![](https://jomlehonline.ir/wp-content/themes/aban/img/none.png)
سازمان جهانی گردشگری فهرست پرخرجترین گردشگران جهان را منتشر کرد و طبق معممول چند سال اخیر چینیها همچنان با اختلاف رتبه اول را به خود اختصاص دادهاند. در سال ۲۰۱۸ میلادی در مجموع ۱.۴ میلیارد گردشگر بینالمللی سفر کردند که کشورهای فرانسه (۸۷ میلیون نفر)، اسپانیا (۸۲ میلیون نفر)، آمریکا (۷۷ میلیون نفر)، چین (۶۱ […]
سازمان جهانی گردشگری فهرست پرخرجترین گردشگران جهان را منتشر کرد و طبق معممول چند سال اخیر چینیها همچنان با اختلاف رتبه اول را به خود اختصاص دادهاند.
در سال ۲۰۱۸ میلادی در مجموع ۱.۴ میلیارد گردشگر بینالمللی سفر کردند که کشورهای فرانسه (۸۷ میلیون نفر)، اسپانیا (۸۲ میلیون نفر)، آمریکا (۷۷ میلیون نفر)، چین (۶۱ میلیون نفر) و ایتالیا (۵۸ میلیون نفر) به ترتیب پذیرای بیشترین تعداد از گردشگران خارجی بودند. اما در فهرستی که از پرهزینهترین گردشگران دنیا در مقاصد خارجی منتشر شده است چینها با بیش از ۲۷۷ میلیارد دلار و رشد ۵.۲ درصدی در مقایسه با سال گذشته آن با اختلاف فراوان در رتبه نخست قرار دارند تا همچون چند سال اخیر رتبه نخست ولخرجترین توریستها دنیا را به خود اختصاص دهند. پس از چینیها، گردشگران آمریکایی قرار دارند که سال گذشته ۱۴۲.۲ میلیارد دلار در کشورهای خارجی هزینه کردند و رشد ۶.۸ درصدی را نسبت با سال گذشتهاش رقم زدند.توریستها آلمانی و بریتانیایی نیز به ترتیب با هزینهکرد ۹۴.۲ میلیارد دلار و ۷۵.۸ میلیارد دلار و ثبت رشد ۱.۲ درصدی و ۳.۴ درصدی رتبه سوم و چهارم را به خود اختصاص دادند و توریستهای فرانسوی نیز با رشد چشمگیر ۱۰.۵ درصدی در مجموع ۴۷.۹ میلیارد دلار در کشورهای دیگر هزینه کردند. اما بیشترین رشد در میان ولخرجترین توریستهای دنیا را روسیها به نام خود ثبت کردند. آنها در سال ۲۰۱۸ میلادی ۳۴.۵ میلیارد دلار در سفرهای خارجی خود هزینه کردند که نشان از رشد ۱۱.۲ درصدی دارد و آنها را پس از توریستها استرالیایی با هزینه ۳۶.۸ میلیارد دلار در رتبه هفتم فهرست قرار میدهد. توریستهای اهل کانادا (۳۳.۳ میلیارد دلار)، کره جنوبی (۳۲ میلیارد دلار) و ایتالیا (۳۰.۱ میلیارد دلار) نیز به ترتیب رتبههای بعدی فهرست پرهزینهترین گردشگران بینالمللی دنیا را در اختیار دارند.
ایران زیباست؛ تکیه «معاونالملک»
تکیه «معاونالملک» از جمله آثار زیبا و باشکوه دوره قاجاریه در کرمانشاه که این اثر در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۵۴ با شماره ثبت ۹۴۵ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. این تکیه در سال ۱۲۸۲ خورشیدی به بهره برداری رسید که در آن زمان به منظور برگزاری آیینها و مراسمهای مذهبی و رفع اختلافات قومی و عشایری به کار میرفت. این بنا از سه قسمت حسینیه، زینبیه و عباسیه تشکیل شده. امتیاز قابل ملاحظه و استثنایی این بنا در کاشی کاری آن است. به گفته کارشناسان میراث فرهنگی کرمانشاه کاشیهای برجسته و نیمه برجسته با نقوش بسیار زیبا و رنگهای صددرصد طبیعی که در این بنا به کار رفته در جهان بی همتاست.