دیگر صلابت سال های پیش را نداریم و همواره در تکاپو و تلاش برای گرفتن نتیجه ای معمولی هستیم، نه قهرمانی های شاخص! تکواندوی ایران مدت هاست که از اوج فاصله گرفته و پس از رفتن رضا مهماندوست نتایج کسب شده همواره با رکود همراه بوده است. ایران که در سطح آسیا توانایی کسب مدال […]

دیگر صلابت سال های پیش را نداریم و همواره در تکاپو و تلاش برای گرفتن نتیجه ای معمولی هستیم، نه قهرمانی های شاخص! تکواندوی ایران مدت هاست که از اوج فاصله گرفته و پس از رفتن رضا مهماندوست نتایج کسب شده همواره با رکود همراه بوده است.
ایران که در سطح آسیا توانایی کسب مدال های طلا به تعداد داشت حالا به حداقل بسنده می کند و در مواجهه با کشورهایی که گمان نمی شد فرصت هماوردی داشته باشند رقابت می کند.
تکواندو روزهایی به مراتب خوش و پرافتخار داشته و همین موضوع می تواند فشار روانی زیادی را ایجاد کرده و موجبات تحلیل تیم های اعزامی را فراهم آورد.

بیست و سومین دوره مسابقات قهرمانی آسیا ۲۰۱۸ – ویتنام پس از ۳ روز جدال ۲۶۷ تکواندوکار از ۳۴ کشور در سالن پوتوا هوشیمینه به پایان رسید و تیم‌ ملی تکواندو مردان کشورمان با کسب یک مدال طلا، یک نقره، ۳ برنز و ۳۷ امتیاز توانست عنوان نایب قهرمانی قاره کهن را به نام خود ثبت نماید.

تیم‌ملی کره‌جنوبی با ۲ طلا، ۳ برنز و ۴۲ امتیاز قهرمان شد،؛ تیم ازبکستان با یک طلا، یک نقره، ۲ برنز و ۳۲ امتیاز سوم شد و تیم قزاقستان نیز یک طلا، یک نقره، یک برنز و ۳۱ امتیاز عنوان چهارمی را به خود اختصاص داد.

تیم ملی مردان کشورمان با ترکیب آرمین هادی پور، فرزان عاشورزاده، امیرمحمد بخشی ، مهدی خدابخشی، پوریا عرفانیان و سعید رجبی در این رقابت‌ها حضور پیدا کرده بود که بخشی بر سکوی قهرمانی ایستاد، عاشورزاده نایب قهرمان شد، هادی‌پور، خدابخشی و رجبی نیز به مدال برنز رسیدند.

همچنین ابراهیم صفری ، سروش احمدی، محمدسالار، مهدی جلالی، احمد محمدی و سجاد مردانی نفراتی بودند که در مسابقات جام ریاست فدراسیون جهانی در آسیا – از بکستان موفق به کسب سهمیه حضور در این مسابقات شدند و در این رویداد شرکت کرده بودند و مدال آنها تنها در کارنامه ورزشکار ثبت می‌شد که احمدی و جلالی به مدال نقره رسیدند و محمدی سوم شد.

اما ناهید کیانی، طیبه پارسا، کیمیا علیزاده، ملیکا میرحسینی ، هانیه اخلاقی و زهرا پوراسماعیل ترکیب تیم‌ملی زنان کشورمان را در بیست و سومین دوره مسابقات قهرمانی آسیا تشکیل داده بودند که کیانی به مدال نقره رسید و علیزاده و پوراسماعیل بر سکوی سومی ایستادند.

مسابقات قهرمانی آسیا G4 بود و به نفرات اول تا سوم به ترتیب ۴۰، ۲۴ و ۱۴٫۴۰ امتیاز در راستای افزایش رنکینگ المپیکی تعلق می گیرد که این شاید تنها وجه مثبت رقم خورده باشد.

قدرت و موقعیت تکواندوی ایران نباید در سایه اختلاف درونی قرار گرفته و کم کم به ورطه فراموشی سپرده شود که همین کره جنوبی را به عنوان مهد تکواندو شکست داده بودیم ولی دوباره به روزگاری بازگشته ایم که بردن آنها کم کم آرزو می شود!