رییس گروه پژوهشی هنرهای سنتی پژوهشگاه از طراحی و ساخت دستگاه خانگی زری بافی با قابلیت استفاده در خانه‌های امروزی خبر داد. سید عبدالمجیدشریف زاده از ساخته شدن دستگاه خانگی زری بافی خبر داد و گفت: طول دستگاه زری بافی، ۴ متر است و پیشنهاد طراحی و ساخت دستگاه‌های خانگی زری بافی با طول کمتر […]

رییس گروه پژوهشی هنرهای سنتی پژوهشگاه از طراحی و ساخت دستگاه خانگی زری بافی با قابلیت استفاده در خانه‌های امروزی خبر داد.
سید عبدالمجیدشریف زاده از ساخته شدن دستگاه خانگی زری بافی خبر داد و گفت: طول دستگاه زری بافی، ۴ متر است و پیشنهاد طراحی و ساخت دستگاه‌های خانگی زری بافی با طول کمتر از این اندازه توسط پژوهشگران ارائه شد تا در خانه‌های امروزی قابلیت اجرا و بافت را داشته باشد.
وی افزود: با ساخت دستگاه خانگی زری بافی، علاقمندان به این هنر می‌توانند این دستگاه را تهیه و در خانه خود اقدام به اجرای هنر زری بافی کند.

پذیرش ۵ عضو جدید ایران در UNWTO

به منظور تسهیل روند پذیرش ۵ عضو جدید کشورمان در مجموعه اعضای وابسته سازمان جهانی گردشگری (UNWTO)، تعداد این اعضا به ۱۸ عضو افزایش یافت.
مصوبه عضویت ۵ عضو وابسته جدید که در نشست شورای اجرایی سازمان جهانی گردشگری (UNWTO) که در خرداد ماه سال جاری در باکو مطرح و در خصوص آن رایزنی شده بود؛ در حاشیه بیست و سومین نشست مجمع عمومی سازمان جهانی گردشگری (UNWTO) از تاریخ ۱۸ لغایت ۲۲ شهریورماه جاری در شهر سن‌پترزبورگ روسیه به تصویب نهایی رسید.
پنج عضو وابسته جدید عبارتند از “منطقه آزاد اقتصادی ارس”، “منطقه آزاد تجاری قشم”، “شرکت اراضی عباس آباد”، “مجموعه تفریحی – ورزشی تله کابین توچال” و “دفتر خدمت مسافرتی و گردشگری مانا سیر پردیس ایرانیان” تمام مصوبات مجمع عمومی سازمان جهانی گردشگری (UNWTO) قبل از طرح در این رویداد می‌بایست در نشست‌های شورای اجرایی سازمان متبوع طی طول دو سال گذشته بررسی و تصویب شده باشد؛ بنابراین اقدام صورت گرفته مبنی بر پذیرش ۵ عضو جدید ایران در راستای مصوبه قبلی شورای اجرایی در باکو بوده است .

باستان‌شناسان آلمانی به فعالیت خود در ایران ادامه می‌دهند

انجام فعالیت‌های گسترده باستان شناسی و انتشارات برون مرزی با همکاری موسسه باستان شناسی آلمان و پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری طی نشستی مورد تأکید قرار گرفت.
بهروز عمرانی در نشست مشترک با اعضای موسسه باستان‌شناسی آلمان با اشاره تجربه همکاری این دو مرکز تصریح کرد: فعالیت‌های باستان شناسی که در حال حاضر در محوطه ریوی خراسان شمالی در دوره‌های هخامنشی و مفرغ صورت می‌گیرد بسیار حائز اهمیت است.
او با اشاره به اینکه در قانون برنامه توسعه بر انجام مطالعات باستان شناسی در حوزه ایران فرهنگی بصورت فراتر و وسیع تر از ایران تأکید شده است گفت: فعالیت‌های صورت گرفته در این حوزه باید بر هم منطبق شوند.