دانشمندان آمریکایی در یک بررسی جدید دریافتند که تبعیض، تنها مختص انسان ها نیست و در رباتهایی که به هوش مصنوعی مجهزهستند نیز قابل گسترش است.شاید رباتها درآینده، گونههای دیگر از جمله انسان را کمارزشتر از خودبدانند.شاید به نظر برسد تبعیض، پدیدهای مخصوص به انسانهاست و به شناخت انسانی نیاز دارد اما به گفته متخصصان، […]
دانشمندان آمریکایی در یک بررسی جدید دریافتند که تبعیض، تنها مختص انسان ها نیست و در رباتهایی که به هوش مصنوعی مجهزهستند نیز قابل گسترش است.شاید رباتها درآینده، گونههای دیگر از جمله انسان را کمارزشتر از خودبدانند.شاید به نظر برسد تبعیض، پدیدهای مخصوص به انسانهاست و به شناخت انسانی نیاز دارد اما به گفته متخصصان، تبعیض در مورد دیگران، به سطح بالایی از توانایی شناختی نیاز ندارد؛در نتیجه ماشینهای مجهز به هوش مصنوعی میتوانند به سادگی آن را بروز دهند.
کوتاه ۲
سرستون: درمان
کشف آنتیبیوتیک جدید
پژوهشگران ایرانی در پژوهشی، موفق به کشف اثرات دارویی ومهار یک ماده جدید در کنترل یکی از باکتریهای بیماریزای انسانی که نسبت به آنتیبیوتیک مقاومت نشان میدهد، شدهاند.باکتری موسوم به «یرسینیا انترولیتیکا»، نوعی باکتری با طیف وسیع میزبانی و منتقله از طریق آب و غذاست.این میکروب، سبب بروز بیماریهای چون انتروکولیت، اسهال و مشکل عقده های لنفاوی روده می شود و کودکان، زنان باردار، افراد مسن، افراد پیوند عضو شده یا دارای نقص ایمنی بیشتر از سایرین در معرض خطر آن هستند.
کوتاه ۳
سرستون: ربات
رباتی که گریه می کند
یک شرکت آمریکایی، پسر بچه رباتیکی ابداع کرده است که می تواند گریه کند و حرف بزند. دانشجویان پزشکی می توانند برای درک دقیق تر شرایط بیماران جوان و درمان بهتر آنها، از یک ربات کودک استفاده کنند. این پسر بچه رباتیک موسوم به “هال”(HAL)، قابلیت گریه، خونریزی، صحبت کردن و قرار گرفتن در حالت آنافیلاکسی را دارد. شرکت آمریکایی “گامارد ساینتیفیک”(Gaumard Scientific)، این ربات شبه انسان را برای آموزش در بیمارستان ها، مدارس و صنایع دیگر ابداع کرده است.