کاروان ویژه جانبازان با حضور ۲۶ جانباز ۷۰ درصد به همراه همسران آن‌ها اواخر تیرماه سال جاری از تهران عازم مدینه خواهد شد. برنامه‌ریزی‌های لازم به‌منظور کسب رضایت جانبازان کاروان ویژه با همکاری و مساعدت سازمان حج و زیارت انجام شده است. انجام اقدامات لازم پیرامون برگزاری شایسته فعالیت‌های فرهنگی، تبلیغات محیطی، رسانه‌ای، امور امنیتی، […]

کاروان ویژه جانبازان با حضور ۲۶ جانباز ۷۰ درصد به همراه همسران آن‌ها اواخر تیرماه سال جاری از تهران عازم مدینه خواهد شد.
برنامه‌ریزی‌های لازم به‌منظور کسب رضایت جانبازان کاروان ویژه با همکاری و مساعدت سازمان حج و زیارت انجام شده است. انجام اقدامات لازم پیرامون برگزاری شایسته فعالیت‌های فرهنگی، تبلیغات محیطی، رسانه‌ای، امور امنیتی، پزشک و پزشکیار، اورژانس و مراقبت‌های ایمنی بهداشتی ویژه جانبازان، دوره‌های آموزشی ویژه همراهان و سایر شرکت‌کنندگان، امور پشتیبانی، ترابری و تمهید مقدمات اسکان مناسب، پذیرایی و تغذیه متناسب با ویژگی‌های جانبازان معزز و هتل محل اقامت در مکه مکرمه و مدینه منوره مورد بررسی قرار گرفت.
کاروان ویژه جانبازان با حضور ۲۶ جانباز ۷۰ درصد به همراه همسران آن‌ها اواخر تیرماه سال جاری از تهران عازم مدینه خواهد شد.

بازدید ۶۰۰ هزار نفری از «شکوه تمدن‌های آسیا»

رئیس موزه ملی ایران از بازدیدحدود ۶۰۰ هزار نفر از نمایشگاه «شکوه تمدن‌های آسیا» در موزه ملی چین خبر داد.
جبرییل نوکنده در این خصوص، اظهار داشت: نمایشگاه شکوه تمدن‌های آسیا که از تاریخ ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ در موزه ملی چین گشایش یافت، طبق اعلام مجریان امر در طی کمتر از یک ماه پذیرای ۵۸ هزارو ۳۵۲ نفر بازدیدکننده بوده است.
وی افزود: این آمار در این محدوده زمانی نشان از استقبال ویژه مخاطبان از این رویداد بزرگ فرهنگی در کشور چین دارد و موجب خرسندی برگزارکنندگان از عملکرد موفق این نمایشگاه را به همراه داشته و برای خود آنها نیز این حجم بازدید در این زمان کوتاه باعث شگفتی بوده است.
نوکنده خاطر نشان کرد: موزه ملی ایران در مقام یک سفیر فرهنگی با شرکت در این نمایشگاه سعی بر آن داشته تا گامی مؤثر در نمایش فرهنگ اصیل و هنر فاخر سرزمین ایران بردارد و تمدن ایرانی را به عنوان یکی از قدیمی ترین و تاثیرگذارترین تمدن‌های تاریخ بشر به جهانیان معرفی کند.
در این نمایشگاه ۲۲ کشور آسیایی با انتخاب ده تا بیست اثر تاریخی فرهنگی حاصل از یافته‌های باستان شناسی، معرف تصویری شایان از فرهنگ و تمدن سرزمین مادری خود بوده و همچنین تلاش شده نمایش سابقه ارتباط با کشور چین را به ویژه در امتداد جاده ابریشم ارائه کند.
کشورهای شرکت کننده در این نمایشگاه عبارتند از: افغانستان، ایران، پاکستان، ارمنستان، هند، اردن، تاجیکستان، مغولستان، ترکمنستان، میانمار، سریلانکا، آذربایجان، لبنان، امارات متحده عربی، کامبوج، ژاپن، عربستان سعودی، مالزی، سنگاپور، لائوس از قاره آسیا و یونان و مصر هم به عنوان دو کشور میهمان از قاره‌های اروپا و آفریقا با آثاری مرتبط شرکت داشتند.