![](https://jomlehonline.ir/wp-content/themes/aban/img/none.png)
دو معمار ایرانی امسال عنوان درجه عالی نوآوری در طراحی را از مسابقه بین المللی طراحان برتر در انگلستان از آن خود کردند. نیما و سینا کیوانی که درسالهای گذشته موفق به کسب جوایز مختلف جهانی طراحی شده بودند، امسال عنوان درجه عالی نوآوری در طراحی Excellence in Innovationرا از مسابقه بین المللی طراحان برتر […]
دو معمار ایرانی امسال عنوان درجه عالی نوآوری در طراحی را از مسابقه بین المللی طراحان برتر در انگلستان از آن خود کردند.
نیما و سینا کیوانی که درسالهای گذشته موفق به کسب جوایز مختلف جهانی طراحی شده بودند، امسال عنوان درجه عالی نوآوری در طراحی Excellence in Innovationرا از مسابقه بین المللی طراحان برتر (Leading Designers Awards 2019) درانگلستان از آن خود کردند.
این جایزه به انتخاب هیات داوران مجموعه مجله Lux Life در انگلستان به این استودیوی معماری ایرانی تعلق گرفته است. در واقع این جایزه، پس از بررسی آثار و فعالیتهای شرکتها و دفاتر فعال در زمینه طراحی معماری، معماری داخلی، طراحی مبلمان و گروه های فعال در زمینه طراحی در صنعت ساختمان و خانه در سراسر جهان با ملاک قرار دادن خلاقیت و نوآوری به کار رفته توسط آن شرکتها و رشد و تعالی آنها در این حرفه و نه تنها به دلیل شهرت آن مجموعه ها، به منتخبین این شرکتها اعطا می شود.امسال هیات داوران این مسابقه به دلیل نوآوری به کار رفته در آثار این گروه معماری ایرانی در تلفیق معماری سنتی ایران با معماری مدرن این جایزه را به صورت افتخاری به این گروه اختصاص داده است.
موزه مجموعه جهانی تخت جمشید تا دو هفته تعطیل شد
موزه مجموعه جهانی تخت جمشید به دلیل سمپاشی تا دو هفته تعطیل می شود.
به دلیل سمپاشی و انجام اقدامات حفاظتی از ویترین ها و ستون های چوبی، موزه مجموعه جهانی تخت جمشید از تاریخ ۲۴ تیرتا ۷ مرداد ۹۸ تعطیل است.
این موزه هخامنشی در سال ۱۳۱۵ هجری شمسی و در یکی از کاخ های تخت جمشید افتتاح شد.این بنا در سال ۱۳۱۶ هجری شمسی بازسازی و از آن به عنوان موزه استفاده می شود و امروزه علاوه بر آثار باز یافته در تخت جمشید، آثاری از دو دوره ما قبل تاریخ و دوره اسلامی در آن به نمایش گذاشته شده است.این موزه به سه بخش جداگانه تقسیم شده است که در اصلی ترین بخش موزه، اشیایی که از کاوش ها به دست آمده به نمایش گذاشته شده است. این اشیا عمدتاً آثار گلی – سنگی و فلزی شامل لوح های منقوش به خط میخی، سرواندام سنگی حیوانات، سر نیزه، پیکان، شمشیر، دهنه اسب وظروف مختلف شامل: بشقاب، سینی، لیوان، گلدان و هاون است.
نمایش بزرگ هنر اسلامی در موزه «شارجه»
موزه «تمدن اسلام شارجه» هزاران اثر هنری تاریخی سراسر جهان اسلام را برای آشنایی با دستاوردهای جهان اسلام و جهانشمولی در اختیار بازدیدکنندگان قرار داد. موزه «تمدن اسلام شارجه» که در قلب شارجه و در مکانی که زمانی یک بازار سنتی خاورمیانهای بود، واقع شده است.به گفته مدیر موزه «تمدن اسلام شارجه»، بیش از ۵۰۰۰ اثر در این موزه نگهداری میشود که بیشتر آنها در نوع خود نادر محسوب میشوند. نمایشگاه هنر اسلام با موضوعات مختلف و در قالب هفت گالری مختلف که هرکدام اعتقادات اسلامی، علوم اسلامی، اکتشافات جهان اسلام، فرهنگ و هنر اسلام را به نمایش میگذارند، ترتیب داده شده است.