دبیر ستاد تسهیل با بیان اینکه ۱۵۶۰ واحد تولیدی تحت تملک بانکها قرار دارد، گفت: اگر بتوانیم تا پایان سال ۵۰ درصد این واحدها را هم با روش اقاله، احیا کنیم به نقطه مطلوب نزدیک شده ایم. صدیف بیک زاده در مورد وضعیت واحدهای تولیدی تحت تملک بانکها، اظهار کرد: واحدهای راکد را شناسایی […]
دبیر ستاد تسهیل با بیان اینکه ۱۵۶۰ واحد تولیدی تحت تملک بانکها قرار دارد، گفت: اگر بتوانیم تا پایان سال ۵۰ درصد این واحدها را هم با روش اقاله، احیا کنیم به نقطه مطلوب نزدیک شده ایم. صدیف بیک زاده در مورد وضعیت واحدهای تولیدی تحت تملک بانکها، اظهار کرد: واحدهای راکد را شناسایی دقیق کردیم و با توجه به اینکه تمام واحدهای تولیدی اعم از صنعتی، کشاورزی و … را در دایره شناسایی قرار دهیم، طبق آخرین آمار ۱۵۶۰ واحد تولیدی تحت تملک بانکهای کشور قرار دارند. دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور افزود: همچنین طبق آمار، بیشتری واحد تولیدی تحت تملک بانک کشاورزی قرار دارد؛ ۴۴۰ واحد توسط این بانک مورد تملک قرار گرفته که عموماً واحدهای تولیدی کشاورزی هستند. وی ادامه داد: دنبال این هستیم که امسال تا جایی که امکان دارد و فرد توانایی بازپسگیری واحد را داشته باشد، با روش اقاله واحدها را احیا کنیم؛ اقاله به معنای هماهنگی بین ذینفع و بانک است تا از این طریق دوباره واحد تولیدی در اختیار ذینفع قرار گیرد. دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور گفت: برنامه ما احیای کل واحدهاست اما اگر بتوانیم تا پایان سال ۵۰ درصد این واحدها را هم با روش اقاله، احیا کنیم به نقطه مطلوب نزدیک شدهایم.
حمایت ۲۱.۵ هزار میلیارد ریالی
بانک ملی ایران از آسیبدیدگان کرونا
بانک ملی ایران در سال گذشته بیش از ۲۱.۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات بابت شیوع بیماری کرونا پرداخت کرد. با شیوع بیمار کرونا، بسیاری از کسب و کارها آسیب دیده و بخش زیادی از خانوادهها با مشکل تامین مالی مواجه شدند، از این رو دولت مصوب کرد بانک ها با هدف تسهیل شرایط زندگی عموم مردم و نیز صاحبان بنگاه های اقتصادی، تسهیلاتی را در اختیار آنها قرار دهند. در این میان بانک ملی ایران بیشترین سهم را برعهده گرفت، به طوری که اکنون آمارها نشان میدهد حدود ۴۵ هزار و ۲۰۰ فقره تسهیلات از این محل توسط این بانک به متقاضیان پرداخت شده است.
تسهیلات عمومی به یارانهبگیران و کسب و کارهای آسیبدیده در دوران شیوع کرونا که عمدتا به صورت غیرحضوری بود، بخش زیادی از نیازهای مردم را برطرف کرد و در عین حال روانسازی شیوه پرداخت تسهیلات را به نمایش گذاشت.
امکان برداشت وجه بدون نیاز
به کارت بانکی
بر اساس این خدمت جدید دارندگان رفاه کارت همراه پس از مراجعه به شعب بانک و تکمیل فرم درخواست مربوطه، بدون استفاده از کارت و با وارد کردن کد انتخابی به همراه رمز دوم رفاه کارت، امکان برداشت وجه نقد از طریق دستگاههای خودپرداز بانک رفاه (تا سقف روزانه تعیین شده) را خواهند داشت. بانک رفاه کارگران در راستای توسعه خدمات کارت و ایجاد سهولت انجام امور دارندگان رفاه کارت همراه، خدمت « برداشت وجه از طریق کد اختصاصی به جای رفاه کارت همراه» را راهاندازی کرد. بر اساس این خدمت جدید دارندگان رفاه کارت همراه پس از مراجعه به شعب بانک و تکمیل فرم درخواست مربوطه، بدون استفاده از کارت و با وارد کردن کد انتخابی به همراه رمز دوم رفاه کارت، امکان برداشت وجه نقد از طریق دستگاههای خودپرداز بانک رفاه (تا سقف روزانه تعیین شده) را خواهند داشت.
بر اساس این گزارش، سهولت در انجام عملیات برداشت وجه، عدم نیاز به ورود کارت فیزیکی به دستگاه، حفظ امنیت با استفاده از رمز دوم کارت، تخصیص کد ده رقمی به دلخواه مشتری و امکان استفاده از رمز دوم ثابت (برای برداشت وجه حداکثر تا یک میلیون ریال) و رمز دوم پویا (برای برداشت وجه حداکثر تا سقف تعریف شده برای کارت)، از جمله مزایا و امتیازات این خدمت جدید بانک رفاه کارگران به شمار میرود. لازم به ذکر است، مشتریان بانک رفاه کارگران میتوانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و بهرهمندی از این خدمت جدید به شعب این بانک در سراسر کشور مراجعه کنند و یا با مرکز ارتباط با مشتریان بانک(فراد)۸۵۲۵-۰۲۱ تماس بگیرند.