به نرخ تورم و ایجاد ثبات در نظام پولی و مالی کشور نرخ جدید سود سپرده های سرمایه گذاری در بانک ها اعلام شد.
این بانک بر اساس مصوبه بانک مرکزی و شورای پول و اعتبار در خصوص سقف نرخ سود علیالحساب سپردههای سرمایهگذاری نرخ جدید سود سپرده های بانکی خود را اعلام کرد.
نرخ سود سپرده های سرمایه گذاری در بانک ایران زمین به شرح زیر است:
سپرده سرمایهگذاری کوتاه مدت عادی ۱۰ درصد
سپرده سرمایهگذاری کوتاه مدت ویژه سه ماهه ۱۲ درصد
سپرده سرمایهگذاری کوتاه مدت ویژه شش ماهه ۱۴ درصد
سپرده سرمایهگذاری با سررسید یک سال ۱۶ درصد و نرخ سود سپرده سرمایهگذاری با سررسید دو سال نیز ۱۸ درصد است.
سقف نرخ سود علیالحساب سپردههای سرمایهگذاری که به پیشنهاد بانک مرکزی و با هدف حفظ ارزش پول ملی و حصول به نرخ تورم هدفگذاری شده و ایجاد ثبات در نظام پولی و مالی کشور در جلسه شورای پول و اعتبار در ۲۴ تیر ۱۳۹۹ به تصویب رسیده است.
برنامههای مدیریتهای بینالملل، سازمان و روشهای بانک کارآفرین
سومین جلسه پایش فصلی برنامههای واحدهای ستادی بانک کارآفرین برگزار شد.
حسنعلی حسینی مدیر امور بینالملل بانک کارآفرین، در خصوص ارائه خدمات متنوع ارزی به مشتریان هدف با تمرکز بر استفاده از خطوط اعتباری و منابع صندوق توسعه ملی به عنوان برنامه توسعهای و همچنین تمرکززدایی از فعالیتهای ارزی، ایجاد یا خرید سیستمهای ارزی موردنیاز و توسعه محصولات ارزی در راستای خطوط اصلی کسبوکار به عنوان برنامههای جاری، توضیحاتی ارائه کرد و گزارش عملکرد این واحد در چهار ماهه اول سال جاری را به سمع و نظر حاضران در جلسه رساند.
در ادامه محسن میرزاقربانعلی مدیر امور سازمان و روشها، توضیحاتی در مورد تدوین و بهروزرسانی ساختار تفصیلی بانک بر اساس خطوط اصلی کسبوکار و بهبود فرایندهای کلیدی به عنوان برنامههای توسعهای، و همچنین تدوین ساختار نظارتی و تعیین اختیارات هیات عامل در راستای بهینهسازی تصمیمگیری به عنوان برنامههای جاری ارائه داد.
گفتنی است این جلسات با موضوع تحقق برنامههای عملیاتی و توسعهای، با هدف پاسخگویی واحدها در خصوص میزان پیشرفت برنامههای ابلاغی در راستای تحقق اهداف سالانه بانک و به صورت دورهای برگزار خواهد شد.
یکسان سازی سقف انتقال وجه در سامانه های بانکداری مدرن بانک دی
بانک دی سقف انتقال وجه در سامانه های بانکداری مدرن خود را یکسان کرد. با توجه به راه اندازی سرویس بلیط امنیتی و افزایش امنیت تراکنش های کاربران، سقف انتقال وجه هر تراکنش در اینترنت بانک، اینترنت بانک همراه و همراه بانک دی تغییر کرد.
بر این اساس انجام تراکنش انتقال وجه داخلی به سپرده سایرین و نیز انجام تراکنش ساتنا به جای ۲ تراکنش ۵۰۰ میلیون ریالی، در یک تراکنش یک میلیارد ریالی امکان پذیر شد.
همچنین سقف ساتنا در همراه بانک مشابه اینترنت بانک از ۵۰۰ میلیون ریال به یک میلیارد ریال در روز افزایش یافت.
بانک دی تاکید دارد که تغییری در سقف روزانه تراکنش ها ایجاد نشده و طبق الزام بانک مرکزی، سقف تراکنش های انتقال وجه مبتنی بر سپرده برای هر مشتری از طریق کانال های بانکداری مدرن، روازنه یک میلیارد ریال است.