مدیر اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان اعلام کرد که قرار است بازارچه دائمی استان نیز در روستای تنگه سرحه برپا شود و ثبت ملی این روستا در زمینه تولید حصیربافی از تیر ماه به صورت رسمی پیگری شود. علیرضا جلال‌زایی مهمترین هدف استان سیستان و بلوچستان را در هفته […]

مدیر اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان اعلام کرد که قرار است بازارچه دائمی استان نیز در روستای تنگه سرحه برپا شود و ثبت ملی این روستا در زمینه تولید حصیربافی از تیر ماه به صورت رسمی پیگری شود.
علیرضا جلال‌زایی مهمترین هدف استان سیستان و بلوچستان را در هفته صنایع دستی رونق تولید عنوان و اظهار کرد: رونق تولید باید به سمتی پیش برود که هنرمندان صنایع دستی استان سیستان و بلوچستان از طریق برندسازی هنرهای این استان همانند سوزن‌دوزی و خامه‌دوزی شرایطی را به وجود بیاورند که منجر به توسعه پایدار در زمینه تولید شود.
او ادامه داد: البته رسیدن به توسعه پایدار در زمینه تولید صنایع دستی نیازمند این است که همه دستگاه‌ها دست به دست هم بدهند و این موضوع را کاری ملی و فرا دستگاهی ببینند؛ چراکه رسیدن به این هدف کار نیست که فقط سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشور بتواند از عهده آن برآید، بلکه باید همه دستگاه‌ها در کنار هم باشند.
ساره بیات دیگر سفیر صنایع دستی نیست
اگرچه در سال‌های گذشته اعلام شده بود ساره بیات سفیر صنایع دستی است اما معاون صنایع دستی کشور امروز گفت که او دیگر این عنوان را ندارد و در حال بررسی برای انتخاب افرادی دیگری است.
معاون صنایع دستی کشور درباره سفیر صنایع دستی گفت: حاشیه‌هایی درباره سفیر صنایع دستی ایجاد شده بود که در همان موقع خانم بیات اعلام کرد صحبت‌های من در رابطه با این موضوعات شنیده نشده است. در هر صورت باید گفت که او دیگر سفیر صنایع دستی نیست و به زودی سفیر صنایع دستی دیگری معرفی می‌شود. پویا محمودیان گفت: من در جریان انتخاب او نبودم اما معیارها برای انتخاب این بازیگر، رشته تحصیلی او در زمینه فرش و جایگاهی بود که در میان اهالی هنر داشت.
۶۰ طرح بازآفرینی شده سفال میبد رونمایی شد
همزمان با روز جهانی صنایع دستی از ۶۰ طرح و نقش سنتی بازآفرینی شده سفال و سرامیک شهر میبد در استان یزد با حضور خبرنگاران و مسئولان معاونت صنایع دستی در سازمان میراث فرهنگی رونمایی شد.
سیدمصطفی فاطمی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد بیان کرد: نقوش سنتی میبد در سال‌های طولانی و از زندگی مردمان این دیار کویری تراوش کرده بنابراین حفظ این نقوش به منظور جلوگیری از فراموش شدن آنها ضروری به نظر می‌رسد. این نقوش که حاصل ۴۵ سال فعالیت هنری استاد پورغلامی است، به منظور انتقال این هنر به نسل‌های بعد احیا شده است.