به گزارش جمله به نقل از مهر، سیدمجتبی حسینی معاون هنری وزیر ارشاد و هادی مظفری مدیرکل هنرهای تجسمی از نمایشگاه مجسمه نگاری (تلفیق نگارگری و مجسه سازی) حسین عصمتی و مینا صدری در خانه هنرمندان ایران دیدن کردند. همچنین معاون هنری و مدیر کل هنرهای تجسمی از نمایشگاه شبیه نامههای دست نوشت دوره قاجار […]
به گزارش جمله به نقل از مهر، سیدمجتبی حسینی معاون هنری وزیر ارشاد و هادی مظفری مدیرکل هنرهای تجسمی از نمایشگاه مجسمه نگاری (تلفیق نگارگری و مجسه سازی) حسین عصمتی و مینا صدری در خانه هنرمندان ایران دیدن کردند.
همچنین معاون هنری و مدیر کل هنرهای تجسمی از نمایشگاه شبیه نامههای دست نوشت دوره قاجار با عنوان «به روایت نسخه خوانان» در خانه هنرمندان ایران که توسط رضا کوچکزاده گردآوری شده است، بازدید کردند.
در این نمایشگاه مجموعه ای از ۷۰ تصویر شبیه نامه دستنویس و گزیده شده از مجموعههای مهم شبیه نامههای دوره قاجار انتخاب و به شکل پوستر، نمایش داده شده است.
کمدی هیتلر اول شد
به گزارش جمله به نقل از ورایتی، تایکا وایتیتی با فیلم « خرگوش جوجو» موفق شد تا جایزه منتخب جشنواره بینالمللی فیلم تورنتو ۲۰۱۹ را از آن خود کند.
به این ترتیب این کمدی سیاه که در روزهای قدرت نازیها میگذرد، میتواند یکی از شانسهای اسکار امسال باشد.
معمولا برنده جایزه اصلی جشنواره تورنتو از این قدرت برخوردار است که بتواند در انتخاب اسکار از برندگان باشد. سال پیش «کتاب سبز» همین موقعیت را کسب کرد و برنده اسکار بهترین فیلم شد. «لالا لند»، «اتاق» و «سه بیلبورد بیرون ابینگ میسوری» نیز همین مسیر را طی کردند.
فیلم دوم تورنتو از نظر مردم «داستان ازدواج» ساخته نوآ باومباخ بود و سومین فیلم هم «انگل» ساخته بونگ جون-هو. همه این فیلمها با اقبال جدی منتقدان هم روبه رو شدند.
در «خرگوش جوجو» اسکارلت جوهانسون، سم راکول، ریبل ویلسون و خود وایتیتی بازی کردهاند. این فیلم درباره یک پسر ۱۰ ساله است که عاشق رهبر نازیها است و این موضوع وقتی به چالش گرفته میشود که او متوجه میشود مادرش یک نوجوان یهودی را پنهان کرده است.
آخرین خبرها از ثبت ملی تکدرخت «کیارستمی»
سعید نجاتی؛ کارگردان، گفت: پیشتر خبر ثبت تکدرختی در منطقه دماوند به نام عباس کیارستمی رسانهای شده بود اما باید اعلام کنم تکدرخت کیارستمی که در فیلم «خانه دوست کجاست» شاهد آن هستیم، در روستای “کوکر” از توابع گیلان قرار داشته و خبر رسمی ثبت آن در فهرست میراث فرهنگی کشور نیز طی روزهای آینده منتشر میشود. این کارگردان در آیین اختتامیه فصل عباس کیارستمی که ۲۴ شهریورماه به همت پاتوق فیلم کوتاه اصفهان در پردیس سینمایی سیتی سنتر برگزار شد، طی برقراری یک تماس تلفنی اعلام کرد: بعد از فوت عباس کیارستمی همه علاقهمندان و طرفداران او میخواستند به نحوی یاد و خاطره او را زنده نگهدارند و بهعنوان عضو کوچکی از خانواده سینما، به ذهنم رسید، منطقهای که تکدرخت معروف فیلم «خانه دوست کجاست» در آن قرار دارد و در روستای کوکر از توابع گیلان واقعشده، در فهرست میراث فرهنگی کشور به ثبت برسانیم. وی ادامه داد: پس از تهیه پروپوزال، نامه اصلی درخواست این ثبت از طرف گروه هنر و تجربه تنظیم و به نهادهای مربوطه ارسال شد اما صاحب اصلی زمینی که تکدرخت در آن قرار داشت، فوت کرده بود و ما باید با ورّاث به توافق میرسیدیم. نجاتی خاطرنشان کرد: متأسفانه دیگر آن تکدرخت نیز وجود نداشت و اطراف آن درختهای دیگری سبز شده بود اما خوشبختانه سه روز پیش، ورثه برای رقم خوردن این اتفاق اعلام آمادگی کردند و تصمیم گرفتیم با کمک میراث فرهنگی، این درختها را جابجا کنیم تا آن صحنه دوباره شبیه همان جاده و درختِ فیلم «خانه دوست کجاست» شود. کارگردان فیلم «باران آهسته میبارد» گفت: خبر نهایی ثبت این تکدرخت در فهرست میراث فرهنگی کشور هفته آینده توسط هنر و تجربه اعلام میشود.
آمادگی اتحادیه ناشران سوریه برای همکاری با ایران
نشست مسئولان غرفه ایران با رییس و معاون اتحادیه ناشران سوریه در نمایشگاه کتاب سوریه برگزار شد. حسین صفری، مدیر دبیرخانه دائمی نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در ابتدای این جلسه ضمن ارائه گزارشی از نحوه برگزاری نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران گفت: با توجه به اشتراکات فرهنگی بین ایران و سوریه، حضور ناشران سوری در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران فرصتی مناسب برای گسترش مبادلات فرهنگی بین دو کشور است. نظر به تحولات اخیر در منطقه، ناشران سوری حضوری پررنگتر در نمایشگاه کتاب تهران در سال آینده داشته باشند. در ادامه هیثم حافظ، رییس اتحادیه ناشران سوریه ضمن استقبال از دعوت برای حضور در نمایشگاه کتاب تهران گفت: سطح روابط فرهنگی بین ایران و سوریه باید مانند سایر حوزهها فعالتر شود. او در ادامه افزود: این اتحادیه آمادگی دارد در قالب یک توافقنامه کلی در زمینههای مختلف نشر، نظیر بازار کتاب در دو کشور، برگزاری کارگاههای آموزشی برای ناشران و استفاده از تجربیات ایران در زمینه نمایشگاهی توافقنامهای را با ایران مبادله کند و در حوزه نشر دو کشور به شکل وسیعتری با یکدیگر ارتباط داشته باشند. علی ناظری، رییس هیئتمدیره مجمع ناشران دفاع مقدس نیز در این نشست گفت: ایران و سوریه بعد از جنگ دچار تحولاتی مهم از جمله مقابله با افراطیگری شدند که نیاز است این ظرفیتها انتقال پیدا کند. در این خصوص ناشران و نویسندگان مسئولیت سنگینی دارند و این توقع میرود تا بین دو کشور ارتباطی برقرار شود تا ناشران و نویسندگان فعالتر شوند و با ترجمه کتابها بتوانند موضوع «مقاومت» را انتقال دهند.