بانک مرکزی در بخشنامه‌ای به شبکه بانکی ابلاغ کرد، به زوج‌هایی که تاریخ عقد آنها بعد از اول فروردین ماه سال ۱۳۹۶ است و تاکنون تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج دریافت نکرده‌اند، با یک ضامن معتبر و سفته وام ازدواج پرداخت شود. در این بخشنامه تاکید شده است، با توجه به ابلاغ بند ”الف“ تبصره ۱۶ قانون […]

بانک مرکزی در بخشنامه‌ای به شبکه بانکی ابلاغ کرد، به زوج‌هایی که تاریخ عقد آنها بعد از اول فروردین ماه سال ۱۳۹۶ است و تاکنون تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج دریافت نکرده‌اند، با یک ضامن معتبر و سفته وام ازدواج پرداخت شود. در این بخشنامه تاکید شده است، با توجه به ابلاغ بند ”الف“ تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۳۹۸ کل کشور به منظور حمایت از ازدواج جوانان، از محل پس‌انداز و جاری قرض الحسنه نظام بانکی، به زوجهایی که تاریخ عقد آنها بعد از ۱/۱/۹۶ است و تاکنون وام ازدواج دریافت نکرده اند، با اولویت نخست و با سقف فردی ۳۰۰ میلیون ریال، با دوره بازپرداخت پنجساله با اخذ یک ضامن معتبر و سفته”، تسهیلات قرض الحسنه ازدواج پرداخت شود. بر این اساس با توجه به مفاد قانون یادشده مبنی بر اخذ یک ضامن معتبر و سفته، واحدهای اجرایی ذیربط در سراسر کشور، نسبت به اعطای تسهیلات قرض الحسنه ازدواج مطابق قانون یادشده، اقدام کنند.

ورود به منطقه سودآوری برای حیات بهتر

مدیر عامل بانک صادرات ایران گفت: ما در یک مقطع خاصی از تاریخ بانک صادرات قرار داریم و این بانک برای ادامه حیات بهتر، ناگزیر از ورود به منطقه سوددهی است.
حجت‌اله صیدی در مراسم تکریم و معارفه مدیریت شعب بانک در استان آذربایجان غربی موانع اصلی ورود بانک صادرات ایران به منطقه سودآوری در سال ٩٧ را برشمرد و تاکید کرد: عدم تحقق توافق فیمابین بانک‌ها در خصوص نرخ تسعیر ارز از جمله موانع تحقق سود قابل انتظار در صورت‌های مالی سال ٩٧ بود چراکه بانک مرکزی در این خصوص عدد دیگری را اعلام کرد. عامل دوم تاثیر ذخیره مطالبات مشکوک‌الوصول بانک بود، که در صورت کاهش مطالبات توسط استان‌ها، بانک از مورد دوم رهایی می‌یافت. مدیرعامل بانک صادرات ایران افزود: در سال ٩٧ حتی یک روز اضافه برداشت از بانک مرکزی نداشتیم ولی هزینه استقراض ٩٠٠ میلیارد تومانی از سایر بانک‌ها نیز مانع از ورود بانک صادرات ایران به منطقه سود شد. صیدی در عین حال تاکید کرد: در سال ٩٨ از تاثیر این موانع کاسته شده و ورود به منطقه سودآوری با جدیت بیشتری دنبال خواهد شد. حجت‌اله صیدی ضمن تاکید بر رعایت حد مجاز تسهیلات گفت: علت اصلی استقراض از سایر بانک‌ها نیز عدم «رعایت حدمجاز» است و این وظیفه رئیس شعبه، رئیس حوزه و مدیر است تا حد مجاز را رعایت و از آن عدول نکنند.