مدیرکل بهزیستی استان قم گفت: ۲۰درصد کودکان بی سرپرست، خیابانی و ۸۰درصد آن‌ها کودک کار هستند. رضا سلیقه مدیر کل سازمان بهزیستی استان قم عنوان کرد: کار کردن کودک تا جایی که سبب محرومیت اش از تحصیل نشود آسیبی به هراه ندارد. وی عنوان کرد: بهزیستی خانواده‌های کودکان کار را بررسی می‌کند و اگر فقر […]

مدیرکل بهزیستی استان قم گفت: ۲۰درصد کودکان بی سرپرست، خیابانی و ۸۰درصد آن‌ها کودک کار هستند.

رضا سلیقه مدیر کل سازمان بهزیستی استان قم عنوان کرد: کار کردن کودک تا جایی که سبب محرومیت اش از تحصیل نشود آسیبی به هراه ندارد.

وی عنوان کرد: بهزیستی خانواده‌های کودکان کار را بررسی می‌کند و اگر فقر عامل محرومیت کودکان از تحصیل می‌شود، از سوی بهزیستی کمک‌های مالی صورت می‌گیرد.

سلیقه با بیان اینکه کسب مهارت به دوصورت تحصیلات آکادمیک و حضور در جامعه انجام می‌شود، خاطر نشان کرد: کار کودک و کودک کار دو مبحث جداست و بعضا اگر کودکان مشغول به کارهایی شوند که مهارت آفرین باشد نه تنها محرومیت نیست بلکه یک امتیاز است و سبب تربیت و بالارفتن مسئولیت پذیری کودکان می‌شود.

 

 

باکس ۲

«ورزقان» به منطقه ویژه اقتصادی تبدیل می‌شود

نماینده ورزقان و خاروانا در مجلس شورای اسلامی از تصویب لایحه تبدیل برخی شهرهای واجد شرایط از جمله شهرستان ورزقان به‌عنوان منطقه ویژه اقتصادی در صحن علنی مجلس خبر داد.

«رضا علیزاده»  با بیان این‌که شهرستان ورزقان جزو ۸۶ منطقه ویژه اقتصادی جدیدی است که به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده است، در ادامه اظهار کرد: لایحه مناطق آزاد تجاری، صنعتی و اقتصادی با حضور اعضای هیات دولت، کمیسیون اقتصادی و نمایندگان تصویب شد که ورزقان یکی از کاندیدای منطقه ویژه اقتصادی شدن بود.

وی ادامه داد: ورزقان شرایط تبدیل شدن به منطقه ویژه اقتصادی را دارا بوده و در کمیسیون اقتصادی نیز مورد تائید و تصویب قرار گرفته است.

 

نماینده ورزقان و خاروانا در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: این لایحه با هدف انتقال فناوری‌های پیشرفته، گسترش و تسهیل تولید، صادرات کالا و خدمات و تامین نیازهای ضروری و منابع مالی از خارج تصویب شده است.

 

علیزاده با بیان این‌که این لایحه منتظر تأیید شورای نگهبان می‌باشد، افزود: این طرح همه مزایای منطقه آزاد تجاری را دارا بوده و یک مشوق برای صنعت، سرمایه‌گذاران، تولیدکنندگان و همه بخش‌های خصوصی است.

 

 

باکس ۳

 

راه‌اندازی سایت تولید نشاء محلی در لرستان

مدیر ترویج سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: مردم را از مرتع به مزارع برگردانیم.

عبدالله موموندی  اظهار کرد: باید مردم را متقاعد کرد تخریب مراتع را کنار بگذارند و به مزارع برگردند که البته کار دشواری است.

وی اضافه کرد: با جامعه بهره‌برداری روبرو هستیم که بی‌سواد هستند و توجیه آنان مشکل است.

موموندی با بیان اینکه گیاهان دارویی بازارهای خاص خود را دارند، افزود: متأسفانه داروهای گیاهی بدون هیچ‌گونه گواهی بهداشت در بازار عرضه می‌شوند که باید آنها را ساماندهی کرد.

مدیر ترویج سازمان جهاد کشاورزی لرستان بیان کرد: در این رابطه ابتدا با زنان روستایی کار شده و سایت تولید نشاء محلی را راه‌اندازی کردیم.

وی گفت: این سایت‌ها را در شهرستا‌های سلسله، پلدختر و ازنا که منابع طبیعی آنها تخریب شده ایجاد کردیم و می‌توان در این محل‌ها گیاهان دارویی را کشت کرد.