معاون حملونقل وزیر راه و شهرسازی از قرار گرفتن «طرح نحوه صدور مستندات حمل و نقل کالا و مسافر به صورت الکترونیکی» در دستور کار شورایعالی هماهنگی ترابری کشور خبر داد و گفت: این طرح یکی از اقدامات اولیه و اساسی در راستای هوشمندسازی شبکه حملونقل و لجستیک است که در شورایعالی هماهنگی ترابری کشور […]
معاون حملونقل وزیر راه و شهرسازی از قرار گرفتن «طرح نحوه صدور مستندات حمل و نقل کالا و مسافر به صورت الکترونیکی» در دستور کار شورایعالی هماهنگی ترابری کشور خبر داد و گفت: این طرح یکی از اقدامات اولیه و اساسی در راستای هوشمندسازی شبکه حملونقل و لجستیک است که در شورایعالی هماهنگی ترابری کشور ارائه میشود.
شهرام آدم نژاد از قرار گرفتن طرح نحوه صدور مستندات حمل و نقل کالا و مسافر به صورت الکترونیکی در دستور کار شورایعالی هماهنگی ترابری کشور خبر داد. دبیر شورایعالی هماهنگی ترابری کشور تاکید کرد: اجراییسازی این طرح یکی از اقدامات اولیه و اساسی در راستای هوشمندسازی شبکه حملونقل و لجستیک است. وی با اشاره به پیادهسازی آن در تمام شقوق حملونقل گفت: این اقدام زمینهساز افزایش بهرهوری اقتصاد حملونقل برای تمامی ذینفعان آن است.
معاون حملونقل وزیر راه و شهرسازی بیان داشت: امکان سنجی پیادهسازی این طرح بر بستر زنجیره بلوکی (بلاک چین) و بهرهگیری از فناوریهای نوظهور در کارگروه مربوطه شورایعالی هماهنگی ترابری کشور نیز شروع شده است.
عزم جدی برای بازسازی و نوسازی واگنها
بر اساس بند «ق» و تبصره ۱۸
مدیرعامل شرکت حملونقل ریلی رجا در مراسم تودیع و معارفه مدیر رجا در خراسان با اعلام این که برای نوسازی ناوگان رجا، سازمان تأمین اجتماعی در سال گذشته بالغ بر ۹۵ میلیارد تومان کمک مستقیم داشت افزود: بر اساس تصمیمات سازمان تأمین اجتماعی بنا شده بود حدود ۱۲۰ میلیارد تومان به عنوان افزایش سرمایه به رجا واگذار شود که حدود ۹۰ میلیارد آن محقق شد.
محمد رجبی در ادامه گفت: در تلاش هستیم با استفاده از بند «ق» و تبصره ۱۸ در سالهای ۹۸ و ۹۹ بازسازی و نوسازی واگنهای ۳۰ سال به بالای رجا را به طور جدی به اتمام برسانیم
مدیرعامل رجا در خصوص بازسازی و نوسازی ناوگان با استفاده از بند «ق» و تبصره ۱۸ که با دستور ویژه رئیس جمهوری و پیگیریهای رئیس سازمان برنامه و بودجه با امضای تفاهمنامه حدود ۴۳۰ میلیارد تومان برای این منظور تخصیص داده شد خاطرنشان کرد: با ظرفیت شرکتهای داخلی مانند «واگن پارس» و «احیا صنعت» همین طور شرکت «نوین صنعت رجا» به عنوان شرکت مادر تخصصی فنی در زیرمجموعه رجا در تلاش هستیم طی سالهای ۹۸ و ۹۹ بازسازی و نوسازی واگنهای ۳۰ سال به بالای رجا را به طور جدی به اتمام برسانیم که در حال حاضر اجرای این پروژه آغاز شده است.
او با بیان اینکه امیدواریم همزمانی این جابهجایی با عید سعید غدیر موجب شود خیر آن به هموطنان و زائران بارگاه ثامنالحجج حضرت امام رضا (ع) برسد گفت: راهآهن جای سختی برای کار کردن است و بدون مشارکت، همدلی، همراهی و کار جمعی ارکان حمل و نقل به ویژه بخش مسافری امکان ارائه خدمت به هموطنان میسر نیست.
محمد رجبی افزود: از زمان منفک شدن رجا از راهآهن و انتقال به سازمان تأمین اجتماعی یکسری تعهدات بخش دولتی همچنان بر عهده رجا باقی ماند که همه آنها بدهی بود و بعضاً موجب بحران شد، با این حال تلاش شد خدمات به نحو مطلوبی به هموطنان ارائه شود.
وی با اعلام اینکه سازمان تأمین اجتماعی به عنوان سهامدار رجا حامی صنعت ریلی شد و در موضوع تأمین منابع برای نوسازی ناوگان کمک شایانی کرد، گفت: گرچه در ۱۰ سال گذشته واگنی خریداری نشد ولی با حمایتهای تأمین اجتماعی طی ۳ سال گذشته تعداد ۵۴ دستگاه واگن مسافری تولید داخل وارد ناوگان شرکت رجا شد.
مدیرعامل رجا به موضوع تأمین منابع مالی از سوی سازمان تأمین اجتماعی برای خرید قطعات واگنهای مسافری به ویژه ترنستها و ریلباسها اشاره کرد و گفت: در دو سال گذشته برای تأمین قطعات قطارهای ترنست و ریلباس از خارج از کشور دچار بحران شدیم تا جایی که قرار شد این قطارها متوقف شوند، ولی با حمایتها و دستور ویژه مرحوم دکتر نوربخش –مدیر وقت سازمان تأمین اجاماعی-برای تأمین منابع مالی، تا حدودی از این بحران خارج شدیم ولی این مشکلات همچنان پابرجاست و نیاز به حمایت ویژه دولت در این خصوص است.
آغاز پایش و اقدامات مقابله ای آلودگی های نفتی در ۲ محدوده آبهای خلیج فارس
مدیرکل بنادر و دریانوردی بوشهر گفت: پایش آلودگی نفتی در ۲ محدوده آب های خلیج فارس شامل محدوده جنوب جزیره خارگ و همچنین جنوب غرب لاوان تا جنوب نایبند آغاز شد.
سیاوش ارجمندزاده درباره پایش آلودگی های نفتی، اظهار داشت: بر اساس گزارش های دریافتی مبنی بر وجود لکه های نفتی حوالی جنوب جزیره خارگ، شناور تندرو اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر جهت پایش آلودگی از جزیره خارگ به محل مدنظر اعزام شد.
وی بیان کرد: پس از شناسایی قسمتی از لکه نفتی اقدامات مشترک و مقابله ای انجام گرفت. ارجمندزاده ادامه داد: در این راستا پایش و بررسی جهت شناسایی دقیق دامنه آلودگی و همچنین منبع آلوده کننده در دست اقدام است. وی گفت: بر اساس تصاویر ماهواره ای آلودگی نفتی دیگری نیز بصورت خطی و به طول بیش از ۴۰ مایل دریایی در امتداد جنوب سواحل کشور (از جنوب غرب لاوان تا جنوب نایبند) پدیدار شده است.
ارجمندزاده ادامه داد: در این راستا اقدام های لازم جهت پایش و اقدامات مقابله ای آغاز شده است.