![](https://jomlehonline.ir/wp-content/themes/aban/img/none.png)
گروه گردشگری – رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در این اجلاس با بیان اینکه گردشگری موجب تحرک اقتصادی در حوزه کسبوکارهای شهری و محلی و روستایی میشود گفت: از این منظر عدالت اجتماعی و اقتصادی گسترش مییابد. علیاصغر مونسان عنوان کرد: برگزاری رویداد تبریز ۲۰۱۸، جشنهای ثبت جهانی آثار ایران، نمایشگاههای فاخر […]
گروه گردشگری – رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در این اجلاس با بیان اینکه گردشگری موجب تحرک اقتصادی در حوزه کسبوکارهای شهری و محلی و روستایی میشود گفت: از این منظر عدالت اجتماعی و اقتصادی گسترش مییابد.
علیاصغر مونسان عنوان کرد: برگزاری رویداد تبریز ۲۰۱۸، جشنهای ثبت جهانی آثار ایران، نمایشگاههای فاخر میراث فرهنگی، رویداد همدان ۲۰۱۸ و رویداد امروز و برنامههای متنوع و پربار این چند روز نشاط ویژه به چرخه فعال گردشگری میدهد و مجالی برای همافزایی تجارب بین ما و شما ایجاد میکند تا راههای پیشرفت را بشناسیم و گامهای هدفمند برای بهرهمندی از ظرفیتها و توسعه پایدار برداریم. وی تأکید کرد: همانطور که میدانیم امروزه هیچ تردیدی برای برنامهریزان توسعه در همه جای جهان باقی نمانده که صنعت گردشگری بهترین ابزار برای توسعه پایدار با کمترین هزینه اقتصادی و اجتماعی و بیشترین بازده است و با چنین رویکردی شاهد رشد روزافزون گردشگری در جهان هستیم.
مونسان عنوان کرد: گردشگری امروز به عنوان صنعتی پویا اهمیتی روزافزون یافته و در کشورهای درحال رشد با کاهش بیکاری، رشد اشتغال، بهبود توزیع درآمد، تعامل موثر و سازنده جهان و استفاده از منابع سرشار اجتماعی به دنبال گسترش آن به عنوان ابزاری برای توسعه پایدار هستند. وی تأکید کرد: گردشگری همچنین موجب ایجاد فضای نشاط در ابعاد اجتماعی و فرهنگی و تحرک سایر بخشهای اقتصادی همچون کسبوکارهای شهری، محلی و روستایی میشود و عدالت اجتماعی و اقتصادی گسترش مییابد. رئیس سازمان میراث فرهنگی گفت: در صنعت وابستگی به تکنولوژی وجود دارد و نیاز به وجود فناوری است اما در گردشگری این وابستگی وجود ندارد و برای ارتقاء این بخش میتوان به برداشتهای داخلی تکیه کرد.
وی بیان کرد: در حوزه اشتغال نیز سرعت گردشگری نسبت به سایر بخشها دو و نیم برابر و هزینه ایجاد اشتغال در این بخش یک پنجم تا یک دهم سایر بخشهای اقتصادی است.
وی افزود: با وجود تحریمهای ظالمانه آمریکا علیه کشورمان در برابر توانمندیهای گردشگری ایران کاری از پیش نبرده و با توجه به ویژگی فرهنگی توریست در عرصه بینالمللی و دیپلماسی عمومی مانعی در برابر اشتیاق گردشگران جهانی نبوده تا جاییکه شمار گردشگران ما نه تنها کاهش نداشته بلکه افزایش نیز داشته است چرا که مردم ایران مردمی صلحدوست و میهماننواز هستند.
وی بیان کرد: با وجود فشارهای ایرانهراسی، شاهد رشد گردشگری در ایران بودیم و با مشارکت فعالانه بخش غیردولتی و بخشی از سرمایهگذاران خارجی شاهد اجرای ۱۹۰۰ پروژه در حوزه زیرساخت با حجم سرمایهگذاری افزون بر ۶ میلیارد دلار هستیم و تلاش میکنیم تا پایان دولت دوازدهم ۱۲۰۰ پروژه را به تمام برسانیم که با این اتفاق وضعیت زیرساختها بهبود پیدا خواهد کرد.
مونسان افزود: این واقعیت محرزی است که جاذبههای ایران غنای این سرزمین در گردشگری را به نمایش میگذارد، وجود یک میلیون اثر تاریخی و فرهنگی، هزاران اثر ثبت شده ملی و ثبت ۲۳ اثر به عنوان آثار جهانی، ایران را در زمره یکی از ۱۰ کشور برتر دنیا از نظر گردشگری قرار داده است.