![](https://jomlehonline.ir/wp-content/themes/aban/img/none.png)
«جمله»: تهران، پایتخت ایران، شهری زیبا و دوست داشتنی است؛ شهری که در کنار دود و شلوغی و ترافیک هنوز هم زیباییهای خودش را دارد که این زیبایی در نیمه دوم سال شاید کمتر به چشم آید. هم مردم کمتر فرصت گشت گذار در تهران را دارند و هم آلودگی و هوای نا سالم در […]
«جمله»: تهران، پایتخت ایران، شهری زیبا و دوست داشتنی است؛ شهری که در کنار دود و شلوغی و ترافیک هنوز هم زیباییهای خودش را دارد که این زیبایی در نیمه دوم سال شاید کمتر به چشم آید. هم مردم کمتر فرصت گشت گذار در تهران را دارند و هم آلودگی و هوای نا سالم در زمستان باعث میشود این زیبایی ها کمتر به چشم بیایند.
در دهه های گذشته که باغ های تهران معروف بود و تهران به باغ هایش شناخته می شد، حال و هوای خاص خود را داشت و زیبایی اماکن باغ ها از جمله، باغ سپه سالار، باغ ملی و دیگر باغ ها، فراموش ناشدنی بود. اما امروزه بیشتر این باغ ها به بوستان و پارک تغییر یافته اند و ذائقه مردم تغییر کرده است.
یکی از تفریحات مردم در این روزها کافه گردی است. امروزه کافی شاپ ها به محل برای دورهمی ها دوستانه، گپ و گفت با همکاران، استراحت بعد از کلاس درس و دانشگاه، قرار ملاقات های اداری و رسمی تبدیل شده اند. در گوشه و کنار شهر شاهد تبدیل خانههای قدیمی به کافه و رستوران هستیم. کافهها و رستورانهایی که سعی دارند با خلاقیتهایی که ارائه میدهند، مشتریان و مخاطبان خاص خود را جذب کنند.
کافهگردی و کافهنشینی از پرطرفدارترین تفریحات این نسل محسوب میشود.
حال آنکه اگر کافهای باشد که در یک خانه قدیمی دوستدارانش را دور هم جمع کند و به جز حفظ بخشی از خاطره تاریخی شهر درصدد حفظ و احیای میراثی به جای مانده از ۷ هزار سال پیش هم باشد، حتما باید به آن پرداخت و حداقل یکبار هم که شده به آن سر زد.
هر زمان به این عمارت قدیمی بروید، میتوانید رایگان پای چرخ سفالگری بنشینید و دستی در آب و گل ببرید و آنچه از کاسه، کوزه، لیوان و گلدان دوست دارید را بسازید. اگر دوست داشته باشید سازه خود را ببرید، میتوانید ۱۵ هزار تومان پرداخت کنید و اگر دوست داشته باشید سفالی که ساختهاید رنگ و لعابی داشته باشد و در کوره پخته شود، میتوانید با پرداخت۳۰ هزار تومان تمام این امکانات را در اختیار داشته باشید. حتی این امکان برایتان وجود دارد که سازه دست خودتان را به نام خودتان در کافه بگذارید تا هر زمان که به آنجا رفتید، غذایتان را در همان ظرف سفالی خودتان برایتان سرو کنند. مدیر خانه فرهنگی آنسو درباره تاریخچه این مجموعه گفت: حدود سه سال پیش کار کافه را شروع کردیم و سال گذشته تصمیم گرفتیم فراتر از یک کافه معمولی کار کنیم. ما دوست داشتیم تا کسب و کار خودمان را با محوریت حفاظت از سرزمینمان توسعه دهیم، به همین خاطر به سفالگری روی آوردیم.