به گزارش جمله به نقل از منابع هندی، مجید مجیدی فیلمساز شناخته شده ایرانی سرپرستی هیات داوران بخش رقابت جهانی جشنواره فیلم «کرالا» واقع در کشور هند را در سال جاری برعهده میگیرد. در این جشنواره همچنین فیلم «محمد رسولالله (ص)» ساخته این کارگردان به نمایش گذاشته میشود. وتریماران و اومش کالکارنی فیلمسازان هندی […]
به گزارش جمله به نقل از منابع هندی، مجید مجیدی فیلمساز شناخته شده ایرانی سرپرستی هیات داوران بخش رقابت جهانی جشنواره فیلم «کرالا» واقع در کشور هند را در سال جاری برعهده میگیرد. در این جشنواره همچنین فیلم «محمد رسولالله (ص)» ساخته این کارگردان به نمایش گذاشته میشود.
وتریماران و اومش کالکارنی فیلمسازان هندی به همراه آدولفو آلیکس جونیور کارگردان فیلیپینی از دیگر اعضای هیات داوران بخش رقابت جهانی جشنواره فیلم «کرالا» امسال هستند.
در جشنواره فیلم «کرالا» امسال، مراسم یادبود و بزرگداشتی برای اینگمار برگمن و میلوش فورمن ۲ فیلمساز بزرگ دنیای سینما در نظر گرفته شده است.
پس از سیل عظیم ماه آگوست در ایالت کرالا واقع در کشور هند به نظر میرسید جشنواره در سال جاری برگزار نشود اما مسئولان جشنواره با تامین بودجه توانستند آن را سرپا نگه دارند.
طبق برنامهریزی قرار است بیست و سومین دوره جشنواره فیلم «کرالا» بین روزهای ۷ تا ۱۴ دسامبر (۱۶ تا ۲۳ آذر) در شهر تریواندروم ایالت کرالا واقع در کشور هند برگزار شود.
فرهنگستان ادعای فرزند نیما یوشیج را رد کرد
فرهنگستان زبان و ادب فارسی ادعای فرزند نیما یوشیج را درباره «نسپردن اسناد مربوط به پدر شعر نو فارسی و دستنوشتههای او به فرهنگستان و اینکه از این نهاد هیچ پولی نگرفته است» رد کرد.
مرتضی قاسمی – سرپرست روابط عمومی فرهنگستان زبان و ادب فارسی – در پی انتشار مطلبی با عنوان «چالش بر سر میراث نیما یوشیج» در یادداشتی نوشته است: سهشنبه، ششم آذرماه ۱۳۹۷، گزارشی در خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منتشر شد، با عنوان «چالش بر سر میراث نیما». در بخشی از این گزارش آقای شراگیم یوشیج ادعا کرده است که اسناد مربوط به نیما و دستنوشتههای او را به فرهنگستان نسپرده و هیچ پولی از این نهاد نگرفته است. در رد این مدعا، فرهنگستان زبان و ادب فارسی اسناد مالی و اداری مربوط به این توافق را که در آبانماه ۱۳۷۳ صورت پذیرفته بود، در اختیار خبرگزاری ایسنا قرار میدهد.
افتتاح نمایشگاه کتاب دوحه با حضور معاون فرهنگی وزیر ارشاد
نمایشگاه کتاب دوحه با حضور محسن جوادی معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افتتاح شد. بیست و نهمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب دوحه پنجشنبه گذشته با حضور جمهوری اسلامی ایران افتتاح شد. محسن جوادی، معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران به دعوت نمایشگاه دوحه و بهعنوان مهمان در این نمایشگاه حضور دارد.
این نمایشگاه که تحت حمایت امیر قطر «تمیم بن حمد بن خلیفه آل ثانی» برگزار میشود، از (۸ آذر) در مرکز همایشها و نمایشگاههای دوحه شروع به کار کرد و تا ۱۷ آذر ادامه دارد.
شعار این دوره از نمایشگاه «دوحه، شهر دانش و خرد» است.
در نمایشگاه بینالمللی کتاب دوحه که یکی از بزرگترین نمایشگاههای کتاب منطقه به شمار میرود، ناشرانی از کشورهای مختلف، بهطور گستره شرکت دارند. این نمایشگاه همچون بستری برای تبادل میان فرهنگهای گوناگون و فضایی برای به اشتراک گذاشتن دانش و خرد عمل میکند. نمایشگاه کتاب دوحه توسط وزارت فرهنگ و ورزش قطر برگزار میشود.
غرفه موسسه نمایشگاههای فرهنگی ایران که به نمایندگی از نشر کشورمان در این نمایشگاه حضور دارد ۲۴ مترمربع است و ۳۰۰ عنوان کتاب در زمینه ادبیات کلاسیک و معاصر، ایرانشناسی، هنر، گردشگری و کودک و نوجوان درآن به نمایش گذاشته میشود.
معرفی نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در قالب کاتالوگ و بروشور، معرفی طرح «گرنت» بهمنظور تسهیل در امر فروش کتابهای ایرانی و دعوت از ناشران برای حضور در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران ازجمله فعالیتهایی است که در غرفه ایران دنبال میشود.
برگزاری کارگاههای «آموزش فیلمسازی با گوشی همراه» در جشنواره عمار
به گزارش جمله به نقل از جشنواره مردمی فیلم عمار، همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، دبیرخانه جشنواره مردمی فیلم عمار در آستانه نهمین دوره این جشنواره دوره آموزشی «فیلمسازی آسان با گوشی همراه» را برگزار میکند.
از جمله شرایط حضور در این کارگاههای آموزشی، اولویت داشتن مناطق فعال تر در جریان اکران مردمی فیلمها است، همچنین مناطقی که بتوانند ۲۰ متقاضی ثبت نامی داشته باشند در اولویت قرار میگیرند.
از دیگر شرایط حضور در این کارگاههای آموزشی انجام مصاحبهای یک دقیقهای توسط متقاضیان و ارسال آن به دبیرخانه جشنواره است. نمونه کارها نیز باید حداکثر تا یک هفته پیش از برگزاری این کارگاههای آموزشی به دبیرخانه ارسال شود.
این دوره آموزشی به صورت گروهی برگزار میشود و متقاضیان زیر نظر مدرس کارگاههای آموزشی یک اثر تولید میکنند که میتواند در بخش «فیلم ما» نهمین جشنواره مردمی فیلم عمار شرکت کند.
صاحبان بهترین آثار میتوانند به صورت رایگان در یک دوره آموزشی فیلمسازی مقدماتی در جشنواره عمار شرکت کنند. به آثار منتخب، جوایزی نیز اهدا میشود.
علاقهمندان برای ثبتنام در این کارگاههای آموزشی تا ۱۲ آذرماه فرصت دارند که با مراجعه به دبیرخانه جشنواره ثبتنام کنند.