![](https://jomlehonline.ir/wp-content/themes/aban/img/none.png)
در حالی ارز زائران اربعین قرار است با نرخ بازار ثانویه در اختیار آنها قرار بگیرد که در حال حاضر هر یورو در بازار نیمایی تا ۱۲ هزار و ۱۶۰ تومان معامله میشود. سرانجام بانک مرکزی تصمیم به ارائه ارز به مسافران اربعین گرفت و اعلام کرد که زائران میتوانند حداکثر ۱۰۰ یورو یا […]
در حالی ارز زائران اربعین قرار است با نرخ بازار ثانویه در اختیار آنها قرار بگیرد که در حال حاضر هر یورو در بازار نیمایی تا ۱۲ هزار و ۱۶۰ تومان معامله میشود. سرانجام بانک مرکزی تصمیم به ارائه ارز به مسافران اربعین گرفت و اعلام کرد که زائران میتوانند حداکثر ۱۰۰ یورو یا معادل آن به سایر اسعار به نرخ بازار ثانویه ارز، از بانکهای منتخب و صرافیهای مجاز بهمنظور پوشش برخی از هزینههای تامین کنند. ارائه ارز نیمایی به مسافران اربعین گرچه فقط ۱۰۰ یورو است، ولی در هر صورت در مقایسه با نرخ بازار نرخ پایینتری خواهد داشت که به حدود ۵۰۰ تومان میرسد. این در حالی است که در حال حاضر هر یورو در بازار آزاد حدود ۱۲ هزار و ۷۰۰ تومان معامله میشود و نرخ ارز مسافرتی که در بانکها نیز در اختیار مسافران قرار میگیرد نیز در همین حد و اغلب بالاتر است. بر این اساس اگر یورو بازار نیما حتی با نرخ حدود ۱۲ هزار و۲۰۰ تومان به زائران داده شود هزینه ۱۰۰ یورو برای آنها تا یک میلیون و ۲۲۰ هزار تومان است و اگر این ۱۰۰ یورو از بازار خریداری شود به یک میلیون و ۲۷۰ هزار تومان میرسد که اختلاف ۵۰ هزار تومانی را در مجموع به همراه خواهد داشت که قابل توجه نیست.
مستندنگاری آثار تاریخی کرمانشاه
تفاهمنامه همکاری ادارهکل میراثفرهنگی کرمانشاه با دانشگاه ساپینزا رم ایتالیا برای مستندنگاری برخی از آثار تاریخی این استان به امضای طرفین رسید. مدیر کل میراث فرهنگی کرمانشاه اظهار کرد: «با پیگیریهای این اداره کل و حمایت های وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تیم مستندنگاری ایتالیایی از آثار تاریخی استان بازدید میکنند.» امید قادری، با اشاره به اینکه دانشگاه ساپینزا رم، سابقه دیرینیهای در مطالعات ایرانشناسی و تاریخ و تمدن فلات ایران را در پرونده تجربیات خود دارد، افزود: «کشور ایتالیا نیز از نظر تاریخ و تمدن بشری بسیار مهم و دارای اهمیت جهانی است و این تیم مستندنگاری میتواند تجربیات ارزشمند کشور خود را در کرمانشاه عملیاتی کند.» وی در ادامه یادآور شد: «کرمانشاه با بیش از ۴۲۰۰ اثر تاریخی دومین استان کشور از نظر کثرت بناهای تاریخی است که این سرمایه گرانسنگ این استان تاریخی محسوب میشود.»
تدوین طرح جامع توسعه گردشگری کرمان
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی کرمان گفت: «طرح جامع توسعه گردشگری استان کرمان تا پایان سال ۱۳۹۹ تدوین و آماده میشود.» فریدون فعالی اظهار کرد: «توسعه گردشگری این استان نیازمند طرح و برنامه است که تهیه طرحهای کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت در این بخش لازم است.» وی با تاکید بر اینکه تدوین و تهیه طرحهای توسعه گردشگری باغ موزه هرندی، خانه اوشیدری، بازار قلعه محمود، قلاع اردشیر و دختر کرمان و باغ شاهزاده ماهان را از اولویتهای این اداره کل محسوب میشود، عنوان کرد: «ساماندهی ارگ قدیم بم و موزه جیرفت نیز به زودی انجام میشود.»