۴۶۶ میلیارد تومان کمک بنیاد مستضعفان  برای مفابله با آثار کرونا
۴۶۶ میلیارد تومان کمک بنیاد مستضعفان  برای مفابله با آثار کرونا

    رییس بنیاد مستضعفان در شبکه اجتماعی خود از کمک های نقدی بلاعوض بنیاد مستضعفان برای کاهش آثار اقتصادی ناشی از شیوع کرونا و حمایت از اقشار آسیب پذیر خبر داد و گفت این کمک‌ها به ۴۶۶ میلیارد تومان رسیده است. سید پرویز فتاح نوشت: این میزان کمک بلاعوض در حمایت از اقشار آسیب‌پذیر […]

 

 

رییس بنیاد مستضعفان در شبکه اجتماعی خود از کمک های نقدی بلاعوض بنیاد مستضعفان برای کاهش آثار اقتصادی ناشی از شیوع کرونا و حمایت از اقشار آسیب پذیر خبر داد و گفت این کمک‌ها به ۴۶۶ میلیارد تومان رسیده است. سید پرویز فتاح نوشت: این میزان کمک بلاعوض در حمایت از اقشار آسیب‌پذیر نظیر مددجویان کمیته امداد و بهزیستی، خانواده‌های زندانیان، کودکان کار، کولبران، دستفروشان، ملوانان، حاشیه‌نشینان، کارگران فصلی، افراد فاقد پوشش‌های حمایتی، افراد بدون شناسنامه و اتباع و مهاجرین دارای همسر(زن) ایرانی، کارگران پسماند و کارکنان بهشت زهرا(س) تقدیم کرده و همچنین ٣٠٠ میلیارد تومان نیز برای پرداخت وام قرض‌الحسنه برای مشاغل، اصناف و افراد آسیب‌دیده از بحران کرونا به میدان آورده است. با تمام ظرفیت و بدون مضایقه تا پسا کرونا در کنار مردم عزیز و دولت هستیم.

 

 

دو نهاد بین‌المللی خواستار رفع محدودیت‌های تجارت جهانی شدند

سازمان تجارت جهانی و صندوق بین‌المللی پول از کشورها درخواست کردند که در بحبوحه شیوع کرونا، محدودیت‌های صادراتی و تجاری را لغو کنند و در عین حال بر پایان محدودیت‌هایی که به دلیل شیوع کرونا بر تجارت میان کشورها اعمال شده نیز تأکید کردند. صندوق بین المللی پول و سازمان تجارت جهانی در بیانیه مشترکی اعلام کردند: محدودیت بر صادرات ممکن است تأثیر معکوس و خطرناکی داشته باشد. چنین اقداماتی چرخه عرضه را مختل و تولید را سرکوب می‌کند. علاوه بر این تولید و عرضه کالاهای حیاتی و کمیاب در مسیر اشتباهی قرار گرفته و کارگران از فعالیت در کانون‌هایی که به آنها نیاز هست، دور می‌شوند. صندوق بین المللی پول و سازمان تجارت جهانی اخیراً نیز بر حذف موانع تجاری تأکید کرده بودند.

 

قیمت محصولات سلولزی فعلا افزایش نمی‌یابد

 

نیما بصیری طهرانی رئیس هیئت مدیره انجمن صنایع سلولزی بهداشتی ایران ، با بیان اینکه قیمت محصولات سلولزی از سال گذشته تاکنون تغییری نداشته، پیرو توافقات تولیدکنندگان با سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان تحت شرایط کنونی به هیچ عنوان افزایش نخواهد یافت. به گفته وی در پی شیوع ویروس کرونا سرانه مصرف محصولات سلولزی در کشور حدودا ۴۰ درصد افزایش داشته است.رئیس هیئت مدیره انجمن صنایع سلولزی بهداشتی ایران همچنین با بیان اینکه مشکلی در زمینه تامین بازار وجود ندارد، تصریح کرد: با توجه به اینکه واحدهای تولیدی محصولات سلولزی در شرایط عادی هم باید از ماسک و دستکش استفاده کنند برای تهیه اقلام بهداشتی مورد نیاز کارگران از موجودی‌های انبارها استفاده شده و مقداری هم تهیه شده است.

 

 

نرخ تورم ژاپن به نیم درصد هم نرسید

متوسط نرخ تورم ژاپن در ۱۲ ماه منتهی به مارس بدون تغییر نسبت به ماه قبل در سطح ۰.۴ درصد باقی ماند که این رقم کمترین تورم ثبت شده در طول ۹ ماه اخیر بوده است.در بخش های مختلف، لباس و کفش با تورم ۱.۳ درصدی بیشترین نرخ تورم را داشته است و پس از این بخش نیز آب و برق با تورم ۱.۲ درصدی و حمل و نقل با ۱.۲ درصد قرار دارند. از سوی دیگر نیز کمترین تورم مربوط به مراقبت های درمانی با ۰.۷ درصد بوده است و پس از این بخش، ارتباطات با یک درصد قرار دارند. بانک مرکزی ژاپن با توجه به نرخ تورم پایین و کمبود نیروی کار در دوراهی سختی برای تعیین مسیر سیاست‌های پولی خود قرار گرفته است. سیاست‌های انبساطی ژاپن در حال حاضر بزرگ‌ترین بسته محرک در جهان محسوب می‌شود.

 

 

دلار روی ریل صعودی

تصویب بسته حمایتی جدید ضد کرونایی در مجلس سنا، دلار را صعودی کرد.در جریان معاملات جمعه، روند صعودی دلار ادامه یافت و بسیاری از ارزها در برابر اسکناس سبز در موقعیت نزولی قرار گرفتند. مجلس سنای آمریکا همان طور که انتظار می رفت لایحه نیم تریلیون دلاری پیشنهادی دولت برای حمایت از بخش های مختلف اقتصادی در برابر ویروس کرونا را تصویب کرد و این لایحه اکنون برای اخذ تایید نهایی به کنگره ارسال خواهد شد هر چند که احتمالا دولت ترامپ برای به تصویب رساندن این لایحه در کنگره با دردسرهای بیشتری نسبت به مجلس سنا مواجه خواهد شد. شمار کسانی که برای دریافت مزایای بیکاری درخواست کرده اند به رقم بی سابقه ۲۶.۵ میلیون نفر رسیده است. در حالی که ۱۶.۲ درصد کل نیروی کار آمریکا ادعای بیکار شدن خود را مطرح کرده اند.