![](https://jomlehonline.ir/wp-content/themes/aban/img/none.png)
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان ویژه مراغه از روند رو به رشد مرمت و حفاظت ابنیه تاریخی این شهرستان خبر داد. یعقوب طالبی با اشاره به پروژههای مرمت آثار و ابنیه تاریخی شهرستان مراغه در سال گذشته، گفت: طی دو سال گذشته، اجرای پنج پروژه مرمتی و ساماندهی بناهای تاریخی مراغه […]
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان ویژه مراغه از روند رو به رشد مرمت و حفاظت ابنیه تاریخی این شهرستان خبر داد. یعقوب طالبی با اشاره به پروژههای مرمت آثار و ابنیه تاریخی شهرستان مراغه در سال گذشته، گفت: طی دو سال گذشته، اجرای پنج پروژه مرمتی و ساماندهی بناهای تاریخی مراغه در دستور کار اداره کل میراث فرهنگی استان قرار گرفته که تاکنون بخش عمدهای از آن ها به پایان رسیده و بخش دیگر در حال انجام است. وی با اشاره به پروژههای مرمتی و بازسازی شده طی دو سال اخیر، عنوان کرد: طی دو سال اخیر، عملیات مرمت و بازسازی مسجد ضریر، مناسب سازی پوشش گنبد کبود، مرمت و بازسازی حسینیه قدیمی حاج غفار و پی گیری و حفاری باستان شناسی در محدوده برجهای تاریخی مراغه آغاز و در حال تداوم است، همچنین در این راستا عملیات مقاوم سازی، مرمت و بهره برداری از نمازخانه کلیسای هوانس به اتمام رسید.
کشف جادهای باستانی
در جنوب شرق کشور
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: جادهای باستانی در مسیر زاهدان – کرمان کشف شد. علیرضا جلالزایی افزود: این جاده در مسیر شهر نصرت آباد زاهدان به شهرستان فهرج استان کرمان قرار دارد. وی گفت: در حال بررسی کاروانسراهای مسیر نصرت آباد تا فهرج بودیم که این جاده شناسایی شد. جلالزایی اظهار کرد: ابتدا ۱۰ کیلومتر از این جاده و هم اکنون ۱۰۰ کیلومتر آن مشخص شده است. وی گفت: این جاده سنگفرش و از لاشه سنگ ساخته شده و ملات آن احتمالا ساروج باشد. مدیرکل میراث فرهنگی استان خاطرنشان کرد: در اطراف این جاده آثاری نیم دایره مانند دیده می شود که ممکن است استراحتگاه و یا کاروان سراهایی در طول مسیر بوده باشد.
همدان؛ برند گردشگری کشور
معاون گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان گفت: همدان یکی از برندهای گردشگری کشور محسوب میشود. علی خاکسار بیان کرد: یکی از راهبردهای خوب و کوتاهمدت برای رونق بازار گردشگری، برگزاری و میزبانی اجلاسهای بینالمللی گردشگری است. وی ادامه داد: حدود دو سال پیش که سازمان جهانی گردشگری پیشنهاد انتخاب شهری در آسیا به عنوان پایتخت گردشگری را داد، شهر همدان به عنوان میزبان این جلاس برگزیده شد. خاکسار افزود: در یکسالی که مقدمات این اجلاس فراهم شد، رویدادهای متعددی را در حوزههای مختلف با رویکرد همدان ۲۰۱۸ انجام دادیم که انعکاس این اخبار موجب معرفی همدان در دنیا شد. وی با بیان اینکه اتفاقات و انعکاس اخبار پیرامون همدان ۲۰۱۸ موجب تبدیل همدان به مقصد گردشگران و توریستان خارجی شد، تصریح کرد: کنفرانس ۲۰۱۸ به خوبی در همدان برگزار شد که در این برنامه، همدان میزبان چندین میهمان خارجی بود که در حاشیه این رویداد در زمینه مواردی با آنها گفتوگو کردیم.