۲۴ هزار میلیارد تومان اعتبار، دستاورد سفر رئیس جمهور به همدان
۲۴ هزار میلیارد تومان اعتبار، دستاورد سفر رئیس جمهور به همدان

همدان، خبرنگار روزنامه جمله: استاندار همدان با بیان اینکه ۲۴ هزار میلیارد تومان اعتبار، در قالب تسهیلات برای بخش خصوصی و تکمیل پروژه‌های زیر بنایی استان دستاورد سفر رئیس جمهور به استان بود، گفت: ۱۷۹ طرح با اعتباری بالغ بر ۱۴ هزار میلیارد تومان برای پروژه‌های زیر بنایی استان در نظر گرفته شده است. علیرضا […]

همدان، خبرنگار روزنامه جمله:

استاندار همدان با بیان اینکه ۲۴ هزار میلیارد تومان اعتبار، در قالب تسهیلات برای بخش خصوصی و تکمیل پروژه‌های زیر بنایی استان دستاورد سفر رئیس جمهور به استان بود، گفت: ۱۷۹ طرح با اعتباری بالغ بر ۱۴ هزار میلیارد تومان برای پروژه‌های زیر بنایی استان در نظر گرفته
شده است.

علیرضا قاسمی‌فرزاد در تشریح دستاوردهای سفر ریاست جمهور به استان گفت: آنچه در این سفر برای رئیس جمهور حائز اهمیت بود این بود که مردم دارالمجاهدین حماسه بزرگی آفریدند و استقبال باشکوهی از ایشان داشتند .
وی افزود: سخنان رئیس جمهور در پایگاه نوژه این بود که اگر بدخواهی فکر تعرض به کشور داشته باشد پشیمان خواهد شد و این پیام روشنی به جهان داشت.
قاسمی‌فرزاد با اشاره به پذیرش ۲۵ هزار و ۶۵۶ نامه مردمی و ثبت تمام درخواست‌ها افزود: ۵۸ هزار و ۲۳۶ درخواست مردمی ثبت شده و در مدت یک روز به دستگاه‌های ذی ربط برای رسیدگی ارجاع شد.
استاندار همدان تصریح کرد: ۷۱ هزار و ۴۳۳ مجموع درخواست‌ها و نامه‌ها بود که تماس ارتباط مردمی هم اضافه شد.
وی با بیان اینکه طبق این اقدام نهاد ریاست جمهوری ۱۰ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبارات را واجد شرایط دانستند گفت: بسیاری از پروژه‌ها خارج شد اما با پیگیری صورت گرفته ۱۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان پروژه برای استان تعریف شد.
استاندار همدان با اشاره به اینکه با جلسات مختلف مجموع مصوبات و اعتبارات بالغ بر ۱۴ هزار میلیارد تومان مشتمل بر ۱۷۹ طرح مورد تایید قرار گرفت اضافه کرد: اداره راه شهر سازی، وزارت نیرو و جهاد کشاورزی بیشترین اعتبار را به خود اختصاص دادند.
وی با اشاره به اینکه در حوزه پایش و امنیت استان ۶۱ میلیارد تومان برای خرید تجهیزات الکترونیکی مورد تصویب قرار گرفت افزود: مجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات موضوع ایجاد و توسعه و ارتقای پوشش تلفن همراه در روستاهای بالای ۲۰ هزار نفر جمعیت مورد توجه قرار گرفت.
قاسمی‌فرزاد با بیان اینکه در حوزه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ۱۲ طرح بالغ بر یک‌هزار و ۳۲۰ میلیارد تومان اعتبار مورد تصویب قرار گرفت افزود: تکمیل بیمارستان اکباتان، مرکز جامع سرطان، بیمارستان رزن و ملایر از مهمترین این پروژه‌ها بود.
استاندار همدان با بیان اینکه در مجموعه وزارت دادگستری ۶ طرح با ۴۷ میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافت افزود: در حوزه وزارت راه و شهرسازی که رتبه اول اعتبارات را دارد، ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافت که مهمترین آن چهارخطه کردن محور همدان و علیصدر است.
وی با اشاره به اینکه در حوزه وزارت صمت ۳۸۴ میلیارد اعتبار برای منطقه ویژه جهان آباد و تصفیه‌خانه فاضلاب شرکت شهرک‌های صنعتی و انتقال پساب برای استان تخصیص یافت بیان کرد: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ۲۲ طرح داشت که ۳۴۶ میلیارد تومان برای طرح‌ها اختصاص یافت.
قاسمی‌فرزاد با اشاره به اینکه در حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ۱۵۰ میلیارد تومان تخصیص یافت عنوان کرد: به طور ویژه در راستای کمک به ثبت جهانی مجموعه هگمتانه اعتبار تخصیص داده شد.استاندار همدان با بیان اینکه وزارت نفت ۶ پروژه را با ۲۵۳ میلیارد تومان اعتبار کمک کرد، افزود: در وزارت نیرو به عنوان دومین دستگاه دارای بیشترین اعتبار برای استان، ۱۹ طرح با ۲ هزار و ۲۴۶ میلیارد تومان تصویب شد.
وی با بیان اینکه در حوزه وزرش و جوانان بیش از ۹ میلیارد تومان و بنیاد شهید ۲۵ میلیارد تومان برای مرمت گلزار شهدا و واگذاری زمین برای مجتمع زمین توانبخشی ایثار اعتبار دریافت شد، گفت: در حوزه معاونت امور زنان و خانواده ۲۳ میلیارد تومان اعتبار برای احداث بازارچه صنایع دستی بانوان و چند طرح دیگر داریم.
قاسمی با اشاره به اینکه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهور چهار طرح با ۵۵ میلیارد تومان اعتبار دارد افزود: محیط زیست هم یک پروژه با ۲۶ میلیارد تومان برای تکمیل سامانه پایش آلودگی هوا دارد.
وی با اشاره به دو طرح ۴۳۰ میلیارد تومان در حوزه بازنگری و اجرای طرح هادی روستایی گفت: برای کمیته امداد امام(ره) نیز دو طرح با ۳۰ میلیارد تومان اعتبار تصویب شده است.وی با بیان اینکه اعتبار تکلیفی برای بانک ملی نسبت به پرداخت تسهیلات از دیگر طرح‌هاست گقت: ۱۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات در بخش صنایع، کشاورزی و… با ۱۹۶ طرح نیز تصویب شد.وی در پایان گفت: پیگیر اجرای مصوبات سفر ریاست جمهوری هستیم و در این خصوص جلسه‌ای با معاون اجرایی رئیس جمهور در این زمینه داشتیم .

 

 

مدیرعامل آبفا هرمزگان:
آب شيرين‌كن زیارت پاییز امسال وارد مدار بهره‌برداری می‌شود

«عبدالحمید حمزه‌پور» مدیرعامل آبفا هرمزگان در بازدید فرماندار شهرستان سیریک از خط انتقال دشت تلنگ تا بخش بمانی، ضمن قدردانی از پیگیری‌های موثر استاندار هرمزگان و همراهی فرماندار سیریک در تحقق پروژه‌های آبرسانی این شهرستان، گفت: با اجرای این پروژه هم اکنون بخش بمانی به وضعیت پایدار آبی رسیده و جمعیتی حدود ۱۲ هزار نفر از آب شرب پایدار بهره‌مند هستند.
وی اظهار داشت: در حال حاضر این پروژه با ۸۵ درصد پیشرفت و با هدف تامین آب بخش بمانی سیریک شامل شهر کوهستک و ۱۲ روستای مسیر در مدار بهره‌برداری است.
حمزه‌پور، اعتبار هزینه شده برای اجرای این طرح آبرسانی را ۱۱ هزار میلیارد ریال اعلام کرد.
این مقام مسئول همچنین افزود: حجم عملیات انجام شده این پروژه شامل حفر و تجهیز دو حلقه چاه هر یک به ظرفیت ۲۵ لیتر بر ثانیه(یک حلقه چاه در دست احداث است)، اجرای ۲۳ کیلومتر خط انتقال آب از چاه‌های دشت تلنگ تا مخزن کوهستک، احداث خط برق ۲۰ کیلو ولت به طول یکهزار و ۴۰۰ متر با نصب دو دستگاه ترانس ۱۰۰ کاوا، احداث یکهزار و ۵۰۰ متر جاده دسترسی و اجرای ۵ کیلومتر لوله پلی اتیلن برای آبرسانی به نیروگاه برق سیریک است.
به گفته وی؛ احداث یک باب مخزن ذخیره آب به حجم دو هزار متر مکعب، بخش باقی مانده این پروژه است که پیش بینی می‌شود طی چهار ماه آینده
به بهره‌برداری برسد.
حمزه‌پور اضافه کرد: اعتبار مورد نیاز برای تکمیل مخزن ذخیره در دست احداث ۱۴۰ میلیارد ریال است.
مدیرعامل آبفا استان در ادامه بازدید فرماندار سیریک از پروژه آب شیرین کن زیارت، با بیان اینکه شهرستان سیریک از جمله مناطق پرتنش آبی استان است، گفت: در همین راستا این پروژه با هدف ایجاد منابع آبی پایدار و تامین آب مورد نیاز روستاهای شهرستان سیریک اجرایی شده است.
وی افزود: آب شیرین کن زیارت با اعتبار ۸۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری بخش خصوصی و ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال احداث است که پیش بینی می‌شود تا اواخر پاییز امسال تکمیل و وار مدار بهره‌برداری شود.
بنا به گفته حمزه‌پور؛ با تکمیل این پروژه نمک‌زدائی مشکل کمبود آب شرب شهرک گروک و سایر روستاهای شهرستان سیریک شامل بخش مرکزی و بخش بیابان مرتفع می‌شود.
همچنین پیش از این آب مورد نیاز بخش بمانی سیریک از چاه‌های دشت راونگ میناب تامین می‌شد.
وي در پايان، از سرمايه گذاري بخش خصوصي در تسريع روند اجراي پروژه آب شيرين‌كن زیارت و پيمانكاران پروژه‌هاي آبرساني اين شهرستان قدرداني كرد.

 

 

استاندار آذربایجان شرقی:
مطالبه‌گری آگاهانه وتبیین مجاهدانه انتظار دولت از امامان جمعه است

استاندار آذربایجان شرقی از حمایت‌های مشفقانه امامان جمعه از مجموعه مدیران اجرایی استان قدردانی کرد و گفت: مطالبه‌گری آگاهانه وتبیین مجاهدانه انتظار دولت از امامان جمعه است.
عابدین خرّم در جلسه مشترک فرمانداران و امامان جمعه آذربایجان شرقی از امامان جمعه استان خواست تا نقش هدایتی، حمایتی و نظارتی خود را برای کمک به روند کارآمدی دولت، حفظ و تقویت کنند و مطالبه‌گری آگاهانه از دولت را در کنار تبیین مجاهدانه دستاوردهای نظام مورد توجه قرار دهند.
وی با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب بر جایگاه نمازهای جمعه به‌عنوان قرارگاه‌های فرهنگی هر شهر، گفت: همه دست‌اندرکاران و مسئولان نظام باید در این قرارگاه سهم و نقش خود را ایفا کنند که اگر این امر تحقق یابد، بسیاری از مسائل و مشکلات جامعه قابل حل است.
خرّم با بیان اینکه امامان جمعه محل رجوع و امین مردم هستند، افزود: مسائلی که امامان جمعه مطرح می‌کنند خواسته‌ها و انتظارات واقعی مردم است و فرمانداران باید ضمن پیگیری جدی این مسائل، سایر مدیران شهرستان را هم به سمت
حل آنها هدایت کنند.
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به برپایی میزهای خدمت در محل نمازهای جمعه استان، گفت: این برنامه ابتکاری، یک وسیله ارتباطی خوب بین مردم و مسئولان است که باید از سوی فرمانداران و مسئولان اجرایی استان جدی گرفته شود.
وی تأکید کرد: امامان جمعه، محور وحدت و انسجام در جامعه هستند و این محوریت باید حفظ شود.
خرّم با تأکید بر همدلی و همراهی فرمانداران و امامان جمعه استان، گفت: از انتقادهای دلسوزانه و راهگشای امامان جمعه استقبال می‌کنیم و امیدواریم با تعامل و همراهی ایشان بتوانیم گره‌هایی از مشکلات مردم را باز کنیم و شاهد اتفاقات مبارکی در استان باشیم.
استاندار آذربایجان شرقی در بخش دیگری از سخنان خود گزارشی از اقدامات دولت سیزدهم و آخرین وضعیت پروژه‌های اقتصادی و عمرانی استان ارائه کرد و گفت: در بحث مردمی‌سازی یارانه‌ها، ائمه جمعه با تبیین اهداف دولت و تنویر افکار عمومی، کمک بزرگی به پیشبرد اهداف کردند و امروز در سایه اقداماتی که انجام شده، هیچ‌گونه کمبودی از نظر کالاهای اساسی در استان نداریم.
خرّم با بیان اینکه دولت سیزدهم، دولت تحول است و این تحول باید در خدمت به مردم، خود را نشان دهد، افزود: امروز با وجود همه مشکلات اقتصادی و کمبود منابع، همه فعالیت‌های عمرانی استان به مفهوم واقعی فعال است و با تحقق مصوبات سفر استانی رئیس جمهور، اتفاقات خوبی در توسعه و پیشرفت استان خواهد افتاد.وی ادامه داد: امسال برخلاف سال قبل، قطعی برق و آب در بخش خانگی تقریباً صفر بود و در بخش صنعت هم به حداقل رسید و تعداد شهرهایی که دچار تنش آبی بودند، از ۱۵ شهر به ۷ شهر کاهش یافت که قطعی آب در آنها نیز به کمترین ساعت ممکن در روز محدود شده است.خرّم با اشاره به برنامه‌های استان در بخش معدن ازجمله ارتقای ارزش افزوده این بخش، گفت: تحقق اهداف این بخش نیازمند مدیریت معارض‌های محلی است که ائمه جمعه در این خصوص نقش مهمی دارند.
وی از فعال شدن ۳۹ معدن راکد، صدور ۴۸ پروانه اکتشاف و ۹۸ مجوز برداشت معادن در استان طی یک سال اخیر خبر داد و گفت: بخش معدن، در توسعه و پیشرفت استان و معیشت مردم نقش اساسی خواهد داشت و آورده این معادن برای استان را در سال‌های آتی شاهد خواهیم بود.

 

 

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان عنوان کرد؛
خسارت ۳۲۵ میلیارد ریالی بارندگی و سیل به تاسیسات شبکه برق هرمزگان
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان از خسارت ۳۲۵میلیارد ریالی سیل به شبکه و تاسیسات توزیع برق خبر داد.
محمد کریمی در تشریح این خبر با بیان اینکه بیشترین حجم خسارت مربوط به شهرستان بندرعباس به ویژه مناطق و روستاهای شمال این شهرستان است، افزود: در این بارندگی ها که از اواسط هفته گذشته آغاز و تا پایان هفته ادامه داشت، بر اثر جاری شدن سیل ۲۵ کیلومتر شبکه برق رسانی، ۴۸۱ پایه فشار متوسط و ضعیف و ۷۲ دستگاه ترانسفورماتور آسیب دید.
وی با اشاره به اینکه البته با آمادگی نیروهای عملیاتی این شرکت خسارت های وارد شده به سرعت رفع و شبکه به حالت پایدار بازگشت، تصریح کرد: با اعلام وضعیت هشدار بارندگی و جاری شدن سیل در استان همه نواحی با تمام تجهیزات پشتیبانی و نیروی انسانی به حالت آماده باش درآمدند و خوشبختانه تاسیسات آسیب دیده به سرعت بازسازی و برق مناطق سیل زده در کمترین زمان وصل شد.

سرپرست انتقال خون مازندران:
سهم بانوان مازندران در اهدای خون کمرنگ است
سرپرست انتقال خون مازندران سهم بانوان را در اهدای خون کمرنگ و زیر ۵ درصد در استان ذکر کرد.
عبدالله محمدی با اشاره به افزایش هفت درصدی اهدای خون در استان اظهار داشت: به دلیل شیوع کرونا و فصل کشاورزی و کشت و کار میزان ذخایر خون در استان از ۹ روز به پنج روز کاهش
یافته است.
وی از مردم خواست تا در ایام محرم برای تأمین نیازهای خونی برای اهدای خون اقدام کنند و گفت: در حال حاضر به همه گروه‌های خونی نیاز مند هستیم و در روزهای تاسوعا و عاشورا تمامی پایگاه‌های استان برای اهدای خون فعال هستند.
وی ادامه داد: ۴۰ درصد خون برای مصرف بیماران تالاسمی در استان مصرف می‌شود و ۱۴ هزار بیماران خاص به صورت مستمر نیازمند دریافت خون هستند.
محمدی با اشاره به اینکه سهم بانوان در اهدای خون زیر ۵ درصد است، افزود: عوامل مختلفی از جمله مهیا نبودن بسترها از جمله دلایل پایین بودن سهم بانوان در اهدای خون به شمار می‌رود.
سرپرست انتقال خون مازندران با اظهار اینکه سهم بانوان در اهدای خون کمرنگ است، به هماهنگی برای اهدای خون در روستاها و مراکز پرجمعیت اشاره کرد و گفت: در صورت داشتن متقاضی برای اهدای خون در روستاها، تیم‌های سیار برای اهدای خون اعزام می‌شود.وی گفت: در حال حاضر در سه شهرستان استان اتوبوس اهدای خون فعال است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل خبر داد؛
احتمال بروز پیک اصلی و خطرناک کرونا در اواخر مردادماه
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: بروز پیک اصلی کرونا و شدت این بیماری در اواخر مردادماه احتما دارد که نیاز است تمهیدات لازم در این راستا اندیشیده شود.
علی محمدیان اردی  در جلسه وبیناری قرارگاه مدیریت و کنترل کووید ۱۹ و کمیته ایمن سازی دانشگاه علوم پزشکی استان اظهار کرد: بروز پیک اصلی کرونا در اواخر مردادماه احتمال دارد که نیاز است بخش‌ها و نیروهای مورد نیاز در مراکز درمانی به حالت آماده باش درآیند.وی افزود: رؤسای بیمارستان‌ها و مدیران شبکه‌های بهداشت و درمان نیز باید جهت مدیریت در مراکز درمانی حضور داشته و بر روند پذیرش بیماران و خودداری از هرگونه ازدحام احتمالی نظارت نمایند.رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل با اشاره به بدهی‌های پرسنل در ماه‌های اخیر بیان کرد: بدهی‌های دارویی دانشگاه و بدهی‌های مربوط به مطالبات پرسنل درمانی در بخش‌های کرونا و مراکز درمانی دانشگاه نیز پرداخت شده است.
گفتنی است مدیران شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان‌ها گزارشی از روند واکسیناسیون، فعالیت مراکز تزریق واکسن و نحوه خدمت رسانی، اقدامات انجام شده جهت ارتقا رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی با مشارکت سایر نهادها، میزان آمادگی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در پذیرش بیماران سرپایی و بستری و نحوه رهگیری و مراقبت تماس یافتگان با بیماران مثبت کووید ۱۹ ارائه دادند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام:
زائران اربعین ۳ هفته قبل از آمدن به مهران واکسن کرونا تزریق کنند
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: زائران اربعین ۳ هفته قبل از سفر به مهران، نسبت به تزریق دوزهای سوم و چهارم واکسن کرونا اقدام کنند.
جاسم محمدی در اجلاس معاونین درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی کلان منطقه ۳ آمایشی کشور در ایلام با اشاره به اهمیت اربعین حسینی و سلامت زائران اباعبدالله الحسین بر لزوم آمادگی کامل در ایام تردد زائران و ارائه خدمات بهداشتی درمانی و دارویی به آنان تاکید کرد و گفت: با توجه به گرمای هوا در اربعین امسال؛ لازم است تمام تدابیر لازم برای سلامت زائران و خدمات رسانی مطلوب به آنان بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: در اربعین امسال انتظار می‌رود جمعیت عظیمی از استان ایلام و مرز بین‌المللی مهران تردد کنند که این اجلاس برای بررسی اقدامات و خدمات حوزه سلامت و هماهنگی‌های هرچه بیشتر در این عرصه و همچنین رفع چالش‌ها و تقویت زیرساخت‌ها و امکانات و تجهیزات و نیروی انسانی مورد نیاز برگزار شده است.
محمدی تصریح کرد: با همکاری و احساس مسئولیت مردم، مسئولان کشوری، مسئولان وزارت بهداشت، مسئولان ارشد استانی و دستگاه‌ها و ارگان‌ها و همچنین بهره‌گیری از توان و ظرفیت دانشگاه‌های علوم پزشکی کلان منطقه ۳ آمایشی کشور؛ بتوانیم امسال خدماتی رضایت‌بخش به زائران عزیز ارائه کنیم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام یادآور شد: در حال حاضر با توجه به افزایش بودن آمارهای مربوط به بیماری کرونا، از زائران عزیز انتظار داریم که ۳ هفته پیش از عزیمت به استان ایلام و مرز بین المللی مهران برای شرکت در کنگره عظیم اربعین حسینی، نسبت به تزریق دوزهای سوم و چهارم واکسن کرونا اقدام کنند.
وی گفت: همچنین در ایام اربعین حسینی نیز دستورالعمل‌های بهداشتی را در بالاترین سطح رعایت نموده تا سلامتی را به خود و سایر زائران هدیه کنند.