معاون امنیتی و انتظامی استانداری تهران از وجود ۲۸ هزار معتاد متجاهر در استان تهران خبر داد و گفت: ۲۰ هزار نفر از این معتادان تاکنون پذیرش شدند و سهم محلات شوش و هرندی از این تعداد ۱۰ هزار نفر بوده است. حمیدرضا گودرزی به انعقاد سه تفاهم‌نامه بین دستگاه‌های مختلف برای افزایش ظرفیت و […]

معاون امنیتی و انتظامی استانداری تهران از وجود ۲۸ هزار معتاد متجاهر در استان تهران خبر داد و گفت: ۲۰ هزار نفر از این معتادان تاکنون پذیرش شدند و سهم محلات شوش و هرندی از این تعداد ۱۰ هزار نفر بوده است.
حمیدرضا گودرزی به انعقاد سه تفاهم‌نامه بین دستگاه‌های مختلف برای افزایش ظرفیت و ساماندهی معتادان اشاره کرد و گفت: آغاز به کار مرکز «سروش مهر» با ظرفیت ۶۰۰ نفر، فشافویه با ظرفیت ۵۰۰۰ نفر و مرکز درمان و نگهداری معتادان «شهید زیادیان» با ظرفیت ۴۰۰ نفر از جمله دستاوردهای این تفاهمنامه‌ها بوده است.
وی با تأکید بر اینکه این اقدامات باید ادامه‌دار باشد، اظهار کرد: ۱۳ جلسه در شورای مبارزه با مواد مخدر استان تهران با حضور همه اعضا برگزار و مرکز غربال غرب و شرق تهران نیز با ظرفیت هر کدام ۳۰۰ نفر با کمک سازمان بهزیستی راه‌اندازی شده است. معاون امنیتی و انتظامی استانداری تهران با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای تعیین تکلیف پلاک قرمزهای مراکز آسیب دیده تهران نیز تصریح کرد: ۲۸ هزار معتاد متجاهر در کل استان تهران وجود دارد که ۲۰ هزار نفر از این معتادان پذیرش شدند و سهم محلات شوش و هرندی از این تعداد ۱۰ هزار نفر بوده است. گودرزی با اشاره به اینکه هدف اصلی ما ارتقای سلامت اجتماعی محلات است،اظهارکرد: اقدامات صورت گرفته با خواست مردم انجام شده است. ایجاد کتابخانه، مساجد و توجه به ورزش محلات از جمله این اقدامات بوده است که نشان می‌دهد باید در مورد مناطق آلوده مهندسی اجتماعی صورت بگیرد. در این میان نیز نباید نقش سازمان‌های مردم نهاد را فراموش کرد.
تا ۷۰ درصد کودکان کار استان تهران،اتباع خارجی هستند
استاندار تهران با اشاره به وضعیت ویژه استان تهران در حوزه آسیب‌های اجتماعی گفت: براساس آخرین آمارها در مورد کودکان کار و خیابان ۶۵ تا ۷۰ درصد از این کودکان اتباع خارجی هستند که در تهران به سر می‌برند.
انوشیروان محسنی بندپی با بیان اینکه استان تهران شرایط ویژه‌ای دارد چرا که سرریز آسیب‌های اجتماعی از استان‌های دیگر نیز به تهران وارد می‌شود،گفت: تحولات محیطی، زندگی شهرنشینی و غالب شدن بیماری‌های روحی و روانی باعث شده که شاهد روند رو به رشد آسیب‌های اجتماعی در کشور باشیم.
وی با اشاره به اینکه این مسائل تنها منحصر به کشور ما نیست، اظهار کرد: با این وجود ما کشوری مسلمان هستیم و در نظام مقدس ایران و بر اساس آموزه‌های الهی باید نسبت به کنترل و مهار این آسیب‌ها اقدامات همه جانبه‌ای را به کار ببریم. استاندار تهران با بیان اینکه در حال حاضر می‌توانیم ادعا کنیم روند رو به رشد آسیب‌های اجتماعی متوقف شده است، تصریح کرد: باید امیدوار باشیم تا بعد از این مرحله میزان آسیب‌های اجتماعی را در کشور کاهش دهیم. موضوعات مرتبط با آسیب‌های اجتماعی با پدیده‌های فیزیکی و شیمیایی متفاوت است به گونه‌ای که این موضوعات به یکدیگر مرتبط هستند. برای مثال آسیب اعتیاد می‌تواند موجب افزایش طلاق یا جرم و جنایت شود. محسنی بندپی با تأکید بر اینکه علاوه بر مقابله با این آسیب‌ها باید اقدامات پیشگیرانه را سرلوحه کار خود قرار دهیم، گفت: براساس تکلیف قانون برنامه ششم توسعه در این سند برای اولین بار به سلامت اجتماعی پرداخته شده است تا بتوانیم چتر اقدامات را برای همه جامعه باز کنیم.
حق و حقوق مردم را به افراد خاص سوبسید ندهید
رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران از پیشنهاد شهرداری برای ارائه سوبسید به ۸هزار متقاضی پروانه ساختمانی انتقاد کرد.
ناهید خداکرمی در مخالفت با لایحه تعدیل عوارض ساختمانی با بیان اینکه در تبصره سه بودجه ۹۸ به تعدیل عوارض اشاره شد، گفت: قرار بود تعدیل شود نه کاهش! قرار بود فرمول خطایابی شود، اما این اتفاق نیفتاده است و ما ۸ میلیون شهروند تهرانی را از محل عوارض محروم می‌کنیم تا رانت و سوبسید به ۸ هزار نفر متقاضی پروانه ساختمانی بدهیم! وی افزود: این اتفاق دقیقاً به مشابه برج باغ است که اول آن را لغو کردیم، اما به خاطر لابی عده‌ای ۶۲ باغ را اجازه ساخت و ساز دادیم. وی با بیان اینکه چرا از حق و حقوق مردم باید به افراد خاص سوبسید بدهیم، گفت: درست به مانند کار دولت که یک جای دیگر کار خراب است اما قیمت بنزین را نگه می‌دارد تا افرادی که خودرو دارند از آن استفاده کنند. وی با بیان اینکه معاون شهردار می‌گوید اگر عوارض تعدیل نشود، موجب تخلف ساختمانی می‌شود، اظهار کرد: اتفاقاً من نظر برعکسی دارم؛ چراکه اگر عوارض واقعی شود نظارت نیز واقعی خواهد شد.