عضو هیات عامل و معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی، میزان کالاهای اساسی موجود در بنادر کشور تا سوم شهریور ماه سال جاری در ۱۲ بندر کشور را ، ۴ میلیون و ۵۲۷ هزار و ۱۰۰ تن اعلام کرد. فرهاد منتصر کوهساری درباره وضعیت کالاهای اساسی در بنادر کشور، اظهار کرد: تا […]
عضو هیات عامل و معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی، میزان کالاهای اساسی موجود در بنادر کشور تا سوم شهریور ماه سال جاری در ۱۲ بندر کشور را ، ۴ میلیون و ۵۲۷ هزار و ۱۰۰ تن اعلام کرد.
فرهاد منتصر کوهساری درباره وضعیت کالاهای اساسی در بنادر کشور، اظهار کرد: تا پایان روز سوم شهریورماه سال جاری، میزان کالاهای اساسی در ۱۲ بندر امیرآباد، نوشهر، انزلی، امام خمینی(ره)، شهیدرجایی، بوشهر، چابهار، آستارا، فریدونکنار، لنگه، شهیدباهنر، خرمشهر، معادل ۴ میلیون و ۵۲۷ هزار و ۱۰۰ تن بوده است.
وی ادامه داد: کالاهای اساسی شامل گندم، ذرت، جو، سویا، برنج، شکر، روغن خام و دانههای روغنی است.
میزان تفکیکی کالاهای اساسی
در ۱۲ بندر کشور
معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی در رابطه با میزان کالاهای اساسی به تفکیک بنادر، خاطرنشان کرد: در بندر امیرآباد ۳۱۳ هزار و ۱۶۹ تن، بندر نوشهر ۱۷۵ هزار و ۶۶۷ تن، بندر انزلی ۷۳ هزار و ۴۹۰ تن، بندرامام خمینی(ره) ۳ میلیون و ۲۹۰ هزار و ۷۳۶ تن، شهیدرجایی ۴۴۱ هزار و ۷۶۰ تن، بندر بوشهر ۵۳ تن، چابهار ۱۴۳ هزار و ۷۲۱ تن، بندر آستارا ۱۸ هزار و ۶۳ تن، بندر فریدونکنار ۶۹ هزار و ۶۶۴ تن، بندر لنگه ۷۰ تن، بندر شهیدباهنر ۱۲۳ تن و بندر خرمشهر ۵۸۴ تن است.
کوهساری در مورد شناورهای کنار اسکله در بنادر کشور تا پایان سوم شهریور ماه سال جاری، اظهار داشت: ۱۸ فروند شناور کنار اسکله با تناژ ۴۱۷ هزار و ۲۷۱ تن قرار دارند و ۲۶ فروند شناور نیز با تناژ یک میلیون و ۱۲۵ هزار و ۴۰۳ تن تا تاریخ مذکور در لنگرگاه منتظر بودند.
وی در مورد تعداد کامیونهای خروجی از بنادر امیرآباد، نوشهر، انزلی، امام خمینی(ره)، شهیدرجایی و خرمشهر نیز، اعلام کرد: روز سوم شهریورماه سال جاری، ۳ هزار و ۳۹۹ کامیون با تناژ ۷۷ هزار و ۹۹۸ تن از این بنادر خارج شدهاند.
معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی افزود: از بنادر امام خمینی(ره) و شهیدرجایی ۱۴۸ واگن با تناژ ۸ هزار و ۵۴۲ تن خارج شدند.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی:
فعالیت زیربنایی و عمرانی قابل توجه سازمان بنادر در سواحل شمال و جنوب ایران
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: بنادر؛ یکی از زیربناهای توسعه اقتصادی کشور قلمداد میشود، که به رغم تحریمها و شرایط نامساعد حاکم بر تجارت جهانی همواره در مسیر توسعه و پیشرفت بوده است.
محمد سرگزی با اشاره به اهمیت راهبردی سازمان بنادر و دریانوردی، به عنوان دستگاه اجرایی موثر بر اقتصاد کلان کشور، خاطرنشان کرد: بنابراین توجه به توسعه زیر ساختهای بندری و دریایی، به عنوان مقولهای اثرگذار بر پویایی اقتصاد ایران، باید مدنظر قرار گیرد که سازمان بنادر در این راستا، در سواحل شمال و جنوب ایران فعالیتهای عمرانی و زیربنایی قابل توجهی داشته است.
نماینده مردم زابل، زهک، هیرمند، نیمروز و هامون در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: با توجه به اقتدار و مزیتهای دریایی و بندری کشور در سطح دنیا، باید به توسعه زیرساختهای بندری و دریایی به عنوان یک الزام و ضرورت توجه ویژه داشت.
وی با اشاره به اینکه سازمان بنادر و دریانوردی محور فعالیتهای بخش دریایی و بندری است، گفت: توجه جدی به ارتقای زیرساختها، توسعه آیتی، استفاده از تکنولوژیهای حمل و نقل کالا، توجه جدی به صنعت کشتیسازی، به روز شدن در حوزه دریانوردی و کشتیرانی از مهمترین مسائلی است که باید در راستای تحقق آن گام برداشت.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت توسعه سواحل مکران، یادآور شد: استفاده و بهره مطلوب از همه ظرفیتهای دریایی و آبراهی در شمال و جنوب کشور، میتواند صنعت حمل و نقل دریایی در ایران را به صنعتی مولد و درونزا تبدیل کند.
وی همکاری کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بدنه اجرایی دولت، طی سالهای اخیر را خوب و شایسته توصیف کرد و گفت: این کمیسیون با تسهیل قوانین و موظف کردن دستگاههای اجرایی مرتبط، برای ایجاد بنادری فعال، همکاری خوبی با سازمان بنادر و دریانوردی داشته است.
به گزارش سازمان بنادر و دریانوردی، سرگزی ضمن تقدیر از عملکرد سازمان بنادر و دریانوردی در حوزه بندری و دریایی، تصریح کرد: با توجه به ظرفیت لجستیکی ایران در شاهراه حمل و نقل جهانی انتظار میرود شرایط کشور بیش از پیش بهبود پیدا کند.