![](https://jomlehonline.ir/wp-content/themes/aban/img/none.png)
مدیرکل میراث فرهنگی استان یزد با بیان اینکه این استان فقیرترین استان در حوزه کاوش باستان شناسی است گفت: در استان ۹ محوطه شناسایی شده که برخی از آنها ۱۵ هزار سال قدمت دارند. سید مصطفی فاطمی درباره اینکه در چند سال اخیر کار کاوش باستان شناسی در استان یزد انجام نمی شود، گفت: فقیر […]
مدیرکل میراث فرهنگی استان یزد با بیان اینکه این استان فقیرترین استان در حوزه کاوش باستان شناسی است گفت: در استان ۹ محوطه شناسایی شده که برخی از آنها ۱۵ هزار سال قدمت دارند.
سید مصطفی فاطمی درباره اینکه در چند سال اخیر کار کاوش باستان شناسی در استان یزد انجام نمی شود، گفت: فقیر ترین استان کشور در بحث کاوش های باستانی هستیم چون شناسایی درستی درباره آنها نشده بود. با این وجود پیش زمینه باستان شناسی مطالعه است که انجام شده و اکنون تقریباً محوطه هایی که باید روی آنها کار شود را شناسایی کرده ایم.
وی با بیان اینکه درخواست مجوز کاوش و باستان شناسی کرده ایم اگر مجوزها صادر شود، اعتباری باید برای آنها در نظر بگیریم گفت: در استان یزد ۹ محوطه شناسایی شده است که نمی توانیم در حال حاضر نام آنها را بیان کنیم تا زمانی که مطالعات و کاوش روی آنها انجام شود. محوطه هایی که از ۱۵ هزار سال پیش قدمت دارند و یکی از قدیمی ترین نقاط تمدنی و زندگی در ایران هستند.
کمپینگ گردشگری در روستای قلعه نو زهک
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: عملیات پروژه ساخت کمپینگ گردشگری در روستای قلعه نو از توابع شهرستان زهک آغاز شد.
علیرضا جلالزایی اظهار داشت: این پروژه از محل اعتبارات استانی سال ۹۷ و با هدف تامین زیرساختهای مورد نیاز آغاز شده است.وی گفت: عملیات احداث کمپ گردشگری در روستای قلعه نو در زمینی به مساحت سه هزار و ۷۰۰ مترمربع آغاز شد.مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان افزود: روستای قلعه نو یکی از روستاهای تاریخی منطقه سیستان است که می توان با افزایش تاسیسات گردشگری مانند اقامتگاههای بومگردی گام بزرگی در جهت ایجاد اشتغال این منطقه برداشت.
سرپرست مرکز آموزش عالی سازمان میراثفرهنگی منصوب شد
در حکمی از سوی رئیس سازمان میراثفرهنگی، سرپرست مرکز آموزش عالی این سازمان منصوب شد.با حکم رئیس سازمان میراثفرهنگی، رضا معصومیراد، مشاور رئیس سازمان و رئیس دبیرخانه شورایعالی میراثفرهنگی با حفظ سمت بهعنوان سرپرست مرکز آموزشعالی میراثفرهنگی منصوب شد.معصومیراد عضو هیات علمی دانشگاه گیلان است و ریاست امور فرهنگ، گردشگری و ورزش سازمان برنامه و بودجه، ریاست امور الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیسجمهور، معاونت پژوهشی دانشکده ادبیات دانشگاه گیلان و ریاست گروه پژوهشی اخلاق و اقتصاد مرکز تحقیقات استراتژیک از جمله سوابق علمی و مدیریتی او است.