![](https://jomlehonline.ir/wp-content/themes/aban/img/none.png)
مدیر پایگاه بافت تاریخی مهریز از انجام بدنه سازی و کف سازی مسیر گردشگری مهرپادین براساس سیاستهای راهبردی حفاظت از این شهر تاریخی خبر داد. علی اصغر صمدیانی افزود: بافت مهرپادین تنها مجموعه ثبتی در مهریز است که براساس طرح مصوب میراث فرهنگی و با اعتبار ملی پایگاه پژوهشی بافت تاریخی مهریز به مدت دو […]
مدیر پایگاه بافت تاریخی مهریز از انجام بدنه سازی و کف سازی مسیر گردشگری مهرپادین براساس سیاستهای راهبردی حفاظت از این شهر تاریخی خبر داد. علی اصغر صمدیانی افزود: بافت مهرپادین تنها مجموعه ثبتی در مهریز است که براساس طرح مصوب میراث فرهنگی و با اعتبار ملی پایگاه پژوهشی بافت تاریخی مهریز به مدت دو سال مورد مرمت و حفاظت قرار گرفت.
به گفته وی، بدنه سازی و کف سازی مسیر گردشگری مجموعه مهرپادین درحالی انجام شد که این مسیر دارای امامزاده، مسجد، حسینیه، آب انبار و حمام تاریخی است. آنطور که مدیر پایگاه بافت تاریخی مهریز می گوید: مجموعه تاریخی مهرپادین یک بخش مهمی از بافت تاریخی مهریز است به طوری که مسجد این مجموعه متعلق به قرن هشتم و قدمت مابقی آثار به دوره قاجار برمی گردد.
تمدید مهلت ارسال آثار بخش پرچم و کتیبه هنر مقاومت
مهلت ارسال آثار بخش «پرچم و کتیبه» به پنجمین جشنواره هنر مقاومت تا پایان آذر ماه تمدید شد. پنجمین جشنواره «هنر مقاومت» با دبیری مسعود نجابتی و به همت گروه هنرهای تجسمی بنیاد فرهنگی روایت فتح در ۱۰ بخش «پوستر»، «تبلیغات شهری»، «کارتون و کاریکاتور»، «تصویرسازی»، «طراحی صنعتی»، «پرچم و کتیبه»، «تایپوگرافی»، «گرافیک متحرک»، «نقاشی دیجیتال»، «عکس» و بخش ویژه «علمی ـ پژوهشی» دی و بهمن امسال برگزار خواهد شد. علی حیاتی مدیر تشکل هنر موکب دبیری بخش پرچم و کتیبه این جشنواره هنری را بر عهده دارد. علاقه مندان میتوانند فایل فراخوان اختصاصی هر بخش مختلف این جشنواره را از طریق پایگاه رسمی جشنواره هنر مقاومت به نشانی WWW.FESTIVALART.IR دریافت و اطلاعات لازم را در مورد چگونگی برگزاری بخشها، مهلت ارسال آثار، موضوعات بخشها و جوایز هر بخش کسب کنند.
ثبت ۱۰۷۰ اثر تاریخی
در گیلان
مدیرکل میراث فرهنگی گیلان، از ثبت یک هزار و ۷۰ اثر تاریخی در گیلان خبر داد و افزود: امیدواریم با تمهیدات اندیشیده شده و تخصیص اعتبارات لازم بتوانیم نسبت به مرمت و بازسازی این آثار که سرمایه ملی کشور محسوب می شوند، بپردازیم و آنها را حفظ کنیم. شهرود امیرانتخابی اظهار کرد: استان گیلان با داشتن مواهب طبیعی و تاریخی فرصت خوبی را جهت ورود گردشگران داخلی و خارجی به خود اختصاص داده است. وی ادامه داد: با اینکه اجماع نظر بین مسئولین درخصوص ضرورت توسعه گردشگری وجود دارد، اما عدم شناخت ظرفیت های استان و سیاستگذاری مناسب در راستای مزیت های گردشگردی باعث اتلاف سرمایه های ملی و عدم جذب ثروت ملی در استان و به تبع آن در کشور شده است.