سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی از ابلاغ قانون تشکیل وزارت میراث فرهنگی و گردشگری از سوی رئیس مجلس خبر داد. اسدالله عباسی گفت: قانون تشکیل وزارت میراث فرهنگی و گردشگری که در مجلس به تصویب رسیده و مورد تأیید شورای نگهبان قرار گرفته بود امروز ۲۶ مردادماه از سوی رئیس مجلس به رئیس جمهوری […]
سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی از ابلاغ قانون تشکیل وزارت میراث فرهنگی و گردشگری از سوی رئیس مجلس خبر داد.
اسدالله عباسی گفت: قانون تشکیل وزارت میراث فرهنگی و گردشگری که در مجلس به تصویب رسیده و مورد تأیید شورای نگهبان قرار گرفته بود امروز ۲۶ مردادماه از سوی رئیس مجلس به رئیس جمهوری ابلاغ شد.
وی افزود: پیشنهاد ما این است که رئیس جمهور نیمه اول شهریورماه وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی را به همراه وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش به مجلس معرفی کند تا همزمان صلاحیت دو وزیر مورد بررسی قرار گیرد.
وی با ابراز امیدواری نسبت به تقویت روابط مجلس و دولت در پاسخ به سوالی مبنی بر ارجاع قانون تشکیل میراث فرهنگی به هیأت عالی حل اختلاف قوا از سوی دولت گفت: به نظرم اگر دولت این کار را نکند به صلاح او است. نباید در برابر عزم و اراده مجلس همه امور را به شورای عالی حل اختلاف قوا ارجاع کرد. ما منتظریم که رئیس جمهور سریعتر برای تشکیل وزارت میراث فرهنگی اقدام کند.
عباسی همچنین بر ضرورت تعیین تکلیف وزیر آموزش و پرورش پیش از پایان سال تحصیلی تأکید کرد.
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس درباره جلسه غیرعلنی مجلس نیز گفت: موضوع این جلسه که احتمالا هفته آینده یا هفته بعد از آن با حضور وزرای کار و اقتصاد و رئیس سازمان برنامه برگزار میشود به هدفمندی یارانههاست تا ۹۸۰ هزار میلیارد تومان یارانه پنهان انرژی و همچنین یارانههای نقدی و حذف دهکهای بالا را ساماندهی و تعیین تکلیف کنیم.
چهارمین نمایشگاه توانمندیهای روستاییان و عشایر
چهارمین نمایشگاه توانمندی های روستاییان و عشایر با هدف آشنایی مردم به ویژه جامعه شهری، تولیدکنندگان و مصرفکنندگان، سرمایهگذاران، اصناف و تجار برپا شده است.
در این نمایشگاه، هر استان ایدههای جدید و خلاقیت ها، توسعه فناوریهای نوین و پروژههای دانش بنیان که در روستاها در جهت توسعه پایدار روستایی انجام شده را به نمایش گذاشته شده است. در چهارمین نمایشگاه توانمندی روستاییان و عشایر فضایی نمادین و ایل نمادین با شاخصهای روستایی و چادرهای عشایری اقوام و اقلیمهای مختلف ایران و نحوه زندگی آنها در نظر گرفته شده است. بخش بینالملل این نمایشگاه نیز به معرفی فعالیت روستاهای کشورهای مختلف پرداخته میشود.
این نمایشگاه در ۱۴ سرفصل با رویکرد طرحها و پروژه های موفق تولیدی و اشتغالزا، بازاریابی و تجاری سازی تولیدات روستایی، سالن کسب و کارهای آینده روستا، ایل نمادین، موسسات مالی و نهادهای عمومی غیردولتی، مدیریت بحران و پدافند غیرعامل، خیرین، خیریهها و گروههای جهادی، معرفی اجرای زنده بازیهای بومی و محلی، دهکده جهانی، کودک و روستا، سالن اجرای مراسم، سفرهخانه و چایخانه سنتی برگزاری می شود.