![](https://jomlehonline.ir/wp-content/themes/aban/img/none.png)
پنج ماه پس از حادثه آتشسوزی کلیسای نوتردام، مجسمه خروس مسی که پیشتر بر روی مناره کلیسا نوتردام پاریس قرار داشت، برای عموم مردم به نمایش گذاشته میشود. این مجسمه مسی خروس، یکی از چندین اثر هنری و باستانی مهم این کلیسا است که از آتشسوزی پانزدهم آوریل ۲۰۱۹ نجات یافتند. «فرانک ریستر» وزیر فرهنگ […]
پنج ماه پس از حادثه آتشسوزی کلیسای نوتردام، مجسمه خروس مسی که پیشتر بر روی مناره کلیسا نوتردام پاریس قرار داشت، برای عموم مردم به نمایش گذاشته میشود.
این مجسمه مسی خروس، یکی از چندین اثر هنری و باستانی مهم این کلیسا است که از آتشسوزی پانزدهم آوریل ۲۰۱۹ نجات یافتند.
«فرانک ریستر» وزیر فرهنگ فرانسه بیان کرد:«این مجسمه یکی از سمبلهای نوتردام پاریس محسوب میشد و حالا ارزش آن بیشتر هم شده است. این مجسمه خروس در جریان آتشسوزی دچار آسیب شد و بر اثر حرارت سقوط کرد. این اتفاق دو پیشنهاد را به دنبال داشت:آیا باید این اثر را مرمت کنیم یا آن را به عنوان گواهی بر آنچه که بر سر کلیسا آمد به همین شکل باقی بگذاریم؟» مجسمه خروس آخر این هفته به عنوان بخشی از جشنهای روز میراث اروپا،در پاریس به نمایش گذاشته خواهد شد.
چندی پیش نیز از یک پرده زینتی چند صد ساله به عنوان یکی از میراث کلیسای نوتردام رونمایی شد.
فصل سوم کاوشهای باستانشناختی ربع رشیدی آغاز شد
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی از آغاز فصل سوم کاوشهای باستانشناختی و مطالعات مرمتی ربع رشیدی تبریز توسط متخصصان ملی و بین المللی خبر داد.
«مرتضی آبدار» ادامه داد: سومین فصل از عملیات هیئت بین المللی ربع رشیدی تحت نظارت مدیریت پایگاه پژوهشی ملی مجموعه میراث فرهنگی ربع رشیدی و طی مجوز صادره از پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری کشور آغاز شده است.
وی گفت: در این فصل، هیئتی متشکل از باستان شناسان، باستان سنجان و مرمت گرانی از پایگاه پژوهشی ملی ربع رشیدی، دانشگاه هنر اسلامی تبریز، مؤسسه باستان شناسی آلمان و همچنین کارشناسانی از «دانشگاه اوتو فریدریش» شهر بامبرگ، موزه لوور پاریس و دانشگاه هنر اصفهان مطالعات مرمتی و مقاوم سازی سازه های تاریخی ربع رشیدی و برداشت های ژئوفیزیکی انجام می دهند.
۴۰۰ هکتار معدن غیر مجاز در توس بسته شد
ثبت آرامگاه فردوسی و شهر تاریخی توس در فهرست میراث جهانی یونسکو با انجام چند اقدام نهایی تر شده است که از آن جمله می توان به خاتمه دادن به فعالیت ۴۰۰ هکتار معدن غیر مجاز در این منطقه اشاره کرد.
مدیر پایگاه میراث فرهنگی توس افزود: احیای برج و باروی شهر تاریخی توس هم از دیگر اقداماتی است که از سال گذشته آغاز شده است و پس از عملیات پی کاوی برج و بارو، عملیات احیا و مرمت در حال اجراست.
احسان زهره وندی گفت: همگرایی خوبی بین دستگاه های مختلف دولتی و دست اندرکاران و تاثیرگذاران در توس ایجاد شده که نتیجه یکی از این همکاری ها با شورای اسلامی شهر و شهرداری مشهد ساماندهی جلوی آرامگاه فردوسی است.