کیفیت آرد در چهارمحال و بختیاری افزایش یافته است نعیم امامی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری در ادامه با اشاره به اینکه کیفیت آرد در چهارمحال و بختیاری افزایش یافته است، اظهار داشت: افزایش نظارت از نانوایی ها موجب بالا رفتن کیفیت نان در این استان شده است. وی بیان کرد: […]

کیفیت آرد در چهارمحال و بختیاری افزایش یافته است

نعیم امامی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری در ادامه با اشاره به اینکه کیفیت آرد در چهارمحال و بختیاری افزایش یافته است، اظهار داشت: افزایش نظارت از نانوایی ها موجب بالا رفتن کیفیت نان در این استان شده است.

وی بیان کرد: کیفیت نان تولیدی این استان نسبت به برخی از استان های دیگر کشور از کیفیت مطلوب تری برخوردار است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: در سطح استان تعداد نانوایی ها افزایش یافته است و هیچ منطقه ای با کمبود نانوایی مواجه نیست.