معاون فناوری اطلاعات بانک ایرانزمین گفت: بیش از ۱۶۰ پروژه برای دیجیتالی شدن بانک ایرانزمین از سه سال قبل آغاز شده است. فرهاد اینالویی با بیان اینکه بانک ایرانزمین بهصورت کامل بانک دیجیتالی خواهد شد، گفت: امسال تعداد قابلتوجهی از پروژههای مرتبط با بانکداری دیجیتال به نتیجه خواهد رسید. اولویت اصلی ایجاد زیر ساخت دادهای […]
معاون فناوری اطلاعات بانک ایرانزمین گفت: بیش از ۱۶۰ پروژه برای دیجیتالی شدن بانک ایرانزمین از سه سال قبل آغاز شده است.
فرهاد اینالویی با بیان اینکه بانک ایرانزمین بهصورت کامل بانک دیجیتالی خواهد شد، گفت: امسال تعداد قابلتوجهی از پروژههای مرتبط با بانکداری دیجیتال به نتیجه خواهد رسید. اولویت اصلی ایجاد زیر ساخت دادهای مناسب در بانک ایرانزمین است.
وی با بیان اینکه هدفگذاری بانکداری دیجیتال با تعریف بیش از ۱۶۰ پروژه از سه سال قبل آغاز شده، تصریح کرد: امسال تعداد قابلتوجهی از پروژههای مرتبط با بانکداری دیجیتال بانک ایرانزمین به نتیجه میرسد. معاون فناوری اطلاعات بانک ایرانزمین تصریح کرد: پروژهها طبق برنامه زمانبندی پیش میرود و بهزودی شاهد تکمیل یکی از پازلهای مرتبط با بانکداری دیجیتال خواهیم بود. اینالویی با بیان اینکه مرکز نوآوری ایرانزمین با تفاوت اساسی با سایر مراکز مشابه راهاندازی خواهد شد، افزود: بهمنظور یکپارچه کردن کانالهای ارائه خدمات، کانال موبایل و اینترنت در سالجاری یکپارچه میشود. همچنین با ایجاد تنوع در خدمات شعب دیجیتال بانک، خدمات غیربانکی نیز به مشتریان ارائه خواهد شد. وی افزود: زمانبندی بانکداری دیجیتال طبق برنامه پیش میرود و بانک در سال ۱۴۰۰ یک بانک دیجیتال با مفهوم واقعی آن خواهد بود. اینالویی با تاکید بر اینکه اولویت اصلی ایجاد زیرساخت دادهای مناسب در بانک است، افزود: به این منظور افزایش توان ذخیرهسازی و پردازش برای پردازش اطلاعات کلان داده (Big Data) در اولویت قرار دارد.
معاون فناوری اطلاعات بانک ایران تصریح کرد: همچنین با توجه به تغییرات در فضای کسبوکار، بررسی مدلهای مربوطه در بانکداری دیجیتال و تکمیل فرآیندهای مرتبط در اولویت است. بانک ایرانزمین تصمیم دارد فرآیندهای سمت مشتری را مکانیزه کند. این به آن مفهوم است که مشتریان بانک بتوانند درخواستهای خود را بدون مراجعه به شعبه انجام دهند. براساس این گزارش، پیشتر نیز مدیرعامل بانک ایرانزمین از افزایش محصولات کارتی بانک ایرانزمین خبر داده بود. عبدالمجید پورسعید، مدیرعامل این بانک از ارائه کارتهای هدیه سهبعدی و رایحهدار در آیندهای نزدیک خبر داد و گفت: مشتریان میتوانند کارتهای هدیه شارژی را با طرح و نوشته دلخواه خودشان سفارش دهند. کارتهای بدون شارژ با سفارش مشتری در اختیار آنها قرار میگیرد تا در زمان و مکان دلخواه خود نسبت به شارژ آن اقدام کنند. بنابراین گزارش، «ایرانزمین بوم» نیز از دیگر محصولات بانک ایرانزمین بود که چندی پیش از آن رونمایی شد.
صالح آبادی مطرح کرد؛
شناسنامه دار کردن گردش پول سدی در برابر فساد
مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران معتقد است با شناسنامه دار کردن گردش پول میتوان به راحتی خطا و فساد را در اقتصاد ردیابی کرد .
بیماری دلالی عرصه کسب و کار ایران را تنگ کرده است؛ سوداگران اقتصادی نه تنها هیچ منفعتی برای اقتصاد کلان و منافع ملی کشور ندارند، بلکه با اقدامات خود تنها به آشفتگی اقتصادی دامن میزنند؛ حلقه های مازاد زنجیره تولید، عرضه و تقاضا، بستر مناسب برای تاخت و تاز دلالان در بازارهای مختلف را فراهم کرده است تا به آنجا که دولت به این مهم معترف شده و خواهان کوتاه کردن دست دلالان از اقتصاد کشور شده است.
مدیرعامل گفت: راهکارهایی برای این وضعیت وجود دارد مثلا تشکیل بازار متشکل می تواند تا حد زیادی به ایجاد شفافیت در بازار ارز کمک کند.
علی صالح آبادی افزود: .متاسفانه کشور در زمینه نظام توزیع مشکل دارد و ضروریست که به سرعت نظام های توزیع در کشور اصلاح شود. در حوزه ارزی بازار متشکل ابزاریست که توزیع ارز را مدیریت می کند.
به گقته صالح آبادی اگر بتوانیم نظام های اقتصادی را در قالب سامانه های مربوط به خود بگنجانیم و آنها را به یکدیگر متصل سازیم ، این امکان فراهم می شود که نظام های اطلاعاتی کشور به هم وصل شده و به شفافیت و انسجام اقتصاد کمک کند.
صالح آبادی رد و بدل شدن پول در کشور را در این فرایند مهمترین مبنا برای اصلاح معرفی کرد و گفت: این کاریست که در دنیا انجام میشود و سیستم بانکی همه مبادلات را رصد و ثبت می کند و به این ترتیب به راحتی می توان آن را ردیابی کرد و با اشتراک این داده ها با سامانه مالیاتی فرایند مالیات ستانی را نیز توسعه بخشید و جلو حجم عظیمی از فرارهای مالیاتی را گرفت. در واقع با شناسنامه دار کردن گردش پول می توان به راحتی خطا و فساد را در اقتصاد ردیابی کرد .
وی اذعان داشت: شناسنامه دارکردن گردش پول کمک بزرگی به سامان دهی نظام مالیاتی در کشور خواهد کرد، متاسفانه ما در کشور برای شرکت ها مالیات داریم ولی برای اشخاص حقیقی مالیات نداریم؛ یک فرد هر فعالیتی داشته باشد اظهارنامه نمی دهد در حالیکه در کشورهای پیشرفته شخص حقیقی نیز به سازمان مالیاتی اظهارنامه ارائه می کند.