۱۸ کشور «فرهنگ ملل» را در تهران به نمایش می‌گذارند
۱۸ کشور «فرهنگ ملل» را در تهران به نمایش می‌گذارند

جمله: نمایشگاه فرهنگ ملل با حضور ۱۸ کشور همزمان با برپایی سمپوزیوم بین‌المللی گردشگری پایدار در تهران رییس به زودی برگزاری می شود. رییس دانشگاه علم و فرهنگ با اعلام این خبر به حضور مهمانان خارجی از دیگر سفارتخانه‌های کشورهای مقیم در سمپوزیوم بین‌المللی گردشگری پایدار که با محوریت طبیعت‌گردی از سوم تا چهارم مهرماه […]

جمله: نمایشگاه فرهنگ ملل با حضور ۱۸ کشور همزمان با برپایی سمپوزیوم بین‌المللی گردشگری پایدار در تهران رییس به زودی برگزاری می شود.
رییس دانشگاه علم و فرهنگ با اعلام این خبر به حضور مهمانان خارجی از دیگر سفارتخانه‌های کشورهای مقیم در سمپوزیوم بین‌المللی گردشگری پایدار که با محوریت طبیعت‌گردی از سوم تا چهارم مهرماه در تهران برگزار می‌شود، اشاره کرد و افزود: در کنار این مراسم یک نمایشگاه اختصاصی با همکاری سفارت اتریش با عنوان نمایشگاه «فرهنگ ملل» با حضور ۱۸ کشور برگزار خواهد شد که شرکت‌کنندگان به ارائه فرهنگ کشور خود می‌پردازند که این نمایشگاه می‌تواند شرایطی را مهیا کند تا فرهنگ‌های مختلف با یکدیگر آشنا شوند.
سیدسعید هاشمی با بیان این‌که دو رویداد در کنار یکدیگر برگزار می‌شود و امیدواریم مورد استقبال جامعه هدف قرار گیرد و علاقه مندان در آن حضور پیدا کنند، گفت: پژوهشکده گردشگری، پژوهشکده محیط زیست و دانشکده گردشگری در مجموعه جهاددانشگاهی همیشه با استفاده از ظرفیت‌های کشور موجب هم‌افزایی مجموعه‌ها با یکدیگر شده است و امیدواریم با این فعالیت به آن هدف غایی که همان توسعه پایدار در گردشگری است، برسیم. وی با بیان این‌که سمپوزیوم گردشگری با نگاه تبادل انتقال دانش و تجربیات کار خود را آغاز کرده است، گفت: در این سمپوزیوم به بحث گردشگری پایدار توجه ویژه‌ای داشتیم و مجموعه کارهایمان را نیز به موضوع طبیعت‌گردی معطوف کردیم، به ویژه در حوزه گردشگری کوهستان و گردشگری ورزشی با نگاه جدی به بحث توسعه پایدار مباحث را دنبال می‌کنیم. هاشمی افزود: با توجه به این‌که در رابطه با مسائل زیست محیطی، کشور با مسائل جدی مواجه است، اندیشمندان و نخبگان حوزه گردشگری و محیط زیست در این رویداد حضور دارند. امیدواریم این سمپوزیوم دستاورد مطلوبی برای مجموعه کشور داشته باشد و فرهنگ‌سازی مناسبی که کشور در رابطه با گردشگری پایدار به آن نیاز دارد، ایجاد شود. او یادآور شد: یکی از فعالیت‌هایی که در راستای تعاملات و ارتباطات بین‌المللی دانشگاه علم و فرهنگ در رسیدن به اهداف برنامه‌های توسعه‌ای دانشگاه در نظر داشت، سمپوزیوم بین‌المللی گردشگری پایدار با محوریت طبیعت‌گردی بود که از سال گذشته با مشارکت سفارت اتریش و دانشگاه IMC شکل گرفت. در این راستا دانشگاه علم و فرهنگ با حمایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حوزه ارائه مجوز پذیرش دانشجوی بین‌الملل و همچنین با حمایت معاون وزیر و سازمان دانشجویان این دانشگاه به عنوان نخستین دانشگاه غیردولتی در حوزه پذیرش دانشجویان بین‌المللی ورود پیدا کرد.

 

 

کویر در وسط جنگل های سردسیر آلاسکا

پارک ملی کوبوک در آلاسکا یکی از دور افتاده ترین و بکر ترین پارک های ملی و طبیعی دنیا است. با توجه به اینکه هیچ جاده ای برای رسیدن به آن وجود ندارد تنها راه رفتن به این پارک پیاده روی و یا استفاده از هواپیماهای چارتر است که مخصوص این مسیر اجاره داده میشوند. ویژگی منحصر به فرد این پارک ملی وجود سه تپه شنی و کویری بزرگ در وسط جنگل های سردسیر آن است که مجموعا ۲۰ هزار هکتار وسعت دارند. احتمال میرود که این تپه های شنی بدلیل فرسایش توسط یخچال های یخی در این مناطق بوجود آمده باشد.