به دنبال انتشار خبر «مساله غار علیصدر در آستانه یک فرصت جهانی» در ایسنا، روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در نامه‌ای، نسبت به برخی از موارد مطرح شده در این گزارش، توضیح‌هایی ارایه کرده است. در این نامه آمده است: «سازندگان پروژه هتل در نزدیکی غار علیصدر و در عرصه‌ی […]

 

به دنبال انتشار خبر «مساله غار علیصدر در آستانه یک فرصت جهانی» در ایسنا، روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در نامه‌ای، نسبت به برخی از موارد مطرح شده در این گزارش، توضیح‌هایی ارایه کرده است. در این نامه آمده است: «سازندگان پروژه هتل در نزدیکی غار علیصدر و در عرصه‌ی این اثر ملی در سال ۱۳۸۳ و قبل از این‌که غار علیصدر ثبت ملی شود، نسبت به دریافت پروانه ساخت و مجوزهای لازم اقدام کرده‌اند. بعد از صدور پروانه که البته به صورت موقتی و یک ساله بود، ساخت این هتل به تعویق افتاد و بعد از چند سال مجددا در سال ۱۳۹۰ احداث این پروژه شروع شد. از آن‌جایی که در این مدت غار علیصدر به عنوان یک اثر ملی ثبت شده و با توجه به این که پروانه صادر شده موقت و یک ساله بوده است، دستگاه صادرکننده مجوز برای احداث این هتل باید از سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استعلام لازم را می‌گرفته است، که این کار صورت نگرفته و بدون استعلام از میراث فرهنگی پروژه احداث هتل آغاز شده، لذا بلافاصله بعد از شروع این پروژه، این اداره کل پیگیری‌های لازم برای متوقف کردن عملیات احداث را انجام داده و در این خصوص اقدام قضائی صورت گرفته و پرونده‌ای در این‌باره تشکیل شده است و هم اکنون در حال پیگیری این پرونده از محاکم قضایی و منتظر اعلام رأی دادگاه هستیم. باتوجه به این‌که این پروژه در عرصه یک اثر ملی قرار گرفته و در هنگام شروع پروژه نیز استعلامی از این اداره کل صورت نگرفته است، انتظار می‌رود با رأی محاکم قضائی عملیات ساخت این هتل متوقف شود.»

همایش علمی‌ طب بوعلی برگزار می‌شود

خانه فرهنگ حر به مناسبت ششمین سالگرد افتتاح کانون طب سنتی چهارشنبه ۳۰ آبان ماه همایش علمی ‌طب سنتی را برگزار می‌کند. در این همایش که با مشارکت دانشکده طب سنتی برگزار می‌شود، منصور خرمی‌زاده، متخصص دکترای تخصصی طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی ایران و عضو هیات علمی ‌دانشگاه طب سنتی در خصوص تسکین دردهای مفصلی، سیاتیک، دیسک، آرتروز، پوکی استخوان و کمردرد به‌وسیله طب سنتی به سخنرانی خواهد پرداخت. برپایی غرفه‌های عرقیات سنتی و تنقلات ارگانیک از دیگر بخش‌های این برنامه است.

جلسه هماهنگی دهمین نمایشگاه پارس شیراز برگزار شد

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع ‌دستی و گردشگری استان فارس گفت: «حمل و نقل از ارکان اصلي صنعت گردشگری است و در این سيستم، حمل و نقل هوايي با ايجاد امکانات دسترسي آسان و سريع سهم به سزایی از جا به جايي گردشگران و رونق جهانگردی را به خود اختصاص داده است.» مصیب امیری اظهار کرد: «نمایشگاه ها‌ فرصتی برای تبادل اطلاعات،آشنایی با دانش و مهارتهای نوین صنعت گردشگری و ارائه خدمات موثر برای جذب حداکثری گردشگر و افزایش ضریب اشغال هتل‌ها است.» این مقام مسئول در ادامه افزود: «یکی از اهداف نمایشگاه امسال، برند سازی صنایع دستی و سوغات شهرستانهای استان است و با  برنامه ریزی های صورت گرفته  تلاش می شود که شرکت کنندگان در این حوزه، به صورت هدفمند حضور یابند.»