به گزارش جمله به نقل از خبرگزاری مهر، مراسم رونمایی از کتاب در نهان ۲۱۲ (۲۱۲ Undercover) در سالن ساختمان موزه مبارزه ۴۵ (Gedung Joang) جاکارتا برگزار شد. این کتاب واقعیت‌های پشت صحنه تظاهرات عظیم ۲۱۲ (۲ دسامبر ۲۰۱۶) را آشکار می‌کند. این تظاهرات عظیم که در تاریخ ۲ دسامبر سال ۲۰۱۶ که بعد از […]

به گزارش جمله به نقل از خبرگزاری مهر، مراسم رونمایی از کتاب در نهان ۲۱۲ (۲۱۲ Undercover) در سالن ساختمان موزه مبارزه ۴۵ (Gedung Joang) جاکارتا برگزار شد. این کتاب واقعیت‌های پشت صحنه تظاهرات عظیم ۲۱۲ (۲ دسامبر ۲۰۱۶) را آشکار می‌کند. این تظاهرات عظیم که در تاریخ ۲ دسامبر سال ۲۰۱۶ که بعد از آن به ۲۱۲ معروف گردید، یک حادثه تاریخی و به یاد ماندنی است که میلیون‌ها مسلمان در این کشور جمع شدند.
در این مراسم آقای سید عبدالقادر طه باعقیل، دو نویسنده کتاب خانم‌ها سری وولانداری و إویتا فجر و آقای توفیق الرحمن حضور داشتند و درباره کتاب مطالبی را بیان کردند.
در ابتدا سید عبدالقادر طه باعقیل که خاطرات او در زمان حادثه ۲۱۲ به کتاب تبدیل شده است، گفت: قبل از حادثه، بذرهای تفرقه از آن به مشامم رسید و امکان فروپاشی ملت را حس کردم و بسیار نگران بودم که این رویداد می‌تواند کشور اندونزی را نابود کند، علاوه بر این، بیگانگان به مدت طولانی منتظر فرصت بودند تا این کشور را به دست بگیرند و از طرفی هستند کسانی که میهن خود را دوست دارند و تلاش می‌نمایند تا این کشور متحد باقی بماند و نابود نشود. به همین دلیل ایده‌ای به سرم زد و به نظرم رسید که بهترین زمان است که دولت باید به هر صورت در این حادثه ضد دولتی حاضر شود و بهترین کس هم می‌تواند خود رئیس جمهور باشد.
وی افزود: بهترین مردم کسی است که برای دیگران مفید است و آنچه که توان داشتم برای آن حادثه انجام دادم و امیدوارم که مفید بوده باشد و امروز برای آن ایده احساس غرور می‌کنم و رویداد ۲۱۲ به یک آینه از قدرت اندونزی تبدیل شد و بسیار ستودنی و قابل قدردانی است، زیرا این نشان دهنده بلوغ نگرش و نجیب بودن مسلمانان اندونزی است.
در بخش دیگری از مراسم نویسندگان کتاب، خانم‌ها سری وولانداری و إویتا فجر بیان کردند که این کتاب نشان دادن یکی از ایده‌های سید عبدالقادر در مورد نگاه و نگرش وی نسبت به ناسیونالیسم، شعار تنوع در عین وحدت، پانچاسیلا، قانون اساسی و وحدت اندونزی است.