دبیرکل ستادمبارزه با مواد مخدر از پیگیری این ستاد دبرای ضربه زدن به بنیان‌های مالی قاچاقچیان عمده مواد مخدر خبر داد. اسکندر مومنی گفت: یکی از اولویت‌های مبارزه با مواد مخدر که در کوتاه‌مدت تعریف شده برخورد و جمع آوری معتادان متجاهر است. آنطور که ما پیش بینی کردیم امیدواریم که تا پایان امسال بتوانیم […]

دبیرکل ستادمبارزه با مواد مخدر از پیگیری این ستاد دبرای ضربه زدن به بنیان‌های مالی قاچاقچیان عمده مواد مخدر خبر داد.
اسکندر مومنی گفت: یکی از اولویت‌های مبارزه با مواد مخدر که در کوتاه‌مدت تعریف شده برخورد و جمع آوری معتادان متجاهر است. آنطور که ما پیش بینی کردیم امیدواریم که تا پایان امسال بتوانیم معتادان متجاهر را در سراسر کشور جمع‌آوری کنیم.
مومنی با بیان اینکه طبق برآوردها بین ۵۰ تا ۶۰ هزار معتاد متجاهر در سراسر کشور داریم گفت: از این تعداد حدود ۱۵ هزار نفر در تهران هستند.
وی درباره آمار شیوع اعتیاد در میان زنان و دانش آموزان اظهار کرد: برابر آماری که ما داریم از جمعیت فعال کشور یعنی افرادی که بین ۱۵ تا ۶۴ سال سن دارند، شش دهم درصد را زنان شامل می‌شوند.
دبیرکل ستادمبارزه با مواد مخدر درباره آمار اعتیاد در میان دانش آموزان نیز گفت: طبق آمارهای ما نرخ اعتیاد در میان دانش آموزان مقطع دبیرستان حدود ۲ درصد است که یک زنگ خطر جدی به حساب می‌آید و باید اقدامات اساسی در این زمینه انجام شود.
وی افزود: البته ما نیز در این خصوص اقداماتی را انجام داده و با وزارت آموزش و پرورش نیز هماهنگی‌های لازم انجام شده است تا بتوان این توانایی‌ها و مهارت‌های دانش‌آموزان برای “نه گفتن” را افزایش دهیم.
دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر با تشریح اولویت‌ها و اقدامات سپاه اظهار کرد: اقدامات بین‌المللی برای کاهش تولید مواد مخدر در کشور افغانستان و همراهی با دیگر کشورها برای مبارزه با این پدیده شوم جزو اولویت‌های ما است. خوشبختانه در حوزه مقابله سپاه ؛ گمرک، مرزبانی، و دیگر حوزه‌ها هماهنگی خوبی داشته واقدامات موثری نیز از سوی آنها انجام شده است.
وی اولویت دیگر ستاد مبارزه با مواد مخدر را مقابله با اعتیاد مواد مخدردر همه ابعاد برشمرد و گفت: هماهنگی‌ها و رایزنی‌های زیادی در تمام ابعاد انجام شده و انشاء الله با حضور و همراهی تمامی دستگاه‌ها در تمام نقاط کشور از دریا، کویر، مرز و …. برخورد ما با پدیده مواد مخدر شدت بیشتری خواهد گرفت.

مومنی، ساماندهی، جمع آوری و نگهداری و درمان و بازپروری معتادان خیابانی را یکی دیگر از اولویت‌های سپاه برشمرد و گفت: این یکی از اولویت‌های کوتاه مدت ما است که امیدواریم تا پایان امسال بتوانیم پنجاه تا شصت هزار معتاد متجاهر در سراسر کشور و حدود ۱۵ تا ۱۶ هزار معتاد متجاهر در تهران را ساماندهی کنیم که هماهنگی‌های خوبی در این زمینه انجام شده است.
وی افزود: البته تعدادی از معتادان مبتلا به بیماری خاص هستند که در هماهنگی با وزارت بهداشت برای درمان آنان اقدام خواهد شد.
مومنی با تاکید بر این که پیشگیری از اعتیاد باید در تمامی ابعاد انجام شود، این اقدامات زمانی به نتیجه می‌رسد که تقاضا برای مصرف مواد مخدر کاهش پیدا کند و همه باید کمک کنند تا نوزاد متجاهری که از کمپ خارج می‌شود بتواند به جامعه بازگشته و فعالیت کند.
دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر با تاکید بر اینکه تمام ارکان نظام در بحث مبارزه با مواد مخدر مصمم و جدی هستند اظهار کرد:برنامه ریزی‌های خوبی نیز برای سال آینده صورت گرفته است.