۵۳۰۰ میلیارد تومان خسارت کرونا به گردشگری ایران
۵۳۰۰ میلیارد تومان خسارت کرونا به گردشگری ایران

  دبیر تشکل‌های ملی گردشگری اعلام کرد: ویروس کرونا فقط در دو ماه اسفند و فروردین، ۵۳۰۰ میلیارد تومان خسارت به صنعت گردشگری وارد کرده است. جمشید حمزه‌زاده که به نمایندگی از تشکل‌های گردشگری در نشست نمایندگان و فعالان بخش خصوصی با رییس‌جمهور حضور داشت، در سخنانی به بحران‌هایی که گردشگری از سال ۹۸ تا […]

 

دبیر تشکل‌های ملی گردشگری اعلام کرد: ویروس کرونا فقط در دو ماه اسفند و فروردین، ۵۳۰۰ میلیارد تومان خسارت به صنعت گردشگری وارد کرده است. جمشید حمزه‌زاده که به نمایندگی از تشکل‌های گردشگری در نشست نمایندگان و فعالان بخش خصوصی با رییس‌جمهور حضور داشت، در سخنانی به بحران‌هایی که گردشگری از سال ۹۸ تا کنون با آن روبه‌رو شده است، اشاره کرد و افزود: گردشگری تنها صنعتی بود که در جریان تعطیلی‌های دوره کرونا آسیب صددرصدی دید و حدود ٥٣٠٠ میلیارد تومان فقط در ماه‌های اسفند و فروردین متضرر شد. او ادامه داد: این ضرر به صنعتی وارد شده است که ٢٤٠ هزار نفر به صورت مستقیم و ٥٥٠ هزار نفر غیرمستقیم در آن مشغول به کارند. دبیر تشکل‌های ملی گردشگری در آن نشست به نادیده گرفتن شدن برخی از فعالان گردشگری در بسته حمایتی اشاره کرد و گفت: راهنمایان گردشگری که شامل ۱۳ هزار نفر می‌شوند از جمله مشاغل اصلی صنعت گردشگری هستند که در آن بسته حمایتی مغفول مانده‌اند.

صدور مجوز ساخت وساز درسواحل ۱۰ روزه شد

مدیرکل مهندسی سواحل و بنادر سازمان بنادر از تسهیل صدور مجوز ساخت و ساز در سواحل و بنادر بین ۱۰ روز تا دو هفته خبر داد و گفت:دستگاه‌های دولتی حاضر به دریافت مجوز نیستند. حمید خلیلی درباره تسهیل صدور مجوزهای تأسیسات ساحلی اظهار داشت: سازمان بنادر و دریانوردی یک سامانه جامع مدیریت سواحل دارد که درخواست فعالیت در سواحل در آن مطرح می‌شود. وی تصریح کرد: اگر اسناد و مدارک متقاضیان کامل باشد، حداکثر ظرف ۱۰ روز تا دو هفته مجوزهای مورد نیاز از سوی سازمان بنادر و دریانوردی صادر می‌شود. برخی دستگاه‌های متقاضی مجوزها، دولتی هستند که اسناد مالکیت صادر شده برای اراضی در اختیار آنها مانند اسناد و مدارک در اختیار بخش خصوصی نیست و فرآیند صدور مجوز دستگاه‌های دولتی متقاضی مجوز ایجاد تأسیسات در سواحل با فرآیندی که متقاضی بخش خصوصی طی می‌کند، فرق دارد.

 


دشت شقایق‌های ملارد برای ثبت در میراث طبیعی آماده می‌شود

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ملارد با بیان اینکه رویش شقایق‌ها در دشت این شهرستان عمری حدود دو تا سه‌ هفته دارد، گفت: پرونده دشت شقایق‌های این شهرستان برای ثبت در میراث طبیعی آماده می‌شود. حمید کریمی افزود: ثبت ملی دشت شقایق‌های شهرستان ملارد ضمن حفظ این میراث ارزشمند طبیعی می‌تواند موجب معرفی هرچه بهتر این جاذبه طبیعی و جذب گردشگران به شهرستان ملارد در فصل بهار شود. وی ادامه داد: هرساله در اردیبهشت‌ماه، صدها هکتار از دشت‌های ملارد شاهد رویش شقایق‌های سرخی است که به لحاظ زیبایی و شکوه ظرفیت ثبت در فهرست میراث طبیعی کشور را دارد. کریمی تصریح کرد: به دلیل محدودیت‌های زمانی هر چه سریع‌تر کار مستندنگاری برای ثبت ملی این دشت چشم‌نواز در فهرست میراث طبیعی انجام و برای طی مراحل اداری ثبت به معاونت میراث فرهنگی استان تهران ارسال می‌شود.