یک فیلمساز و فعال زیستمحیطی اهل برزیل نمایشگاه عکسی با سوژه زیبایی و البته سرعت تخریب جنگلهای آمازون در موزه علوم لندن برگزار کرده است. للیا وانیک سالگادو نویسنده، فیلمساز و فعال زیستمحیطی اهل برزیل این هفته با پیامی فوری در بیست و ششمین کنفرانس جهانی تغییر اقلیم (کاپ ۲۶) شرکت خواهد کرد. وانیک سالگادو […]
یک فیلمساز و فعال زیستمحیطی اهل برزیل نمایشگاه عکسی با سوژه زیبایی و البته سرعت تخریب جنگلهای آمازون در موزه علوم لندن برگزار کرده است. للیا وانیک سالگادو نویسنده، فیلمساز و فعال زیستمحیطی اهل برزیل این هفته با پیامی فوری در بیست و ششمین کنفرانس جهانی تغییر اقلیم (کاپ ۲۶) شرکت خواهد کرد.
وانیک سالگادو به مدت ۷ سال همسرش سباستین سالگادو را که یک عکاس موفق است، در ماموریت برفراز جنگلهای آمازون همراهی کرد. این زوج سوار بر بالگرد بر بالای پوشش گیاهی سرسبز آمازون پرواز و با جوامع بومی زندگی کردند. عکسهایی که سباستین در این ماموریت گرفت حالا بخشی از نمایشگاه آمازونیاست که همسرش در موزه علوم لندن برپا کرده است. آمازون شاهراهی حیاتی برای سیاره زمین است و نقشی مهم در جذب گازهای گلخانهای منتشر شده در جهان دارد. آنطور که در این نمایشگاه نقل شده، ساکنان اروپایی زمانی این جنگل بارانی را جهنم سبز (Green Hell) توصیف میکردند، یک جنگل نفوذناپذیر و خطرناک. آنها سپس کوشیدند با فتح این جنگل از طریق تجارت کائوچو پولی به جیب بزنند و معادن طلای ال دورادو را استخراج کنند. عکسهای هوایی سالگادو عظمت آمازون و پیرامونش را به نمایش درمیآورد و پرترههایی از رنگ و بوی جوامع بومی ساکن این مناطق، به تصویر میکشد. این عکسها در ابعاد بزرگ ظاهر و به گونهای از سقف نمایشگاه آویزان شدهاند که انگار شناور اند. در این نمایشگاه همچنین یک موسیقی پس زمینه با صداهایی از آمازون پخش میشود. به گفته وانیک سالگادو هدف از ایجاد این فضا آن بود که بازدیدکنندگان حین بازدید از نمایشگاه حس کنند در دل جنگل قدم میگذارند.