سید محمد علی صفوی پدر مرحوم بهنام صفوی خواننده فقید موسیقی پاپ کشورمان که چندی پیش پس از مدت مبارزه با بیماری به دلیل عارضه مغزی دار فانی را وداع کرد از مساعدتها و همراهی صندوق اعتباری هنر در حمایت مالی و معنوی مراحل درمانی فرزندش طی ماههای گذشته قدردانی کرد. صفوی در ارزیابی عملکرد […]
سید محمد علی صفوی پدر مرحوم بهنام صفوی خواننده فقید موسیقی پاپ کشورمان که چندی پیش پس از مدت مبارزه با بیماری به دلیل عارضه مغزی دار فانی را وداع کرد از مساعدتها و همراهی صندوق اعتباری هنر در حمایت مالی و معنوی مراحل درمانی فرزندش طی ماههای گذشته قدردانی کرد.
صفوی در ارزیابی عملکرد صندوق اعتباری هنر و بیمه تکمیلی آن در پوشش هزینههای درمان هنرمند مرحوم، بهنام صفوی گفت: در طول درمان بهنام عزیز صندوق اعتباری هنر همراهی خوبی با ما داشتند و در شرایطی که از نظر روحی وضعیت خوبی نداشتیم و پسرم در بستر بیماری بود حضور این مجموعه برای ما قوت قلب بود. به هر ترتیب بیمه تکمیلی صندوق اعتباری هنر سهم بالایی از هزینههای درمانی بهنام را پوشش داد و ما در این زمینه مشکل خاصی نداشتیم و مدیریت و کارکنان صندوق با ما همراهی کردند.
وی در پایان صحبتهای خود با قدردانی از فعالیتهای صندوق اعتباری هنر بر تداوم و همراهی بیشتر این مجموعه با هنرمندان بخشهای مختلف تاکید کرد.
بهنام صفوی خواننده پاپ کشور دوشنبه ۲۳ اردیبهشت سال ۹۸، در سن ۳۶ سالگی و بعد از چند سال مبارزه با بیماری سرطان، در بیمارستان میلاد اصفهان چشم از جهان فروبست.
کاری که «صائب» میکند
عضو هیئتعلمی دانشکده ادبیات دانشگاه اصفهان گفت: صائب مولانای بزرگی است که به پیروی از مولانای بزرگ بلخ، سعی کرده اندیشه و تفکر عرفانی را با تجربیات فردی و انسانی به ما عرضه کند.
محمدرضا نصر اصفهانی در هفتمین همایش بزرگداشت صائب که شامگاه دوشنبه (۱۰ تیرماه) همزمان با روز بزرگداشت این شاعر، در صائبیه برگزار شد، اظهار کرد: صائب یکی از شاعران استثنایی و از فوق ستارههای فرهنگ ماست چون میزان مطالبی که او به فرهنگ، اندیشه و تفکر اضافه کرده، در حدی است که میتواند روزها، هفتهها و گاهی ماهها و سالها ما را به خود مشغول کند و به بحث وادارد.
او ادامه داد: کسی همچون فردوسی بزرگ، به منزله شناسنامه ملی ما ایرانیان و کسی همچون مولانای بزرگ، به منزله شناسنامه فرهنگی مشرقزمین است و بزرگانی همچون سعدی و حافظ نیز بهعنوان نمادهای سخن جایگاه ویژهای دارند، اما نباید در میان این بزرگان، شاعرانی همچون سنایی و کمالالدین اسماعیل اصفهانی را که خلاق معانی و در تصویرگری یک از نوابغ تاریخ است، فراموش کنیم.
عضو هیئتعلمی گروه ادبیات دانشگاه اصفهان با اشاره به زیاد بودن اشعار صائب گفت: شاید کمتر شاعری را در زبان فارسی، با این درجه از اهمیت پیدا بکنیم که حداقل ۸۰ هزار بیتش چاپ شده باشد. استاد سادات ناصری جایی گفتهاند دفاتری دارند که حدود ۲۰۰ هزار بیت از صائب در آن موجود است، بزرگانی دیگر از ۱۵۰ هزار و حتی ۳۰۰ هزار بیت صائب هم سخن میگویند، اما ۸۰ هزار بیتی که از او چاپ شده تأییدی بر این مدعاست که صائب شاعری بسیار سخن است.
نصر اصفهانی با تأکید بر اینکه صائب از شعر فقط یکچیز نمیخواهد، اظهار کرد: حداقل چیزی که صائب به ما عرضه میکند، یک دنیای بسیار وسیع از سخن، اندیشه، تفکر، درد، اعتراض و حرف و نکته است که با هر یک از آنها میتوانیم حسمان و جهانمان را عوض کنیم و در قلمرو تازهای پا بگذاریم.
سوژه جدیدترین فیلم بهروز افخمی، جنایی شد
پیش تولید فیلم سینمایی «کاغذ شطرنجی» به کارگردانی و تهیهکنندگی بهروز افخمی آغاز شد.
به گزارش جمله به نقل از ایسنا، بهروز افخمی پس از ۵ سال دوری از سینما، فیلم سینمایی خود را کلید میزند.
مجموعه فیلم سینمایی «کاغذ شطرنجی» شامل چند فیلم پلیسی است که فیلمبرداری اولین قسمت آن در مرداد ماه آغاز میشود.
«مهدی زمین پرداز» بازیگر نقش اصلی فیلم است و نقش یک بازپرس جنایی را بازی میکند.
قصه این این فیلم سینمایی در سال ۱۳۶۰ در تهران روایت میشود. بهروز افخمی فیلمنامه این اثر را بر اساس قصههای واقعی به نگارش درآورده است.
او قصه این فیلمهای سینمایی را از خاطرات یک بازپرس دادگستری به نام ناصر بیگدلی برگرفته است. این بازپرس دایرهی جنایی پس از بازنشستگی قصد چاپ خاطراتش را دارد و افخمی ویراستار یکی از داستانهایش بوده است، این سینماگر اجازه ساخت یکی از داستانها را به همراه موافقت ضمنی برای ساخت چند داستان دیگر از این بازپرس گرفته است.
این داستانها در قالب رمان با مقدمهای از بهروز افخمی بهزودی منتشر شود.
عوامل این فیلم سینمایی عبارتند از: فیلمبردار: ماکان عاشوری، صدابردار: طاهر پیشوایی، طراح صحنه و لباس: مرجان شیرمحمدی، دستیار کارگردان و برنامهریز: آیدین افخمی، جانشین تهیهکننده: محمد تنکابنی.