محمدرضا فرجی درباره اولویت اکرانهای نوروزی و پخش مسابقات فوتبال جام ملتهای آسیا در سینماها توضیحاتی ارائه کرد. به گزارش جمله به نقل از روابط عمومی سازمان امور سینمایی و سمعی بصری، مدیرکل سینمای حرفهای درباره پخش مسابقه فوتبال جام ملتهای آسیا در سینماها گفت: بر اساس تقاضاهایی که اکثر استانها، سینمادارها و متقاضیان […]
محمدرضا فرجی درباره اولویت اکرانهای نوروزی و پخش مسابقات فوتبال جام ملتهای آسیا در سینماها توضیحاتی ارائه کرد.
به گزارش جمله به نقل از روابط عمومی سازمان امور سینمایی و سمعی بصری، مدیرکل سینمای حرفهای درباره پخش مسابقه فوتبال جام ملتهای آسیا در سینماها گفت: بر اساس تقاضاهایی که اکثر استانها، سینمادارها و متقاضیان برای پخش فوتبال تیم ملی جمهوری اسلامی ایران داشتند به استحضار میرساند که هیچ مجوزی صادر نشده است و امکان پخش فوتبال در سینماها وجود ندارد.
محمدرضا فرجی ادامه داد: موضوع پخش فوتبال از سینماها در اولین فرصت در شورای عالی اکران بررسی خواهد شد و در صورت صدور مجوز با هماهنگی مراجع ذی ربط نتیجه متعاقبا اعلام خواهد شد.
وی درباره اولویت اکرانهای فیلمهای نوروزی نیز یادآور شد: با توجه به اینکه آییننامه اکران نوروزی هنوز نهایی نشده است و سرگروهها مشخص نشدند امکان ثبت قرارداد برای اکران نوروزی مردود و مورد تایید ما نیست. البته فیلمهایی که در جشنواره فیلم فجر متقاضی بودند اولویت اکران نوروزی را خواهند داشت.
پولهای هنگفتی که علیه فرهنگ صرف میشود!
رودابه حمزهای میگوید: پولهای هنگفت فرهنگی در عمل علیه فرهنگ صرف میشود.
این شاعر و نویسنده ادبیات کودک و نوجوان اظهار کرد: بودجههای فرهنگی ما کجا میرود؟ پولهای هنگفت فرهنگی در عمل علیه فرهنگ صرف میشود. چرا در مدرسه بچهها باید مورد تعرض قرار بگیرند؟ چرا نویسندگان ما از نوشتن برخی مسائل و مصائب جامعه باید برحذر داشته شوند؟ چرا کودکان ما باید زبالهگردی کنند؟ چرا ادبیات کودک ما نمیتواند و نباید تصویری روشن از مشکلات کودک امروز در ایران امروز ارائه دهد؟
او در ادامه گفت: من نویسنده هستم و باید اعتراضات اجتماعی جامعه خود را برای رسیدن به جامعه سالم در قالب اثری ادبی منتقل کنم. واقعا ما تا چه اندازه در پرورش بچههای مسئول، مسئولانه برخورد کردهایم؟ چرا انجمنهای فعال ادبی ما در قبال آنچه امروز بر سر کودکان و نوجوانان در مدارس میآید سکوت کردهاند؟
حمزهای همچنین بیان کرد: ما طی سالهای گذشته جامعه را به لحاظ فرهنگی به سوی قهقرا کشاندهایم. از کدام پیشرفت حرف میزنیم؟ در جامعهای که کودکان کار و خیابان در بسیاری از شهرها وجه غالب شدهاند. من یک نویسندهام و ما در برابر آینده خود و بچهها مسئولایم.
این شاعر و نویسنده کودکان و نوجوانان گفت: این همه حجم آموزشی در کتابهای درسی ما چه میکند؟ کتابهای آموزشی برای چیست؟ من فکر میکنم گردانندگان کتابهای کمکآموزشی و آموزشی ما حمایت میشوند. برای همین است که مقوله حذف کنکور با مقاومتهای زیادی روبهرو میشود. کتاب باید روشنگرانه باشد؛ در حالیکه اینطور نیست. فرهنگ باید به آینده نگاه کند؛ آیندهای توام با سرفرازی، که آن هم نیست.
توضیح دبیرخانه جشنواره فیلم فجر
درباره «مصائب شیرین»
مدیر دبیرخانه سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر پیرو گفتوگوی علیرضا داودنژاد توضیحاتی را به شرح زیر در اختیار ایسنا قرار داد.
در بخشی از متن توضیحات سیمون سیمونیان آمده است:
آییننامه و فراخوان جشنواره شامل مقررات و زمانبندی در همه رسانهها مکتوب و مجازی منتشر شد و اکثر قریب به اتفاق سینماگران، آثار خود را چه به صورت کامل و چه در مراحل مختلف پس از تولید یا حتی بخشهایی تدوین شده از فیلم در حال فیلمبرداری را به دبیرخانه ارائه نمودند.
طی تماس تلفنی، آقای داودنژاد فرمودند گرفتار تولید هستند و اعلام کردند مایل هستند فیلم را به جشنواره ارائه دهند و دبیرخانه نیز نام این فیلم را در فهرست متقاضیان حضور در جشنواره به هیات انتخاب ارائه کرد.
طی تماس تلفنی به آقای داودنژاد زمانبندی و آخرین مهلت بازبینی توسط هیات انتخاب را به اطلاع ایشان رساندم و چند روز مانده به پایان کار هیات انتخاب، در آخرین تماس تلفنی متوجه شدم که ایشان در فرودگاه مشغول فیلمبرداری هستند و فرمودند راشها هنوز قابل ارائه به هیات انتخاب نیست و اینجانب بر پایان مهلت بازبینی تاکید کردم.
علاوه بر این از این ایشان تقاضا کردیم هر چه از فیلم آماده شده به دبیرخانه ارسال شود که جناب آقای داودنژاد فرمودند هنوز فیلم تدوین نشده و آنچه تصویربرداری شده راف کات است. تاکید ایشان مبنی بر این که هنوز در انتظار فصل سرما برای ادامه و تکمیل فیلمبرداری هستیم بیش از پیش متعجبمان ساخت.
یقیناً جناب آقای داودنژاد که از فیلمسازان برجسته، ارزشمند و با کسوت سینمای ایران هستند اذعان خواهند داشت؛ برقراری نظم و ضرورت برنامهریزی دقیق جشنواره، دستاندرکاران را موظف میسازد تا در مهلت و موعد مقرر، پرونده هر بخش را به سرانجام برسانند.
دبیرخانه جشنواره با قطعیت تمام به جناب آقای داودنژاد اطمینان میدهد، هیچ تماسی، اضافهتر از آنچه با ایشان داشتهایم با هیچ فیلمسازی برقرار نشده است. ما هم معترفیم حضور فیلمسازانی نظیر ایشان بر غنای جشنواره میافزاید ولی متاسفیم که به دلیل اجرای ضوابط و مقررات جشنواره از لذت تماشای مصائب شیرین ۲ در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر محرومیم.