روزانه ۷ هزار تماس با اورژانس کشور گرفته میشود که متاسفانه از این تعداد ۲۵ تا ۳۰ درصد تماسهای گرفته شده با اورژانس مزاحمتهای تلفنی دنبالهدار است. رییس اورژانس تهران با بیان این مطلب گفت: طی یکسال گذشته ۴۰ درصد تماس با اورژانس افزایش رشد داشته و بر همین اساس ۳۵ درصد ماموریتها افزایش پیدا […]
روزانه ۷ هزار تماس با اورژانس کشور گرفته میشود که متاسفانه از این تعداد ۲۵ تا ۳۰ درصد تماسهای گرفته شده با اورژانس مزاحمتهای تلفنی دنبالهدار است.
رییس اورژانس تهران با بیان این مطلب گفت: طی یکسال گذشته ۴۰ درصد تماس با اورژانس افزایش رشد داشته و بر همین اساس ۳۵ درصد ماموریتها افزایش پیدا کرده است.
پیمان صابریان، با اشاره به ورود ۲۵۰ آمبولانس جدید به ناوگان اورژانس کشور خاطرنشان کرد: حدود ۴۰ آمبولانس که از بهروزترین آمبولانسهای اروپاست و به تازگی وارد کشور شده از سه شنبه وارد ناوگان اورژانس تهران می شود.
صابریان با بیان اینکه از یک سال گذشته سعی شده مشکلات اورژانس تهران برطرف شود، گفت: طی یک سال گذشته اقدامات بسیار خوبی در زمینه ارتقای خدمات و ناوگان اورژانس تهران از نظر عملیات صورت گرفته است و تجهیزات و لوازم مورد نیاز برای اورژانس تهران تهیه شده است. وی با بیان اینکه در طی یک سال گذشته پایگاههای اورژانس تهران افزایش داشته است، گفت: با توجه به اینکه ۳۵ درصد ماموریتهای اورژانس تهران در سال گذشته نسبت به سنوات قبل آن افزایش داشته است خوشبختانه رضایتمندی مردم نیز از اورژانس بیشتر شده و بر اساس آمارها رضایت از موتورلانس ۷۱ درصد به صورت کامل و ۲۵ درصد نسبی بوده است در خصوص آمبولانسها نیز ۸۳ درصد رضایت کامل و ۲ درصد عدم رضایت به دلیل تاخیر یا عدم انتقال به بیمارستان مورد نظر بوده است.
رئیس اورژانس تهران با بیان اینکه موتورلانس پاسخگوی اولیه بیمار است تصریح کرد: وقتی ماموریتی به اورژانس تهران داده میشود در ابتدا موتورلانس اعزام شده تا اقدامات اولیه برای بیمار انجام شود و سپس در صورت نیاز اورژانس نیز اعزام میشود. وی ادامه داد: در گذشته ۱۷۵ کد در تهران وجود داشت که به دلیل کمبود قطعات مورد نیاز برای این کدها تنها ۱۶۰ کد فعال بود اما در حال حاضر ۲۲۰ کد در شهر تهران فعال است و در مواقع بحران نیز کدهای رزرو به آن اضافه میشود. در گذشته نیز کدهای رزرو ۱۴ کد بودند که در حال حاضر به ۹۰ رسیده است.
صابریان با بیان اینکه موتورلانسها ۱۵ هزار ماموریت در ماه انجام میدادند تصریح کرد: ۱۶۰ نقطه فعال بر اساس پیک ترافیک و پیک ماموریتی برای موتورلانسها در نظر گرفته شده و همچنین ماموریت آنها به ۲۰ هزار ماموریت در ماه افزایش پیدا کرده است. همچنین ۱۸ پایگاه شهری به پایگاههای اورژانس اضافه شده و دو پایگاه جادهای نیز توسط اورژانس تهران فعال شده است.
وی با بیان اینکه در شهر تهران با توجه به تراکم ایجاد پایگاه برای اورژانس بسیار سخت است تصریح کرد: متاسفانه همچنان در نقاط مختلف شهر تهران نقاط کور وجود دارد که باید برطرف شود. همچنین یک پایگاه هوایی در پردیس فعال شده و در خصوص ایجاد یک پایگاه هوایی در بوستان ولایت اقدامات لازم در حال انجام است. بازسازی نواحی اورژانس در جنوب، شرق، غرب و شمال شهر تهران بعد از ۱۰ سال صورت گرفته و ۶۰ درصد پایگاههای اورژانس بازسازی شدهاند همچنین تجهیزاتی مانند پتوی یکبار مصرف و آتل یکبار مصرف به تجهیزات اورژانس افزوده شده و دیگر مانند گذشته از آتلهای چندبار مصرف که امکان گندزدایی برای آنها وجود نداشت استفاده نمیشود.