مراسم گرامیداشت دستاوردهای دولت تدبیر و امید دیروز با حضور رییس جمهور برگزار شد. در این همایش وزیر راه و شهرسازی، وزیر نفت، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و وزیر بهداشت و درمان نیز حضور داشتند و به تشریح دستاوردهای مجموعههای متبوع خود پرداختند. رئیس جمهور در این مراسم دستور افتتاح ۱۰۱ کیلومتر راه روستایی […]
مراسم گرامیداشت دستاوردهای دولت تدبیر و امید دیروز با حضور رییس جمهور برگزار شد. در این همایش وزیر راه و شهرسازی، وزیر نفت، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و وزیر بهداشت و درمان نیز حضور داشتند و به تشریح دستاوردهای مجموعههای متبوع خود پرداختند.
رئیس جمهور در این مراسم دستور افتتاح ۱۰۱ کیلومتر راه روستایی در پنج استان را صادر کرد. حجتالاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی روز دوشنبه در مراسم گرامیداشت دستاوردهای دولت تدبیر و امید در توسعه زیربنایی روستاهای کشور و در ارتباط ویدئو کنفرانسی با استانهای سیستان و بلوچستان، فارس، آذربایجان غربی، کرمان و لرستان دستور افتتاح ۱۰۱ کیلومتر راه روستایی را صادر کرد.
حسن روحانی اضافه کرد: توسعه بندر چابهار کار بزرگ دیگری بود که برای استان سیستان و بلوچستان انجام شده و مشارکت سه کشور ایران، هندوستان و افغانستان برای بهرهبرداری از بندر چابهار بسیار حائز اهمیت است. ضمن اینکه خط آهن چابهار به زاهدان و اتصال آن به راهآهن سراسری نیز اقدام زیربنایی دیگری برای این استان بشمار میرود.
روحانی در تماس ویدئو کنفرانسی با استان فارس نیز این استان را مرکز فرهنگ و تمدن ایران عزیز و پرچمدار تمدن باستانی ایران و مرکز بسیار مهمی برای گردشگری زیارتی و تاریخی و گردشگری سلامت توصیف کرد.
رئیس جمهور در جریان افتتاح طرحهای زیربنایی استان آذربایجان غربی نیز این استان را مظهر وحدت اقوام و مذاهب مختلف دانست و اظهار داشت: در این استان ۲ پروژه به یاد ماندنی در دولت یازدهم و دوازدهم اجرا شده است که مهمترین آن احیاء دریاچه ارومیه است که احیای آن موجب استقرار جمعیت و حیات کشاورزی و زیست انسانی در این منطقه شد و اگر این اقدام انجام نمیشد ۱۵ میلیون جمعیت این منطقه باید از آن مهاجرت میکردند و کل کشاورزی منطقه نابود میشد.
روحانی افزود: اتصال ارومیه به شبکه راهآهن سراسری اقدام مهم دیگر دولت تدبیر و امید برای استان آذربایجان غربی است.
رئیس جمهور در خصوص استان کرمان نیز این استان را بهشت معادن کشور توصیف کرد و گفت: در دولت تدبیر و امید اقدامات خوبی برای استخراج معادن در استان انجام شده است. ضمن اینکه طرح رساندن آب از دریای ارومیه به استان کرمان و یزد در دستور کار قرار دارد که اجرای آن تحول بزرگی را برای پیشرفت این دو استان ایجاد خواهد کرد.
روحانی در جریان افتتاح پروژههای روستایی استان لرستان نیز گفت: این استان پشتوانه بزرگ قدرت ملی ایران محسوب میشود و همواره در مقاطع حساس از کیان ایران اسلامی دفاع کرده است. این استان طی سال گذشته با مشکل سیل مواجه گردید که بسیار تأثرانگیز بود اما تمام دستگاههای اجرایی و مردم دست به دست هم دادند تا مناطق آسیبدیده بازسازی شده و در اختیار مردم شریف استان لرستان قرار بگیرد.
رئیس جمهور همچنین در حاشیه این مراسم از نمایشگاهی که از دستاوردهای وزارتخانههای نیرو، نفت، راه و شهرسازی، ارتباطات و فناوری و بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در حوزه توسعه زیربنایی روستاهای کشور طی ۶ سال گذشته انجام شده بازدید کرد و در جریان این بازدید، وزرای مربوطه از دستاوردها، عملکردها و خدمات زیربنایی وزارت متبوع خود در توسعه روستایی گزارشی ارایه کردند.
برخورداری ۵۸۰۰ روستا از طرح هادی در دولت تدبیر و امید
وزیر راه و شهرسازی در مراسم گرامیداشت دستاوردهای دولت تدبیر و امید در توسعه زیربنایی روستاهای کشور با اشاره به اقدامات این وزارتخانه در بخش مسکن روستایی اظهار داشت: یکی از برنامهی اصلی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی تهیه طرح هادی برای روستاهای با اولویت برخورداری از جمعیت بیش از ۲۰ خانوار است و هم اکنون ۳۷ هزار و ۴۰۰ روستا در کشور دارای کد مربوطه هستند.
محمد اسلامی با بیان اینکه «ما به واسطه طرح ابرار خود را متعهد به ساخت و تکمیل ۲۰۰۰ کیلومتر راه روستایی آسفالته تا پایان سال جاری کردهایم» گفت: در بخش مسکن روستایی نیز با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید تا کنون ۵ هزار و ۸۶۷ روستا از طرح هادی برخوردار شده اند. وی افزود: تا پیش از دولت یازدهم ۱۳ هزار و ۵۱ روستا از طرح هادی برخوردار بودند و با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید تا کنون ۵ هزار و ۸۶۷ روستا به این تعداد اضافه شده است که نشان دهنده افزایش سرعت طرحهای هادی روستایی و دستیابی به وضعیت مطلوب تر نسبت به گذشته است. البته طرحهای هادی ۹ هزار روستا نیز مورد تجدید نظر قرار گرفته است.
این عضو کابینه دولت تدبیر و امید ادامه داد: از منظر مقاومسازی فقط هفت درصد خانههای روستایی از سال ۸۴ از مقاومت لازم برخوردار بودند که امروز این میزان به ۴۳ درصد رسیده است.
وزیر راه و شهرسازی در ادامه به حوزه ساخت و توسعه راههای روستایی اشاره کرد و گفت: در مجموع ۱۲۳ هزار کیلومتر راه روستایی در کشور وجود دارد که پیش از انقلاب شکوهمند اسلامی فقط ۲۰۰ کیلومتر راه روستایی در کشور وجود داشت و از بعد انقلاب تا پیش از روی کار آمدن دولت یازدهم طول راههای روستایی آسفالته به ۹۹ هزار و ۲۵۰ کیلومتر رسید در دولت تدبیر و امید نیز ۱۰ هزار و ۸۶۸ کیلومتر راه روستایی آسفالته شامل راههای جدید الاحداث و راههای شوسه آسفالت شده تقدیم مردم شده است.
اسلامی با اشاره به طرح «ابرار» (طرح ملی اقدام برای راههای اولیت دار روستایی) بیان داشت: طبق این طرح وزارت راه و شهرسازی متعد به ساخت و تکمیل ۲۰۰۰ کیلومتر راه روستایی اولیت دار تا پایان سال شده است که مناطق محروم در اولویت قرار دارند.