پیمان خنافری خبر خداحافظی ميلاد ميداودی در ميان غبار اين روزهای باشگاه استقلال گم شد تا يكی ديگر از بازيكنان نسل دهه هشتاد فوتبال ايران در سكوت كفشها را بياويزد. فوتبال ميلاد را به بايد به دوبخش متفاوت تقسيم كرد: دوران قبل از تكل سالارزاده و دوران پس از آن تكل سنگين. ميلاد ميداودی محصول […]
پیمان خنافری
خبر خداحافظی ميلاد ميداودی در ميان غبار اين روزهای باشگاه استقلال گم شد تا يكی ديگر از بازيكنان نسل دهه هشتاد فوتبال ايران در سكوت كفشها را بياويزد.
فوتبال ميلاد را به بايد به دوبخش متفاوت تقسيم كرد: دوران قبل از تكل سالارزاده و دوران پس از آن تكل سنگين.
ميلاد ميداودی محصول باشگاه استقلال از نوع اهوازی اش بود كه آغاز دوران شهرتش را مديون پاس فقيد تهران است. روزهايی كه ميلاد با آرش برهانی زوج خط حمله پاس را تشكيل می دادند و هر دو با موهای افشونی كه مد سالهای ابتدايی دهه هشتاد بود در پيشانی اين تيم می درخشيدند.
بهترين دوران استقلال اهواز در تاريخ روزهايی بود كه ميداودی ستاره اين تيم بود و با اين تيم تا آستانه فتح ليگ برتر پيش رفت .
حضور دو ساله در امارات و سپس حضور كوتاه اما خاطره انگيز در استقلال مظلومی. در روزهايی كه استقلال در فقر خريد بازيكن به سر می برد شاهكار فتح الله زاده در جذب همزمان مبعلی و ميداودی تابستان سوت و كور استقلاليها را در سال ٨٩ به تابستانی داغ تبديل كرد.
«به فتح الله زاده كلی تخفيف دادم تا شماره ١٠ را از او بگيرم.» تيتری كه ميلاد را برد روی جلد خبرورزشی كه آن روزها حرف اول مطبوعات ايران بود.
درخشش ميلاد با پيراهن آبی آنهم در فقط ده هفته باعث شد او به چهره محبوب سكوها تبديل شود.استايل خاص ضربه زدن او در هنگام ضربات ايستگاهی وشوتهای ويرانگرش واويلا را چاشنی شعار تماشاگران آبی كرد.
اما غروب ميلاد درست از نقطه ای آغاز شد كه تكل سعيد سالارزاده در انزلی اورا ماهها خانه نشين كرد تا يكی از استعدادهای ناب فوتبال ايران هرگز به فرم سابق برنگردد.
آمدن قلعه نويي و عدم اعتقاد او به ميداودی او را بعد از دو سال و نيم حضور در استقلال به سمت درب خروج فرستاد.
بعد از آن ميلاد هرگز نتوانست ميداودی سابق شود و انتخابهای او ميلاد را هرگز در قامت ستاره سابق نشان نداد تا امروز كفشهای خود را به نشانه پايان فوتبال بياويزد.