مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان گفت: باوجود شیوع کرونا اما کارگاههای ساختوساز تمامی پروژهها با رعایت پروتکل بهداشتی نیز فعال بوده و با جدیت در حال انجام کار هستند. سید فخرالدین هاشمی، افزود: در استان هرمزگان مجموعه ۲۲۱ مدرسه تخریبی، ۴۵۷ مدرسه نیاز به مقاومسازی و در مجموع ۶۷۸ مدرسه و سه […]
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان گفت: باوجود شیوع کرونا اما کارگاههای ساختوساز تمامی پروژهها با رعایت پروتکل بهداشتی نیز فعال بوده و با جدیت در حال انجام کار هستند.
سید فخرالدین هاشمی، افزود: در استان هرمزگان مجموعه ۲۲۱ مدرسه تخریبی، ۴۵۷ مدرسه نیاز به مقاومسازی و در مجموع ۶۷۸ مدرسه و سه هزار و ۲۷۴ کلاس درس غیراستاندارد وجود دارد.
وی با تأکید بر اینکه در استان هرمزگان میزان مشارکت خیرین در سال ۹۶ به میزان ۳۰ میلیارد تومان بود که این میزان در سال ۹۸ به ۶۳ میلیارد تومان رسید، خاطرنشان کرد: در بحث مشارکت مردمی و استفاده از ظرفیت بنگاههای اقتصادی نیز به ابتکار استاندار هرمزگان اکنون ۵ پروژه بااعتبار ۳۷ میلیارد تومانی به اتمام رسیده، ۸ پروژه در حال انجام و ۶ پروژه در حال انعقاد تفاهمنامه قرار دارد.
هاشمی با بیان اینکه مشکلات فضای آموزشی مناطق سیلزده هرمزگان را با جدیت در حال پیگیری هستیم، عنوان کرد: بخشی از تعمیرات انجامشده و در تلاشیم مدارس مناطق سیلزده را در کمترین زمان مرمت کنیم.
وی ادامه داد: در سیل دیماه سال ۹۸ نیز در مناطقی تحت تأثیر قرار گرفتند که پیک مدارس تخریبی هرمزگان در آنجا قرار داشت که در تلاشیم در سالجاری ۱۷۰ کلاس درس در مناطق سیلزده آماده و تحویل آموزشوپرورش هرمزگان دهیم.
حمایت از کودکان کار در کرمانشاه
مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه گفت: تاکنون حتی یک مورد مثبت از بیماری کرونا در مراکز شبانهروزی تحت پوشش بهزیستی استان مشاهده نشده است. فاطمه رضوان مدنی در نشست خبری با اصحاب رسانه، با بیان اینکه از ابتدای شیوع ویروس کرونا تمام مراکز روزانه را تعطیل کردهایم، اظهار داشت: ملاقات حضوری در مراکز شبانهروزی را هم که شامل مراکز نگهداری از سالمندان، معلولین و بیماران روانی است، ممنوع اعلام کردهایم. وی تصریح کرد: در بسیاری از کشورهای پیشرفته پس از شیوع ویروس کرونا شاهد فوت سالمندان، معلولین و سایر بیماران مشابه بودیم، ولی در استان کرمانشاه با توجه به رسیدگی مطلوب به لطف خدا تاکنون حتی یک مورد مثبت از بیماری کرونا در مراکز شبانهروزی زیر پوشش بهزیستی استان مشاهده نشده است. رضوانمدنی عنوان کرد: در راستای پیشگیری از بیماری کرونا تاکنون از ۴۰۰ کودک کار و خانواده آنها با ارائه پک بهداشتی و مواد ضدعفونی کمک شده است. وی تصریح کرد: ۴ هزار پک بهداشتی و بسته مواد غذایی در سراسر استان توزیع شد که حتی شامل معتادین متجاهر هم شده است.
مدیریت پسماندهای پزشکی در آذربایجانشرقی
مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجانشرقی گفت: ۹۹ درصد از بیمارستانهای استان مجهز به دستگاه امحا و بیخطرسازی برای پسماندهای پزشکی است.
حمید قاسمی، افزود: این استان در خصوص مدیریت پسماندهای پزشکی نسبت به خیلی از استانهای کشور وضعیت بهتری داشته و از ۴ تا ۵ سال قبل موضوع مدیریت پسماندهای پزشکی با راه اندازی ۳ شرکت بخش خصوصی در این زمینه انجام شده و این کار در بیمارستان ها در حال اجراست. وی اظهار داشت: با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی، معاونت پیشگیری دادگستری، استانداری آذربایجان شرقی و اداره کل حفاظت محیط زیست مدیریت پسماندهای پزشکی نیز در مطب های پزشکان از سوی سازمان نظام پزشکی اجرا شود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجانشرقی با بیان اینکه پسماندهای انسانی همواره آلوده کننده زمین است، گفت: اقدامات زیست محیطی مانند دفن پسماندها تا حدودی از آلودگی زمین جلوگیری می کند ولی این اقدامات کافی نبوده بلکه نیاز به انجام اقدامات بیشتر به ویژه از سوی شهرداری ها مانند فنس کشی و دفن اصولی پسماندها و ارایه طرح جامع مدیریت پسماند در هر شهرستان وجود دارد.
رشد ۶۶ درصدی طرحهای اشتغالزایی در سمنان
مدیرکل کمیته امداد سمنان بابیان اینکه تسهیلات اشتغال روستایی باعث اشتغال بالغبر دو هزار نفر در استان شد، گفت: پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی ۶۷ درصد رشد داشت.
محسن مسعودیان راد بابیان اینکه طی سال گذشته ۲۲ میلیارد و۷۲۲ تومان تسهیلات اشتغال روستایی در استان سمنان پرداختشده است، ابراز داشت: این رقم به نسبت مدت مشابه سال قبل آن ۶۷ درصد رشد داشته است.
وی ضمن بیان اینکه تسهیلات اشتغال روستایی برای ایجاد ۵۱۶ اشتغال به مددجویان استان سمنان تعلق گرفت، افزود: هدف اصلی پرداخت این تسهیلات کارآفرینی، خودباوری و کمک به توانمند شدن مددجویان است تا بتوانند شرایط بهتری را برای خانواده خود فراهم کنند.
مسعودیان راد بابیان اینکه از میزان اشتغال ایجادشده سال گذشته ۸۴۷ طرح خدمات، ۵۱۰ طرح کشاورزی، ۷۳ طرح صنایعدستی و پنج طرح شیلات را شامل میشود، تصریح کرد: با اختصاص ۴۲ درصد تسهیلات به بخش دامپروری ۸۴۷ فرصت شغلی در این زمینه ایجاد شد.
وی از رشد ۶۶ درصدی طرحهای اشتغالزایی در استان سمنان خبر داد و افزود: طرحهای اشتغال ایجادشده از منابع تسهیلات اشتغال روستایی ۳۴۳ مورد طی سال ۹۷ بود که اعتبار پرداختشده در این سال به ۱۱ میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان رسید و برای سال ۹۸ نیز این مهم از رشد خوب برخوردار بوده است.