همه میدانیم که سیگارکشیدن برای سلامتی مضر است. بسیاری از سیگاریها بارها و بارها در ترک آن ناموفق بودهاند. حتی «مارک تواین» نویسنده آمریکایی در این باره گفته: «ترک کردن سیگار آسان است. تا حالا هزار بار آن را ترک کردهام.» ترک کردن سیگار به دلیل اینکه اعتیادی قوی است، کاری دشوار است و برای […]
همه میدانیم که سیگارکشیدن برای سلامتی مضر است. بسیاری از سیگاریها بارها و بارها در ترک آن ناموفق بودهاند. حتی «مارک تواین» نویسنده آمریکایی در این باره گفته: «ترک کردن سیگار آسان است. تا حالا هزار بار آن را ترک کردهام.»
ترک کردن سیگار به دلیل اینکه اعتیادی قوی است، کاری دشوار است و برای فردی سیگاری ترک کردن سیگار تقریبا شبیه شکنجه به نظر میرسد. شخص ممکن است بتواند برای چند روز یا حتی چند هفته سراغ آن نرود، اما احتمال آن زیاد است که به علت میل شدید به آن، سرانجام تسلیم شود.
اما هنوز امید وجود دارد. صدها نفر پساز یادگیری روش تزکیه باستانی و تمرین مدیتیشن «فالونگونگ» یا «فالون دافا»، به راحتی، بدون دردسر و کاملا بدون هزینه سیگارکشیدن را ترک کردهاند.
«استرلینگ کمپبل» درام نواز آمریکایی در حالی که معتاد به الکل، سیگار و دیگر عادتهای بد بود در بدترین وضعیت زندگیاش قرار داشت.
کمپبل درباره گذشتهاش گفت: «وضعیتم طوری بود که شبها را با نوشیدن الکل سپری میکردم و روزها را با کشیدن سیگار میگذراندم. مواد مخدر دیگری نیز مصرف میکردم که نمیخواهم به آنها اشاره کنم.»
پس از اینکه او درامر «دیوید بویی» ستاره مشهور راک شد، مردم سه کلمه چینی روی طبلهایش دیدند و درباره معنی آنها کنجکاوی میکردند. ماجرای این سه کلمه چینی چه بود؟
کمپبل چند سال پیش، هنگامی که از پارکی در نیویورک میگذشت، گروهی از افراد را دید که در حال انجام تمریناتی آرام و ملایم بودند. علاقهمند شد که بیشتر درباره آن بداند، به این ترتیب به جمع آنها پیوست. همان موقع یکی از تمرینکنندگان، کتاب «جوآن فالون» نوشته آقای «لیهنگجی» بنیانگذار فالونگونگ را به وی داد.
درست مانند بسیاری از تمرینکنندگان فالونگونگ، زندگی کمپبل بعد از شروع این تمرین به طرز چشمگیری تغییر کرد و عادتهای بدش به راحتی ناپدید شدند.
او به اپک تایمز گفت: «همیشه سعی میکردم آنها را کنار بگذارم ولی موفق نمیشدم. دو هفته بعد از شروع تمرین فالونگونگ، متوجه شدم که دیگر میلی به مصرف سیگار، الکل و دیگر مواد بد ندارم.»
کمپبل پس از خواندن این کتاب توانست همه اعتیادهای خود از جمله سیگارکشیدن را ترک کند و به همین دلیل همواره سپاسگزار آقای لیهنگجی است. او سه کلمه چینی که به معنی «حقیقت، نیکخواهی، بردباری» و سه اصل فالونگونگ هستند را بر روی طبلهایش چسبانده تا تماشاچیان آنها را ببینند.
«دیوید بویی» از تلاشهای «استرلینگ کمپبل» برای جلب توجه جامعه جهانی به آزار و شکنجه فالونگونگ در چین بسیار حمایت کرد. سازمان غیرانتفاعی موسوم به «دوستان فالونگونگ» مستقر در آمریکا نیز اعلام کرد که همواره سپاسگزار حمایتهای بیدریغ بووی خواهد بود. متاسفانه بویی در ژانویه ۲۰۱۶ درگذشت.
در حال حاضر کتاب «جوآن فالون» به بیش از سی زبان ترجمه شده و مردم بیش از یکصد کشور جهان آن را میخوانند.