سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان زنجان گفت: ۳ هزار و ۲۰۰ تن گوشت بوقلمون در استان زنجان تولید شد و زنجان دومین استان تولیدکننده گوشت بوقلمون در کشور است. محمد علی صادقی در جلسه کارگروه کشاورزی، افزود: استان زنجان یکی از استان‌های موفق کشور درزمینهٔ پرورش بوقلمون است. وی از فعالیت ۲۵ […]

سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان زنجان گفت: ۳ هزار و ۲۰۰ تن گوشت بوقلمون در استان زنجان تولید شد و زنجان دومین استان تولیدکننده گوشت بوقلمون در کشور است.

محمد علی صادقی در جلسه کارگروه کشاورزی، افزود: استان زنجان یکی از استان‌های موفق کشور درزمینهٔ پرورش بوقلمون است.

وی از فعالیت ۲۵ واحد پرورش بوقلمون در سطح استان زنجان خبر داد و اظهار کرد: از این تعداد ۲۳ واحد پرورش بوقلمون گوشتی بوده که ظرفیت این واحدها ۱۵۶ هزار و ۷۰۰ قطعه در هر دوره  است.

صاقی ابراز کرد: زنجان دومین استان تولیدکننده گوشت بوقلمون در کشور است و ۳ هزار و ۲۰۰ تن گوشت بوقلمون طی سال گذشته در استان زنجان تولید شد.