مدیرکل پیشگیری و نظارت سازمان تعزیرات حکومتی گفت: تنها ۶ درصد پروندههای این سازمان مربوط به دانه درشتها و بالای یکصد میلیون تومان است. سید عبدالمجید اجتهادی گفت: این در حالی است که آمار پروندههای دانه درشتها در سازمان تعزیرات حکومتی در سال ۹۶ نسبت به سال قبل از آن ۹۱ درصد افزایش یافت. وی […]
مدیرکل پیشگیری و نظارت سازمان تعزیرات حکومتی گفت: تنها ۶ درصد پروندههای این سازمان مربوط به دانه درشتها و بالای یکصد میلیون تومان است.
سید عبدالمجید اجتهادی گفت: این در حالی است که آمار پروندههای دانه درشتها در سازمان تعزیرات حکومتی در سال ۹۶ نسبت به سال قبل از آن ۹۱ درصد افزایش یافت.
وی افزود: در سال ۹۶، چهار هزار پرونده و در سه ماهه اول امسال ۷۶۲ پرونده در سازمان تعزیرات حکومتی تشکیل و بررسی شد.
مدیرکل پیشگیری و نظارت سازمان تعزیرات حکومتی افزود: اگر چه تعداد زیادی از متهمان پروندههای کلان در بازداشت هستند، اما تلاش بیشتر این سازمان معطوف به شناسایی اموال است.
اجتهادی با بیان اینکه ۹۰ درصد احکام پروندهها در سازمان تعزیرات حکومتی اجرایی شده است گفت:: میزان وصولیهای این سازمان در سال ۹۶ در مقایسه با سال قبل از آن ۵۶ درصد و در سه ماهه اول امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۳۶ درصد افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه هم اکنون ۵۰۴ شعبه در سازمان تعزیرات حکومتی برای مبارزه با مفاسد اقتصادی و قاچاق کالا فعال هستند افزود: از یکم مرداد شعب ویژه مبارزه با مفاسد اقتصادی در سراسر کشور دایر میشود.
مدیر کل پیشگیری و نظارت سازمان تعزیرات حکومتی گفت: تعهد میکنیم با کسانی که ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی دریافت کردند و کالاهایشان را با نرخ بیش از آن به بازار عرضه کردند بدون مماشات و با شدیدترین احکام برخورد کنیم.
اجتهادی افزود: در زمینه واردات غیر قانونی خودرو هم بحث سازمان دهی و هم بحث جعل ثبت سفارش مطرح است.
وی گفت: در این زمینه ۲۷۴ فقره درخواست برای واردات ۶ هزار و ۴۸۱ دستگاه خودرو ثبت سفارش شد و تعدادی از آنها با پرداخت عوارض گمرک از گمرک ترخیص شده است.
مدیر کل پیشگیری و نظارت سازمان تعزیرات حکومتی تصریح کرد: تا وقتی که سامانههای موجود به صورت جزیرهای عمل میکنند این مشکلات باز هم بروز خواهد کرد.