![](https://jomlehonline.ir/wp-content/themes/aban/img/none.png)
استاندار هرمزگان خواستار طراحی برنامه ای اساسی برای تحول گردشگری در هرمزگان شد. فریدون همتی گردشگری را حوزه ای بسیار مهم و دارای ظرفیت ها و استعدادهای فراوان در هرمزگان دانست و بیان داشت: باید برنامه ای اساسی برای تحول گردشگری در هرمزگان طراحی شود به شکلی که هموطنان از تمامی مناطق کشور به […]
استاندار هرمزگان خواستار طراحی برنامه ای اساسی برای تحول گردشگری در هرمزگان شد.
فریدون همتی گردشگری را حوزه ای بسیار مهم و دارای ظرفیت ها و استعدادهای فراوان در هرمزگان دانست و بیان داشت: باید برنامه ای اساسی برای تحول گردشگری در هرمزگان طراحی شود به شکلی که هموطنان از تمامی مناطق کشور به این استان سفر کنند.
وی ادامه داد: هرمزگان به قدری ظرفیت در حوزه گردشگری دارد که می تواند قطب گردشگری ایران باشد و همه مدیران وظیفه دارند به شکوفایی استعدادهای این بخش کمک کنند.
استاندار هرمزگان افزود: فرمانداران و شهرداران سراسر هرمزگان به ویژه در نیمه دوم سال باید به طور ویژه در بخش گردشگری فعال شوند و برنامه مناسبی برای تبلیغ جاذبه های گردشگری، آماده سازی اماکن تفریحی و گردشگری و پذیرایی از گردشگران داشته باشند.
موزه آبگینه و سفال ایران تعطیل شد
مدیر موزه آبگینه و سفالینه ایران از تعطیلی موقت موزه برای اجرای فاز نخست تعمیرات و مرمت این بنا تا پایان آبان ماه امسال خبرداد.
امید شیوا افزود: تعمیرات از دیروز شروع شده است و در این مرحله نم زدگی طبقه زیرزمین و همکف، تاسیسات برق و تعویض کفپوش های آن در دستور کار خواهد بود. وی با بیان اینکه هزینه های اجرای تعمیرات از طریق اداره کل موزه های کشور و میراث فرهنگی استان تهران تامین می شود ادامه داد: در فاز نخست تعمیرات حدود ۱۵۰ میلیون تومان اعتبار برای این بخش اختصاص یافته است.
مدیر موزه آبگینه و سفالینه ایران تصریح کرد که فاز دوم مرمت موزه مربوط به مقام سازی و معماری بیرونی مجموعه نیز پس از تخصیص اعتبار طی ماههای آتی انجام خواهد شد.
زیلویی که برای ارزیاب یونسکو پهن شد
رییس شورای آسیا و اقیانوسیه صنایع دستی از کشور کویت که به عنوان یکی از ارزیابان ثبت جهانی زیلوی میبد به این شهر سفر کرده، معتقد است که این هنرصنعت قدیمی درخور جهانی شدن است.
غدا هیجاوی قدومی با اشاره به بازدیدش از شرکت تعاونی زیلوبافان این شهر، اظهار کرد: در جریان این بازدیدها از نزدیک با تمام مراحل زیلوبافی آشنا و متوجه شدیم که از صفر تا صد فرآیند بافت زیلو در داخل خود شهر میبد انجام میشود. این ارزیاب یونسکو، آشنایی مسئولان و اعضای رده بالای شهرستان میبد با این هنر و این که هر کدام به نوعی یک زیلوباف حرفهای هستند را به عنوان نشان برتر برای این شهر برشمرد. هیجاوی با اشاره به مراکز آموزشی زیلو بافی شهر میبد بیان کرد: هنرصنعت زیلوبافی در شهر میبد قابل توجه است و این که زیلوبافی در این مراکز با روشهای نو و جدید آموزش داده میشود، بسیار عالی و جذاب است.